🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 493
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 620
Ана Мария наистина му се извини на Мартин в Инстаграм,под един от постовете на Ергенът
Къде дай снимка

# 1 621
НН мисля,че си е посипал главата с пепел ,въвеждайки тези либерални правила! Какви са тези номера - ще си ходя,няма да си ходя!? Това, ако беше по Генчово време ,никой нямаше да го допусне. Или пък Генчо да си признае в средата на сезона ,че Валката е избраната - абсурд. Поне три разбити сърца трябваше да има. 😉 Бабите да чакат тръпнещо кога младите ще се оженят .😂Ако има следващ сезон не мисля ,че девойките ще са с толкова либерални договори. Гледах госпожа Орехите при Чакала и там тя си каза,че момичетата са се чувствали като принцеси. Няма глад,недоспиване,тормоз...

Тези черни рози бяха напълно излишни. Очаквах "уау", а се оказа "хм".

Роси да се стяга и да спре да се прави на Драма Куин! Данчето на човек не прилича, толкова по- кофти изглежда от Роси,но е самоуверена.
 А-М се държи като влюбена и зарязана- класика. Много жени се озлобяват след като се почувстват отхвърлени и неоценени, а тя си призна ,че има такава травма от миналото. Харесвам я тази мацка,интересна ми е с всичките й недостатъци и не исках да си позволи да хареса Марто...

# 1 622
Само заради церемонията на розата гледах и то такава няма. Гледахме компот от сливи в басейна на ергените. Толкоз. Едни жени, отишли на почивка, това дават този сезон. Никой не ще са си ходи - тоя безплатен рай не се оставя, ако ще да си просто муха на стената.

# 1 623
  • Варна
Виктор и Любомира така и не се върнаха на партито.... ако наистина са го направили тогава, доста отчаян ход.

Какво са направили? Сексили ли са се? Кажи честно?

# 1 624
Силата на един характер се изразява именно в личното отношение към всеки един човек, без значение дали е беден/богат, жена/мъж, конкурент, приятен ли ти е или не.
Да наричаш всички момичета "стадо", при условие, че ако си достатъчно интелигентна, ще забележиш, че те са най-малкото различни като характер, среда, години, начин на мислене и живот, говори за абсолютна липса на емоционален интелект. За сила на личността дори дума не отваряме.
Отношението към другите хора издава много характера. И тук не говорим за сервилнечене, а за уважение.
Тази жена Даниела е очеизвадно, че няма уважение към никого в този формат – нито към мъжете, нито към жените.

Точно така е. Реално, не може да си в една къща с още 15 жени и да се държиш в стил “ нямам нужда от вас”. Ако наистина нямаш нужда от племе на чуждо място, тотално извън нормалния си хабитат, значи си егати и емоционалния инвалид.

# 1 625
Аз си връщам думите, че съм харесала АМ Joy реших, че има някакво достойнство и наистина ще си тръгне понеже е разбрала,че няма шанс с Мартин. С приемането на розата вече  ми е лесна на ниво Мартина ,та от мен има категорично НЕ!

# 1 626
  • София
За толкова кратко време наистина можеше само да ги разплаче, да разреди малко негативните емоции и да им даде малко push (с Роси даже нямаше шанс за какъвто и да е прогрес). Момичетата са затворени, неуверени, по-фини, по-обрани, но в тая зверилня, няма как да се справят бързо.
Е каква зверилня? В сезона на Николов сме, не на Тушев.

Сценария с черните рози щеше да има смисъл , ако идеята беше те да му ги върнат на церемонията и да си тръгнах например. А то - нищо. За мен това беше момента дя покажат характер. Ама явно са си приятелчета сега, защото са постоянно в заведението, което е почти на Мартин.

# 1 627
Добре де, нали реваха по-миналия път. Защо пак претоплени манджи? Някои от тях мъж не видеха през целия си престой. Не може ли да ги зарадват с нещо? Поне да се тантруват малко. Те и останалите велики изживявания имаха, де - къпане на слон, дюнер, сок и няколко врътки по плажа с ATV. За радост на местните кучета. И тоя съспенс дето ни държи вече седмици наред...Тамън Мартин избра и бабите чакаха да се пие блага ракия и сега тия черни рози...Айде, моля!

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 23:15 от Карла_Карла

# 1 628
  • София /Абсурдистан
Ходи ми се на басейн. На топло и красиво място.

# 1 629
Тоя епизод май трябваше да е с червена точка. Виктор води Люба в спалнята и страстно я награбва.. да се сещаме после...навън Жорето ревниво го следи с къси погледи..в басейна ергени си завират главите между бедра и цици ...друсане на задници и цици на дансинга...браво беее, класа!

# 1 630
Виктор и Любомира така и не се върнаха на партито.... ако наистина са го направили тогава, доста отчаян ход.

Какво са направили? Сексили ли са се? Кажи честно?

Така изглеждаше, Виктор я издърпа до спалнята и започна да я целува яростно, после оператора се оттегли и повече не ги видяхме.

# 1 631
В инста доста хора смятат като мен, че Марто и Ана са огън и много си отиват.Тя му се извини  преди час за комплекса, а той преди малко ѝ отвърна "прощавам ти бее 🌹🌹🌹🌹🌹". Смятам, че към днешна дата са приятели... ако не са друго. Знае ли човек.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 23:23 от *Амбър*

# 1 632
Живец и липсва на Росица, живец. Седи в ъгъла и гледа като препикано мушкато, чакайки принца да дойде да я вземе. Понякога, каквото искаш, трябва да си го вземеш сам.

# 1 633
Момците ми харесаха накрая в басейна, имаха нормален разговор, батко им си призна, че нищо не разбира. Мартин ще излезе един голям добряк. Как търпеливо изслушваше момичетата и на Ана Мария фасоните.

# 1 634
А за какво е казала че ще се извини АМ, че и в Инстаграм го прави някой разбра ли?

Общи условия

Активация на акаунт