🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 542
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 050
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм сигурна,че Даниела (а и другите) си подмятат коментари и обиди една за друга.
Просто на нас не ни се показва,защото се случва по стаите,както разбрахме или в гримьорната,както днес спомена АМ.Тоест все на места,където няма камери.

А,забравих да коментирам Ферай.
Ясно ми е защо цял сезон 3 ергена я подритват.
 2 часа не спря да се обяснява и всичко беше около/за нея и какво иска и очаква.
Дори на железния Васил,който го играе солиден и емоционално балансиран ,не успя да си скрие досадата от тази среща.

Любомира днес беше симпатична.Явно са я боядисвали и изправили косата.

# 1 051
Говори се, че само е спал с въпросната Валерия, а не че е с нея.

# 1 052
Никого не защитавам в случая. Казвам само какви са слуховете (понеже някой попита). 😀 Кой на кого е светил нямам идея.

# 1 053
Мисленето на ВикитУ даде резултат след два месеца! ! Малко бавно му се получава, но доживеЯхме !

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 08:29 от Labubu8

# 1 054
Говори се, че само е спал с въпросната Валерия, а не че е с нея.

Ааау, само бил спал. 🤣🤣
А Данка им е светила (носила свещи) .
В опитите си да я защитавате, ставате смешни.

Мда то това е много невинно - само бил спал с нея! А Даниела мълчи в ъгъла и търпи.

# 1 055
Жената си е отишла на Малдивите с приятелка, какво да търпи… И аз не мисля, че са останали заедно след предаването.

# 1 056
  • Варна
Мислене дръжки.
Мартин му казва, че Васил се е държал лошо с него и Виктор повтаря.
Люба плюе Даниела пред Виктор и той почва да повтаря като попагал.
Човек без мнение.

# 1 057
Моля ви се, Мартина милата се жалва за меркантилността на Даниела, а в нейния инстаграм само Шанел, Селин, Диор и прочее. Откъде пари за подобни неща на една обикновена танцьорка?
Косара е доста злобно момиче, изглежда ми точно като онези в училище, дето колят и бесят наред само ако си посмял да се опълчиш. Крайно ми е неприятна, да не говорим, че за мен е доста едра и грубовата. Не бих казала пълна/закръглена, а по-скоро структурата й е такава, но на мен тя не ми е женствена. А въпроса към Васил за любовта от пръв поглед предизвика смях, очевидно беше, че това е нейн въпрос. Още помня как сама обясняваше той колко бил запленен ли нещо от този сорт. Момиче, слез на земята и изчакай да покаже мъжът нещо повече към теб преди да излезеш с такива гръмки думи….

# 1 058
  • София
Никого не защитавам в случая. Казвам само какви са слуховете (понеже някой попита). 😀 Кой на кого е светил нямам идея.

Още по-зле, ако "само е спал с нея"

# 1 059
Представям си мама-нотариус как гледа, забелва очи и вади документите за наследство да ги коригира. Проклина се, че навремето не е родила още едно дете, та да му остави всичко, което цял живот е градила с учене и работа.

Честно казано - да пази господ - да отгледаш син, да го изучиш и той да ти доведе мързелив, необразован австралипитек, който да настоява да харчи твоите пари само защото има “женска енергия”. Дъно.

# 1 060
Е то това си е за него. Ясно е, че няма Даниела изведнъж да го превърне в примерен мъж и домошар. Него си го влече нощния живот.

# 1 061
Моля ви се, Мартина милата се жалва за меркантилността на Даниела, а в нейния инстаграм само Шанел, Селин, Диор и прочее. Откъде пари за подобни неща на една обикновена танцьорка?

На Мартина ѝ личи, че има висок стандарт.
Дали се е “валидирала” 🤣 добре в предишни връзки, или има богати родители нямам представа, но е факт.

# 1 062
Да си кажа за снощи:

Виктор - отново много ми хареса това момче. Каза си му на Мартин всичко, което е видял отстрани и го посъветва да си има едно на ум. Постъпи, като истински приятел. А и срещата им с Любомира много ми хареса - толкова естествена и приятна беше. Любомира беше много красива. Само да си потъмни малко веждите, че с тази тъмна коса изглежда, че все едно ги няма.

Васил - горкия той, отиде на среща с Ферай, а през цялото време си говореше с Даниела. На това момиче толкова бързо му промиха мозъка, че чак не мога да повярвам, че е възможно. Само дето на бат Васко тия номера не му минават и за Ферай сезона приключи. Той явно няма комплекси и не му е важно да се доказва какъв алфа мъжкар е и как пилее пари по всяка меркантилна фуста, която му се усмихне. Хареса ми.

Мартин - язък му за житейския опит - нищо не е научил от предишните си връзки. Най-големия виц беше, като каза "Мен трудно могат да ме манипулират" Joy  Данка само каишка не му е сложила още - иначе командите си ги изъпълнява, като кутре. Толкова е смешен, че няма на къде.

АМ - мноооого ми хареса вчера на откровената среща. Направо си му каза какъв комплексар е. Умрях си от кеф, защото си е точно такъв

Връщам се да ви чета

# 1 063
  • София
Истината е, че Даниела много правилно си изигра картите - привлече вниманието на Мартин, след това му се дръпна и създаде у него впечатлението, че при следваща грешка от негова страна, ще си тръгне. И от там нататък всичко, което той прави е да внимава да не стъпи накриво. Плюс, че това поведение я издига в очите му като жена с достойнство. И това, че тя още в началото усети егото му и нуждата му да се постарае да завоюва жената, да има някаква игра.

# 1 064
Дайте снимка от срещата на Люба с новата коса, че не са я качили никъде.
Да си кажа за снощи:

Виктор - отново много ми хареса това момче. Каза си му на Мартин всичко, което е видял отстрани и го посъветва да си има едно на ум. Постъпи, като истински приятел. А и срещата им с Любомира много ми хареса - толкова естествена и приятна беше. Любомира беше много красива. Само да си потъмни малко веждите, че с тази тъмна коса изглежда, че все едно ги няма.

[/b]

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 08:43 от Labubu8

Общи условия

Активация на акаунт