🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 828
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 070
Погледнах въпросното интервюто с Даниела по БНТ - еми, по-добре е от сега, но е много далеч от хубава. Опитва се да го играе компетентна бизнесдама, разбираща от мода и от нуждите на клиентките си, но там пак си говори с типичната си нервна напевност и като се забърза, звучи като забързана латерна.

Между другото ММ я намира и за грозна, и за глупава и като му разказах за шоуто вчера, много се смя. Веднага изкоментира ниското ѝ чело, което според него е признак на малък фронтален лоб и ниска интелигентност, с което той обяснява манията ѝ по пластичните операции Grinning

# 2 071
  • гр.Пловдив

Ферай ли яде най-много луканки и колбаси ? Хубавото е,че е право черво и грам не й личи

# 2 072
Да си присвояваш и преписваш книга и да учиш и даваш съвети на хората за нещо, което ти не само нямаш, а и си със фалирали бизнеси и дългове до небето за мен това е измама. Разбира се, според други това може да им е целта на живота. За мен това е дъното .

О и това колие и е долнопробна реплика между другото

Ти да не би да си купила книгата и да си започнала да си ръководиш живота по нея? Или някой да те е накарал да го правиш? Не? Ами тогава, какъв е проблемът? Мен лично не ме е измамила Даниела, имам очи да видя за какво става въпрос. Който се е почувствал заблуден, да си помисли защо така.

Това че мен не е измамила прави поведението й приемливо ли? Ми не го прави. Нали за това сме общество...а не всеки за г@за си само да мисли??
Като видим нещо грешно бива да го посочим поне...това и провим тук!

# 2 073
Цялото й поведение е вредно...промотира го/се като нещо правилно.

# 2 074
Явно, че Даниела е захващала различни бизнеси, най-вероятно с пари от гаджета - няма лошо, сайта на дрехите й изглежда прилично, самите дрехи - не.
От снимките си личат грубите подгъви и евтините материи, самите кройки са елементарни. Основно А образен силует, без ръкав, ултракъси. Оставят впечатление за внос от Китай, а не за продукция, която се произвежда тук. Шие за себе си и приятелките си, за парти и клуб, а някои платове са плътни, с пришивани цветя отгоре и са за тела тип Светлана Гущерова, иначе ще приличаш на бидон. Тоест, таргета й са 20-35 годишни, супер слаби жени, с редовен нощен живот. Няма разнообразие, не се вижда качество.
Предвид наводнения с текстилни марки пазар и това, което предлага тя, никак не съм изненадана, че е на загуба.

Но, все пак се е старала, работила е. Защо сега избира да твърди, че не желае да работи и такъв "редови" живот не й е по вкуса - и аз подозирам, че е заради серията бизнес провали. Също така, вероятно модна руска трактовка на "современная женщина".

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 12:07 от Tess d`Urberville

# 2 075
Но, все пак се е старала, работила е. Защо сега избира да твърди, че не желае да работи и такъв "редови" живот не й е по вкуса - и аз подозирам, че е заради серията бизнес провали. Също така, вероятно модна руска трактовка на "современная женщина".
Ако има такава голяма разлика в поведението ѝ (не ми се гледа интервюто) е много възможно да е решила да хване тази пазарна ниша, точно по модел на някоя руска инфлуенсърка… Копира книгите и поведението, за да изкара някой лев.

# 2 076
  • София /Абсурдистан
Никакъв малък бизнес не върви тук, затова и се е ориентирала някой да я гледа. Иначе дрехите не са лоши, ориентирани са към млади и слаби момичета и жени. Но за родния пазар идват да са леко скъпи, имайки в предвид ниският стандарт в страната.
Руският пазар е много голям и все някой ще купи нещо, ние тук сме малко и не става така.

# 2 077
  • Street of Dreams

Определено се е старала и много е работила, в интервюто се представя отлично. За мен изобщо не е глупаво и неспособно момиче. Според мен й е писнало да се бори сама (да е в мъжката си енергия) и затова е направила този завой. А може и да не мисли съвсем по начина, по който казва, че мисли - само провокира.

# 2 078

Не я изслушах, но е в предаването пак по Бачорски линията. Симона Пейчева и тогавашното гадже бяха близки с Бачорски и ходеха навсякъде заедно.

# 2 079
Нормално, приятел ѝ е - ударил е едно рамо. Друг е въпросът, че каналът не е подходящ. Зрителите на БНТ като цяло не са в подходящата възрастова група, нито пък биха дали 350 лв. за рокля.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 12:18 от Lilly_85

# 2 080
Чудя се, ако е с такъв усет към модата и самата тя може да шие, защо не е с нещо собствено, дори и от нейните рокли. Можеше да съживи бизнеса, но не и с тези цени.

# 2 081
Изгледах интервюто с Даниела и аз и ми направи впечатление, че още в началото казва, че като че ли за пръв път облича бели дрехи. Малко по-късно казва, че първото нещо, което е направила е бял костюм, който от малка искала да носи и че този цвят символизира класа Grinning Мда, явно затова не се облича често в бяло.

# 2 082
Зависимостта към корекциите я имат голяма част от девойките вътре. Косара например е едва на 26, а вече какво ли не има в лицето ѝ. Бранимира и Ферай, които са още по-млади ми се струват ботоксирани и подобрени.
Това нито е ОК за здравето на токова малка възраст, нито изглежда добре, напротив застарява много.
За съжаление на тази възраст човек няма капацитет да прецени рисковете и не може да си представи какви последици може да има това след години.
Тепърва ще намират странични ефекти от хиалурони , филъри и тн. Да не говорим за фасетите, винирите, които ако няма дентална причина, са най-голямото безумие, което млад човек може да си причини.

За бизнесите на Даниела- те са обречени на провал преди да са почнали. Предлагането е много повече от търсенето, печалбата е много малка, а разходите огромни.

# 2 083
Даниела ще си е на мястото във Фермата. Какво ще кажете?

# 2 084
  • Stockholm
Някой се чудеше защо квалифицираме Данка като измамник? Ами просто отворете тълковния речник или потърсете синоними:

лъжец, шарлатании, мошеник, изнудвач
подлец,  лицемер,
съблазнител, прелъстител
съмнителна личност, фалшификатор
хищник, шарлатанин, самозванец.

Кое не е така?

Общи условия

Активация на акаунт