🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 564
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 500
Скука... гонете някоя вече.

# 1 501
Роси ми е много красива 🩵

На мен пък ми е много грозничка, но ми стана тъжно за нея.

# 1 502
Събудете ме като свърши Сънчо.

# 1 503
Мисля, че Росито е добър човек, но не е за там… Не ѝ влияе добре

# 1 504
Маги е толкова скучна, че на човек и депресия, и всичко ще му мине… Само и само да не се налага да я слуша.

# 1 505
  • софия
То наистина не остана време за церемония май. А нищо интересно не дадоха досега. Тая психоложка направо ме приспива.

# 1 506
Оо ето защо Виктор е различен напоследък...ми Жорето е там..и го стрелка с погледи..

# 1 507
@Роси, използват те от продукцията и ти вкарват комплекси...

# 1 508
Чувстваш се зле? Ами, не се! Grinning

# 1 509
Ана-Мария ще си ходи май...
Защо да не държи сметка на Мартин за пренебрежението, което демонстрира към другите, освен Даниела?
Да, има право да постъпи огледално на отношението, показано към нея - може би не желае да бъде кон, офицер, или топ в нечия чужда игра!
И с хора като Мартин се действа по такъв начин, когато искаш честни и равноправни отношения.
Роси има нужда да се излекува емоционално(((. Милата, тя е красива, но не го осъзнава, не го използва... По-невзрачни и с повече недостатъци дами имат много по-голямо самочувствие.

# 1 510
Роси страда ,защото според нея е жена ,която заслужава да и се обърне внимание ,а тук я неглижират.Това и е обидно.

# 1 511
представи си как възглавничката влиза в теб.
е неее, не мога повечеее ....
112

# 1 512
Маги е толкова скучна, че на човек и депресия, и всичко ще му мине… Само и само да не се налага да я слуша.
Да, да... ако не спре да плещи тия глупости, аз ще изпадна в депресия!

Проблемът на Росица е в това, че мама и е обяснявала, че е принцеса, че е прекрасна, че е уникална и красива, че е повече от другите момичета, ама е забравила да добави "за мен" и това момиче живее с представата, че е такава за целия свят и преди всички останали...

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 06:30 от DiaMia

# 1 513
Психоложката с този глас...като погребален агент. Гола водА! Защо на гърба на тия момичета?!

# 1 514
И какво значат тези черни рози, пак не разбрах.
И аз съм пропуснала.
Май никой не е разбрал😅

Общи условия

Активация на акаунт