🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 681
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 750
За мен това е позиция, която произлиза повече от емоции, отколкото от логика. Това, че някой е нападан от всички, не означава, че винаги е прав. Понякога е, понякога не е, но не може да се прави такова заключение само на базата на това, че е сам срещу всички.
Да, да защитим слабия е по-скоро инстинкт. Но не само, че той невинаги е прав, а той много рядко е прав. Щото един да греши, двама да грешат, ама всички?

Сменям програмата на логореите на Даниела.
Това изобщо не е вярно. Стадно мислене и конформизъм се нарича. Винаги е възможно да се повлияят един от друг и да нарочат някого. Да не говорим, че има цели режими, когато много хора са се настройвали срещу друга група хора, понеже са били силно повлияни.

# 751
На Мартин очите му светят като я гледа, вие виждате ли Даниела да го гледа с плувнали и замечтани очи?
Оо, Данка гледала рационално на връзката си и била с мъж година и половина без страст?!! КАКВА ИЗНЕНАДА!

# 752
Мале, знаете ли колко много има още докато свърши днешният епизод?! Направо не'ам нерви да гледам още. Дано не дават повече Даниела, много ми дотегна. Чак съм щастлива, че почнаха реклами!

Свети му едното око, другото примижава от щастие! Laughing

# 753
Ааа, Даниела е казала, че Любомира е неподдържана жена. Ясно защо така настървено иска да отвори очите на Мартин за лошата Даниела.

# 754
На Мартин очите му светят като я гледа, вие виждате ли Даниела да го гледа с плувнали и замечтани очи?
Айде и ти, момичето просто не пие достатъчно. Simple Smile Grinning
Мъжът ми преди малко хвърля един поглед и възкликна, че той Мартин не пие само когато говори, та от там му блестят очите. Grinning

# 755
  • София
Анна-Мария ми изглежда, че има чувства към Мартин, истински е разочарована.

# 756
  • Out of the Mix
С глас се смея с Мартина.
Забавна и смешна сескбомба, кво му трябва на един мъж повече...Mr. Green

# 757
С глас се смея с Мартина.
Забавна и смешна сескбомба, кво му трябва на един мъж повече...Mr. Green
Мъж да бях - взимам я! Grinning

# 758
То пък колко жени са били с мъже , за да не са сами .
Аз не мога де , но имам мнгоо примери около мен 😀

# 759
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Неспасяема история е тоя Мартин. Държи се като 20-годишен зелен младеж. Виктор му казва: "Не се доверявай сляпо, провери си Даниела." и Марто веднага проверява: "Даниела, ти истинска ли си с мен?" Joy Смешник!
Все едно фалшив и лъжещ човек просто ей така ще си свали картите на масата, само защото са му задали правилния въпрос. Expressionless Язък му за всичките претенции, че е по-по-най.

# 760
За Виктор не бях разбрала, че е гонил Бранка 8 месеца и тя го е рязала. Той я доведе до Шри Ланка да си докаже, че не е било времето и ограничено, а не е имала желание. Не го разбирам изобщо. И накрая смята, че Любомира е жената за него. Има някаква отмъстителност в това момче.
Неуверените хора са така.

# 761
Нещо не ми е ок, докато гледам разговора между Даниела и Мартин.
Имам чувството, че е някаква нагласена сцена, не е в природата. Отзад палмите са изкуствени, всичко изглежда като изкуствен декор. Тази среща дали се е състояла в Шри Ланка или сега, като четат отзивите в БГ мама и донагласят сезона съгласно реакциите на пубиката?

# 762
  • Пловдив
Единственото единодушие е, че Даниела не е влюбена. Това никой не може да ме обори. Една жена е най-малкото емоционална, а тя си е робот.
Всичко е премерено и се дава, след като е получила.

Мартин по-скоро го е яд и с това високо его иска да докаже, че той е правият е Даниела е жена мечта 🤮
Ана Мария беше права за комплексите.

# 763
А забелязахте ли как, когато Виктор отговори, че финалната му избраницата сега би била Любомира, тя направи една физиономия, все едно всеки момент ще повърне. Laughing Пое си въздух и се обърна да се драка отново с Даниела Flushed ?

# 764

Общи условия

Активация на акаунт