🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 597
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 735
  • ПАЗАРДЖИК
Леле, аз каква жена съм! На мен ми предложи брак на 20-ия ден и аз се съгласих…и заживели щастливо….30 години

# 736
Ъъъ, поне продуцентите да ми спестят изтезанието да слушам 20 минути дъртите клюкарки Дана и Марто с оценките им за другите!
Ма, естествено Виктор не бил мъж, щото не го кефиш и не изплезва език като Алфата- Нарцис пред теб...

# 737
  • Пловдив
Даниела няма емоция, абсолютна реплика, все едно е на батерии. Фалшива по всички параграфи. Обича само себе си.

Мартина, Ана Мария, Адриана и Любомира хубаво си казаха.

Не вярвах, че ще го кажа, но дори Виктор ми е топ днес.

# 738
Измори ме това бръщолевене! Все едно търкаля тенекия, пълна с камъчета. Лумбур-лумбур-лумбур... 🤯🥵🥵

# 739
Даниела има ли представа "ябълката на раздора", какво означава?
Там раздор заради нея няма, единодушни са. Мартин е изключение.

# 740
ейй, имаше един лаф, за който се сетих, докато се държат за ръцете и тя му говори разни неща
"лъже, като дърта ци---ка"

# 741
Aна Мария и да прецака Даниела няма шанс с Мартин.

# 742
# 743
И аз харесах Даниела в случая, иначе не я харесвам.Разигра ги. Много са  глупави, че я атакуват така. Ана Мария е изключително злобна, ако не споделяш мнението й, качва ти се на главата. Ферай беше най-честна, тя определено каза това, което мисли. Ана Мария е сякаш влюбена във Ферай, реагира сякаш ревнува.Направо ревнува Ферай повече от Мартин. Косара и Любомира ми стават все по противни и съответно грозни.

# 744
  • somewhere over the rainbow
За мен това е позиция, която произлиза повече от емоции, отколкото от логика. Това, че някой е нападан от всички, не означава, че винаги е прав. Понякога е, понякога не е, но не може да се прави такова заключение само на базата на това, че е сам срещу всички.
Да, да защитим слабия е по-скоро инстинкт. Но не само, че той невинаги е прав, а той много рядко е прав. Щото един да греши, двама да грешат, ама всички?

Сменям програмата на логореите на Даниела.

# 745
Анна Мария е много комплексирана и озлобена жена. Мартин добре й отговори на глупавия й въпрос за комплексите. Тя казва “А”, но не може да каже “Б”. Всичките й спорове и интриги са с едни такива подмятания, мътещи водата намеци, недовършени приказки, общи неща. Не може да си застане зад нападките и да се аргументира, колкото и да се прави на много ербап. Мартин дори не се напъна в отговора си на въпроса, с който Анна Мария мислеше, че ще го затапи. Много кофти жена е тази.

# 746
Тая Даниела има толкова неприятен глас - и тембър, и интонация, като прибавим и заучените фрази-клишета. И с логорея на всичкото отгоре. Много ми е неприятна. Но едно трябва да ѝ се признае - запази изключително самообладание при въпросите. Беше непоклатима.

# 747
Много ми харесва как се държи Мартин- защитава жената, коята харесва, изпълнява всички нейните желания, целува ръцете й.... винаги ли е такъв или защото е влюбен?

# 748
Тя два брака отказва, ама за Мартин ще се омъжи без той да и предлага. За Виктор не бях разбрала, че е гонил Бранка 8 месеца и тя го е рязала. Той я доведе до Шри Ланка да си докаже, че не е било времето и ограничено, а не е имала желание. Не го разбирам изобщо. И накрая смята, че Любомира е жената за него. Има някаква отмъстителност в това момче.

# 749
С глас се смея с Мартина.

Общи условия

Активация на акаунт