🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 356
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 665
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Скучен епизод. Празни приказки на килограм.

Проблема на АМ е,че се мисли за много умна,разбираща и знаеща,обаче един fraud като Даниела е предпочитана пред нея и тя беснее,че не е номер едно.
Въпреки,че изпитвам алергия към жени като Даниела,не мога да разбера фасоните на АМ.
Като не ти изнася, отказваш роза и се прибираш у дома. Какво правят там и защо играят ролята на 'запълване на бройки',вместо да си тръгнат с достойнство?
Особено Мартина.Да спре да му се натяга на Мартин глупака.

Ферай не я разбирам.Говори бързо,с диалект,"изяжда" думите.

# 1 666
Добро утро, кой си тръгна най-накрая?
Кажете ми, че са били повече! На ИГ няма постнато още.

# 1 667
Мартин от АМ нама да се отърве никога или поне докато тя не реши, че вече не го иска. Такава пиявица, не е истина. Ще драпа и до дъщерите му да стигне, и до майка му, и до баща му, да ги "плени" всичките с "чара си". Тя е "свой човек", по-специална от другите. Ужасно същество! Не разбирам какво ѝ харесвате, а пък твърденията, че е умна направо ме разсмиват. Това, което е, е нахална! При това в голямо количество. Поведението ѝ е толкова бабаитско и неприятно, че ако съм мъж, ще избягам с писъци от нея. Чупките и стойките, дето ги прилага на Марто, са непоносими. Банска хайдутка.
Росица е такава сива мишка, че няма на къде повече! Скучно, безлично същество и за разкош - мрънкащо. Да ѝ каже някой да не си разделя косата на път и да връзва част от нея отзад, че хептен на нищо не прилича. Няма грам живец в нея. То като спихнал балон направо.

Всичките останаха 😖

# 1 668
Сериозно ли? А стига де! То зрителите ще си тръгнат на края. Мъка!
А тези черни рози за какво са казаха ли поне?

[quote

Всичките останаха 😖
[/quote]

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 06:52 от Labubu8

# 1 669
Маги ми е Ферай. И при двете се чудя "Какво искаше да каже авторът".....Sweat

# 1 670
  • София
Това с клепача на Мартин как изобщо го забелязвате? Наистина има много дребнави хора тук, които се опитват само косури да търсят.

Ми забелязва се.
Наблюдателен стана равно на дрвбнав Joy.
Успокой се със защитата и нападението,че ти олекваш.

# 1 671
Уау! Толкова много говорене за тези черни рози, и накрая едно огромно НИЩО! То каквото с тях , такова и без тях. Тези хора на какво са били като са го измислили това?!?

# 1 672
  • София
Мартин обаче го изигра много изненадан, че Даниела го проучвала. И пак за пари става дума. И на двамата това все им е в устите/главите. Права беше АМ, че има комплекс на тая тема и Даниела му натиска копчетата. Той затова и на нея отвърна. А в нейните думи връзката звучи като сделка - стабилен и изгоден ли й е някой мъж, тогава би се занимавала. И той хуква да го доказва. Толкова елементарен се оказа, а пускаше тестчета на другите. И не знам дали изобщо беше спомената думата фалит, когато говореха за изпадането на мъж в трудна ситуация и колко би го чакала. За тях трудностите са само финансови ли? За мен би могло да се тълкува и като някоя болест, инцидент и тн. Но явно за всички трудност = без пари.

# 1 673
Добър ход на Косара с признанието към Васил: “ Искам първо пред теб да го кажа….”
Нямаше как да си признае пред всички, защото трябваше да каже и с кого е във връзка Даниела, а тя не знае 😂
Вашата / на някои / любимка АМ с чужди ръце вади кестени 😜
Тя е в основата на скандала с Елвира, към която Мартин имаше симпатии в началото, слухтеше около Роси и надъхваше клявките , пуска фишеци и чака другите да да свършат мръсната работа. Много злобно същество. Тя и на Мартина ще подлее вода, ако се обърнат нещата и Мартина стане фаворитка 😉
Смятайте това женище да ви е приятелка или колежка. 🙊

# 1 674
Виктор и Любомира така и не се върнаха на партито.... ако наистина са го направили тогава, доста отчаян ход.

Какво са направили? Сексили ли са се? Кажи честно?

Любето са я "валидирали" 😂
Усетили са се на енергийно ниво. 😁

# 1 675
Аз имам един въпрос: Васил какво работи точно? На срещата с Ферай каза "онлайн търговия на различни физически стоки"... Домати ли са, коли ли са тези стоки?? 🤔

# 1 676
  • софия

Пп. Оффф, ама че сте.....  чета ви сега, ама стига сте ме сугестирали, че са тъпи епизодите, бре Joy Joy
Има ли тук и други шматки като мен,  които да харесват сезона, че ще почна и аз като Росито да се самонаказвам сама в ъгъла..... Joy Joy
Има, имаааа, дръж се! Малко сме, ама пък от сой😄
 Най-близкото до реалния живот риалити ми е това. Няма зорлем изнервяне, няма гавра с момичетата от страна на продукцията. Интересно ми е, радва ме начинът по който се развиват отношенията, реакциите им.
 Беше ми писнало предишни сезони да гледам, как момите ходят на пръсти, около богът Ерген и като зомбирани повтаряха в захлас, колко са влюбени, колко е велик.
 Скандалите и изцепките от нищото. Игрите с които всячески се гавреха с тях.
 Та с две думи, идеално ми е сега.

# 1 677
Явно от продукцията са дали указания на Мартин да моли момите да  останат, че ако се разбягат ще трябва да вкарват нови. Васко още някой ден - ще разгони и неговите, и какво ще снимат до края?
Ана Мария снощи в басейна май очакваше да се целунат с бай Марто, явно под влияние на алкохола  я бяха сполетели някакви надежди.

# 1 678
Ана-Мария ми е гнусна. Поведението й също. Не харесвам хора, които са полулегнали-полуседнали на обществено място. Въобще поведение, стойки, чупки, муцуни - всичко беше толкова инфантилно. Демонстрира единствено свръх самочувствие, за да прикрие комплекси, бабаитщина, лошо възпитание. Простакеса и мутра от женски пол. Прави фасони, за да привлече внимание, защото иска всички да се занимават и съобразяват само и единствено с нея.
А как си изстиска гърдите над главата на Мартин ... Гнусно.
И както някой по-назад отбеляза, ако фаворитка на Мартин беше Косара, Мартина или която и да е друга, щеше да сплетничи и агресира задкулисно и срещу нея.
Любомира е по- мекия вариант на АМ. Косара е още по-голяма мутра, но не може да се изразява. Тя само гледа лошо и мучи със заучени фрази от кварталната кръчма.

# 1 679
  • София
За пръв път зазяпах Инстаграма на Даниела - преди да си причини това на скулите, изглежда красива на снимките. Ясно е, че са обработени, но сега и с обработените е леко creepy. Според мен е ефект от загуба на тегло, вероятно заради влизането в шоуто, което е изпило лицето ѝ, и прясно напомпаните скули. Сестра ѝ е много красива, не знам какви корекции има, но за щастие не си е пипала носа - същия като на Даниела преди ринопластиката.
може някоя снимка за тези без ИГ
Другата седмица две церемонии ли ще са?

Общи условия

Активация на акаунт