🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 836
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Пловдив
TerraEK, няколко жени водолей познавам, различна възраст, среда и т.н. и трите имат тези черти. Може да е просто съвпадение разбира се, ето Даниела е стрелец, а характерите са ни на светлинни години разлика.

# 2 056
Честит празник ,хора!🌹

Идвам да ви чета със сутрешното кафенце и гледам ,че голяма метла е минала! Някак несвързани са мненията...😀- здраве да е!
 Аз пък се зачудих защо Данчето си е избрала тази фамилия ,а не нещо простичко като Димитрова,Атанасова,Иванова и тн.Размислих се има ли някаква "символика" 😉 в това име и когато попитах веднага ми излезе това :

Вдлъбнатина в земята... Ами,откровена е жената! Дъно си е ..

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 10:22 от Lili Roze 748420

# 2 057
Не смятам че хората не харесва Даниела, защото и завиждат, но от написаната по- горе аргументация в 5 точки звучи точно така.
Защо за нея може, а за други не. Не е ясно може ли, тя е на етап “иска ми се”.

И на мен ми стана странно, че е описано по такъв начин. Даниела мен не ме дразни по тази линия (защо за нея може, за други не), а заради това че иска в пъти повече от онова, което ѝ е по възможностите да предложи. Да беше някоя красавица, високо образована (ей така, дори само за фукането с някоя диплома от престижен университет в чужбина примерно), да беше умна и начетена, да знае значението поне на думите, които употребява, да можеше да “увърти” един мъж с финес (а не на ниво - искам нови дрешки, намери начин), книгата ѝ да беше безупречно написана - граматически, пунктуационно и по интелигентен начин, а не просташката: “най-тъпите к**ви карат най-скъпите коли” (да, буквален цитат е, направих си труда да гугълна да изкарам един) - тогава даже щях да ѝ симпатизирам. Въпросът е, че такива жени не ходят по риалиатита Joy

Даниела е просто поредната чалгаджийка/стара каравана, чиито претенции са неадекватни. И това поражда лично моето неодобрение.
Основните разлики в спорът , който вихрим тук произлизат от убедеността на хората, че ако си красив , имаш и дипломка от университет особено от чужбина - и ето ти я рецептата и гаранцията за "щастлив живот" и той ти се полага (ако не си , нямаш право на изисквания и направо си нагъл , ако имаш други очаквания). Само , че животът не работи така . Много хора си мислят, че ако станат по-красиви (слаби , образовани) и проблемите им ще се решат от самосебе си . Да . при някои действително се получава , ако поправят свой комплекс и се заредят със самочувствие, и нещата им потръгнат, но това не е защото са станали по-красиви, а защото им е дошла вътрешна енергия(не ме бийте за думата) , да се справят с житейските проблеми .За мен лично самочувствието е най-важната черта за един човек , то го прави решителен, смел, амбициозен . То трябва да се култивира в човека, да се учи, да се придобива. За това крайно ненавиждам индивиди, които се опитват да смъкнат нечие , втълпявайки му , че е грозен, некадърен  и каквото се сетите. Абе градете си свое самочувствие, какво се занимавате с хорското, защо се сравнявате , гледайте си вашия баланс .Аман от изтъкване, ама аз съм по красива (по -умна , по- кадърна ,пък нямам)

# 2 058
Това е интервю с Даниела от 14.05.2023 г. Вижте го.
https://bnt.bg/news/daniela-rupecova-momicheto-koeto-postavya-zh … 2-317892news.html

# 2 059
Пожелавам на г-ца Рупийцова любов и тогава сама ще разбере колко ѝ е нелепа книгата всъщност.

# 2 060
Тук Даниела е направо хубава. Скулите и огромната уста, с които се е сдобила в последствие, не само са я загрозили, но и състарили. Тук е само преди две години, а изглежда сякаш преди десет.

Интересно ми е, къде й е производството, къде се шият тези дрехи от колекциите й?

# 2 061
Даниела изглежда добре в интервюто от дадения по-горен линк. Сякаш скулите са по-малки.

# 2 062
И фаянсът още не е монтиран, направо е приятна Grin

# 2 063
Направо е била хубава, само с корекция на носа и може би има мъничко филър в устата. Последвалото инжектиране с филър е направило устата й по-широка, с фасетите съвсем се създава впечаление за огромна паст. Скулите сме коментирали много пъти, придали са й форма на лицето на Мики Маус.

# 2 064
Тук Даниела е направо хубава. Скулите и огромната уста, с които се е сдобила в последствие, не само са я загрозили, но и състарили. Тук е само преди две години, а изглежда сякаш преди десет.

Интересно ми е, къде й е производството, къде се шият тези дрехи от колекциите й?

Много по-хубава е Даниела без огромни скули и устни..
Този бранд ми излезе с името на Даниела Рупецова..
https://nixa.bg/product-category/rokli/

# 2 065
AuroraBB, мнението ми не гласи, че жена която е красива, има високо образование и прочие ЗАСЛУЖАВА автоматично лек, щастлив, приятен живот, а че ако е такава, по-лесно бих смелила, че би имала изискванията на Даниела. И също бих разбрала, ако има мъже, които искат да ѝ дават 50-60 хил. лв.

Отделно ти пишеш, ако “станат по-красиви”. А аз визирам натурални красавици. И да - такива съществуват! И да - искаш или не, техния живот има далеч по-голям шанс да се развива по-добре от wannabe Данка.

Не знам кого визираш, че се сравнявал с Даниела, че бил по-умен, по-красив и прочие, но предполагам е във връзка с някой друг коментар?! Аз не видях някой да се сравнява с нея, а всеки си има мнение. Това че е различно от твоето, не го прави сравнение, нито опит да скърши самочувствието ѝ. Тя си има завидно и непоклатимо такова, макар и без покритие и се съмнявам, че някой може да ѝ го смъкне Joy

# 2 066
Защо Даниела е преживяла такава деградация? Или мутация? От симпатична жена, която работи и измисля свои собствени модели да се превърне в грозен паразит, който иска да живее на чужд гръб?

# 2 067
Има такова нещо - зависимост към корекции.

И аз пропуснах голяма част от дискусията, но не мисля че хората мразят Даниела, по-скоро предизвиква гневни реакции.

В интервюто, от преди 2 години се представя като успешна дама със собствен бизнес, сега казва, че това да работи едан жена не е дамско ... (предполагам, защото се е провалило) ... сега е успешен писател и консултант (а се оказва че преписала), утре кой знае, изобщо звучи като да се пробва тук там и ако не искаше веднага да го представя все за успешно, може би всичко щеше да е наред.

# 2 068
Аз даже не знаех, че е работила нещо сериозно като шивачка, кроячка, собственик на такова ателие... Браво!
Какво им е станало на тези момичета, Кобилкина ли им е промивала мозъците, или някой като нея?

# 2 069
  • Пловдив
От ФБ:

Общи условия

Активация на акаунт