🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 136
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 085
Един пример за изнудване? Фалшификация?

# 2 086
Изобщо не бях обърнала внимание на цените, сега видях - рокленце за 350 лева от евтин полиестер и с лошо качество? Това го приемам само за перачница на нечий нечист бизнес. Не е сериозно просто.

Бърза справка в популярните ни сайтове показва, че за тези пари на намаление и дори без, една жена може да си купи Michael Kors, Joop, All Saints, Liu Jo, Just Cavalli, Karl Lagerfeld, Pinko, Polo Ralph Lauren, Max&Co и пр. утвърдени световни марки.

Защо ще предпочетеш да си дадеш парите за рокля на Рупецова дизайн, за мен е загадка.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 12:32 от Tess d`Urberville

# 2 087
О, при Данка примери колкото искаш, но на прима виста:

Ако не ми купиш подаръче, няма да спя с теб или ще гледам намусено и тъжно в ъгъла, ще плача и ще тропам нервно с краче - изнудване Grinning
Нос, скули, устни - фалшификация Joy

# 2 088
Изнуди Мартин да и купува парцали. Плагиатството ако не е фалшификация, кое не е?

# 2 089
Плагиатството е престъпление само ако има запазени авторски права. Нещо ме съмнява тези руски инфлуенсърки да са си направили труда.

Всъщност от кой е преписвала Данчето? Така и не разбрах.

# 2 090
Извинете, ама вие знаете ли какво значи изнудване Joy Никого не е изнудвала Даниела, поиска нещо от Мартин и той й го даде най-доброволно, че даже и с удоволствие. Нито го е лъгала, нито го е заплашвала, нито е  упражнявала върху него физически или психически тормоз Joy

# 2 091
Имам чувството, че някои хора нарочно и систематично насочват дебатите към въпросната персона с цел реклама. Мине се не мине известно време, започне разговор за нещо друго и хоп! "Вие защо мразите Даниела?!" "Ама не я мразим!".... "Завиждате й!"... "Не й завиждаме!"..... "Не я харесвате, защо, с какво право, вие да не сте по-хубави?!".... "Не сме!".... "Като не сте чели книгата й, защо се произнасяте?!" ... "Не щем да я четем!"... "Тя има право да иска каквото си иска!"... "Добре, да си иска!"...  "Вие защо мразите Даниела?"....и така до безкрай...

# 2 092
С цел реклама на какво?

# 2 093
Почти няма какво друго да се коментира в предаването просто. Затова Даниела е тема no.1.

# 2 094
  • Glasgow
Да е в "окото на тигъра" Даниела като я позабравим, и аз имам такова усещане

# 2 095
Имам чувството, че някои хора нарочно и систематично насочват дебатите към въпросната персона с цел реклама. Мине се не мине известно време, започне разговор за нещо друго и хоп! "Вие защо мразите Даниела?!" "Ама не я мразим!".... "Завиждате й!"... "Не й завиждаме!"..... "Не я харесвате, защо, с какво право, вие да не сте по-хубави?!".... "Не сме!".... "Като не сте чели книгата й, защо се произнасяте?!" ... "Не щем да я четем!"... "Тя има право да иска каквото си иска!"... "Добре, да си иска!"...  "Вие защо мразите Даниела?"....и така до безкрай...
Точно обратното е - постоянният хейт предизвиква защитата. 😁 По простата причина, че - да, кофти човек е, но не е по-лоша от хвалената Мартина или пък Косара. Един дол дренки са, но Даниела отнася хейта като за трите.

# 2 096
Плагиатството е престъпление само ако има запазени авторски права. Нещо ме съмнява тези руски инфлуенсърки да са си направили труда.

Всъщност от кой е преписвала Данчето? Така и не разбрах.
Никой не казва, че е извършила престъпление, казваме, че книгата е преписвана от всевъзможни сайтове, блогове и статуси в социалните мрежи. Това не прави Данчето писател и автор. Въпреки това, аз лично нямам против, че е събрала статуси в книга. Сетила се е, направила го е и щом се намират балъци да купуват, радвам се за нея. Това, което истински ме дразни е, че се възползва от връзката си с Бачорски, за да се докопа до ефирно време и да се представя за нещо, което не е и да прокарва идеи, които са дълбоко аморални.

# 2 097
Ето, мен например много повече ме дразнят Мартина и Косара, заради тона и маниера, с който си позволяват да общуват с други хора. Не понасям такива индивиди, органически ми въздействат.
Сетих се и за влизането на Анета и Алекса и как Мартина по някое време покани Алекса в тяхната стая с думи нещо от сорта на " ти можеш да дойдеш да спиш при нас, теб те харесвам", но пак с едно превъзходство, докато гледа Анета с презрение. Наистина не знам защо тези случаи някак минават между другото, а се коментира кой хипотетично отминава някой, когато няма камери.

# 2 098
  • Stockholm
И аз смятам, че отделяме прекалено голямо внимание на една полуграмотна златотърсачка. Но целенасочено от продукцията или не, тя е основната сюжетна линия.

# 2 099
  • софия
Аз бих се радвала, ако се коментират и останалите. От УП ми писна повече, отколкото от Генчо, Вялка и Елена.

Общи условия

Активация на акаунт