🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 845
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 115
Тъкмо се опитах да изгледам вечерята на Васил и Ферай и не успях. Срам ме е от нейно име и не мога да догледам. Стигнах до момента в който говори за майка си и лошия пример за отношенията, който ѝ е дала. Като цяло дори не стигнах до най-фрапантната част, която коментирахте, няма да издържа останалото. Ферай е наизустила някакви фрази от Даниела, бърка думи, ударения, значения... абсолютна леща. Много се е изложила.

# 2 116
Гледам предаването заради Даниела. Най интелигентната и умна жена от всички други и има собствен магичен чар. Ако отпадне ще гледам Хелс Китчън заради Викинцето и Тобито- другите хубавици. Ана Мария ми е Тошко, а Мартина с - Може ли малко да помисля, дали да дойда в Шри Ланка! Пък сега те обичам много- да беше участвала в Съдби на Кръстопът

Ферай е моята любвеобилна котка, вечно усмихната добродушка.
Много си наивен/вна.

Коте може да е Марта, а за мен Ивет е скритата лимонка в кревата, и като цяло.

Даца сигурно си мечтае да стане коучърка.

Целата й е:

1. Издава книгата.
2. Почва да организира ивенти, на които да "проповядва".
3. Регистрира едно ЕООД, в което да влизат всички дарения от спонсорства от гостите, разбира се само богаташи и известни личности, точно като за нея, нейният таргет, белкем и някой се прежали да я хареса и като жена. От тези приходи може и да събере за запора "предсрочно".

Как мислите дали ще се случи?
Тя вече консултира. Още някоя глоба й липсва.

# 2 117
Това с консултациите стои на сайта ѝ още отпреди предаването.

# 2 118
  • Out of the Mix
Касов апарат дали има, бележки издава ли? Joy

Това, за което говоря е мащабно.

С тия консултацийки само сметките не може да си плати при тая инфлация.

Друго е да спретне бачо Марти Парти, неговите приятели, познати, тук-таме влияние, молба, услуга, някоя св+++а, където е нужно, и може да се уреди. Но дали й стига акълът...Е, ще трябва да "вложи" и от тялото си, все пак затова го е правила, някой ще й се накефи...може би. Joy

# 2 119
# 2 120
  • в 1001-та нощ
Много готина реклама с Анета https://vm.tiktok.com/ZNdFRY8KL/

Друга гледна точка за Мартин и Даниела (от психолог) https://vm.tiktok.com/ZNdFReqaf/

# 2 121
Иначе всички я плюем Данка, а не спряхте да ѝ поствате снимките. И даже не я скривате тази неземна хубавица. Не знам да има герой с толкова снимки, наводнихте форума. Страшна реклама ѝ правите.

# 2 122
  • софия
Ето, развива се жената.
Вече дава консултации по шах.
Браво, браво......

Честита Цветница, бъдете здрави! Flowers Rose

# 2 123
  • гр.Пловдив
Тъкмо се опитах да изгледам вечерята на Васил и Ферай и не успях. Срам ме е от нейно име и не мога да догледам. Стигнах до момента в който говори за майка си и лошия пример за отношенията, който ѝ е дала. Като цяло дори не стигнах до най-фрапантната част, която коментирахте, няма да издържа останалото. Ферай е наизустила някакви фрази от Даниела, бърка думи, ударения, значения... абсолютна леща. Много се е изложила.

Има абсолютен акцент от турския ,затова бърка и променя ударенията.
А моята " любимка" от всички Любомирчето с какво се занимава ,че ми е най-анти и не мога да разбера защо ми трият всички постове против нея -аз си изказвам мнението на база чуто и видяно..

# 2 124
Любомира е актриса и… седни, да не паднеш… модел. 😁

# 2 125
Много готина реклама с Анета https://vm.tiktok.com/ZNdFRY8KL/

Друга гледна точка за Мартин и Даниела (от психолог) https://vm.tiktok.com/ZNdFReqaf/
Съгласна съм с психоложката, беше ми интересно да го изгледам Grinning

На валидирачески език преразказано - Даниела, понеже си търси много богат мъж, избирайки Мартин, го валидира като много богат и затова той ѝ се радва. А че Мартин не е вуйчо Ваньо и само може да си мечтае да е като него е друг въпрос.

# 2 126
Еййй, и на Шаха посегнаха....Тц, тц, тц....
СъсипАха я тази държава!)))))

# 2 127
  • гр.Пловдив
Любомира е актриса и… седни, да не паднеш… модел. 😁

ЖДНБ Smiling Imp
Иначе все е първа цигулка по мнения ,вярва си и вади голямо самочувствие

# 2 128

Тази психоложка не я харесвам още от анализите й около Елена, които правеше с присвити очички и размахваше отривисто пръстче. Гледам, че се е поошлайфала откъм маниерничене. И всъщност ми беше интересна гледната й точка, дори съм склонна да се съглася с нея.

Уф, днес си мислех колко е далеч всъщност Даниела от женската енергия, но не ми се пише насълго и нашироко, а и нещо и на мен ми поомръзна все за нея да става дума.

# 2 129
Люба е една от най-големите (да не кажа най-голямата) интригантки в къщата. Всички сплетни в крайна сметка водят до нея и до Косара. Много ми е смешно как Виктор критикува Мартин, че не виждал червените флагове и трябвало да си отвори очите, а в същото време той самият е лапнал по един ходещ червен флаг.

Общи условия

Активация на акаунт