🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 411
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 485
И какво значат тези черни рози, пак не разбрах.

И аз така. Нещо като "Дайте ми втори шанс" ?

# 1 486
МагитУ е точно като третото колело! Абсолютно ненужна!

# 1 487
Росица много си противоречи и не мога да ѝ хвана нишката на мисълта. Знаела колко може да предложи, но си мислила, че нещо не ѝ стига? Знаела, че може, но ме може? Много е объркана.

# 1 488
Днес церемония май няма да има…

# 1 489
Ана Мария наистина му се извини на Мартин в Инстаграм,под един от постовете на Ергенът

# 1 490
Тия момичета ги оставиха да демонстрират "възможностите на психоложката".

# 1 491
Роси има натоварващо присъствие. Трябва да престане с това самосъжаление, да започне да си вярва повече, и да не търси в останалите утвърждаване на своите собствени качества.

Винаги ще има някой, който да не я харесва, и това не трябва да е достатъчно, за да я накара да рухне като личност.

# 1 492
Росица много си противоречи и не мога да ѝ хвана нишката на мисълта. Знаела колко може да предложи, но си мислила, че нещо не ѝ стига? Знаела, че може, но ме може? Много е объркана.
Според мен в главата си тя е повече от останалите и е наистина отчаяна, защото не може да разбере как така не виждат колко е прекрасна, а предпочитат някакви други.

# 1 493
Днес церемония май няма да има…
Пепел ти на езика…

# 1 494
Божеее, това валидиране ги побърка всичките жени вътре! Росица не е за там, ма това го знаем отдавна.

# 1 495
айде и тая иска да е валидирана. не могааааа повече ...

# 1 496
Според мен нещо връзката с бащата на Роси така я е комплексирало.. Чак ми стана кофти

# 1 497
Косара много е пораснала, че хапе Виктор на тая тема. Това момиче верно се помисли за Лили Иванова.
Еми, тя често се облича и държи като жена на тази възраст, така че... Joy Joy Joy

# 1 498
Роси ми е много красива 🩵

# 1 499
Виктор никога не е плакал от радост! Тук наистина ми стана тъжно😟

Общи условия

Активация на акаунт