🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 862
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 100
Ми не, не минават между другото - неколкократно е коментирана грубостта на Мартина и Косара, с новодошлите и с някои други момичета. Диалектът на Косара е постоянен прицел за присмех, както и редовно се отбелязва, че Мартина е същата златотърсачка като Даниела.
Просто нямат толкова фенки и обратното, толкова много потребителки, които сериозно да им се дразнят. Не са такива дразнители и отпадат лесно от фокус.

Ми коментирайте де, задайте тон, тема.

# 2 101
Май Даниела най-много от всичките ергенки този сезон е напирала за медийно внимание към своята персона и заниманията си. Остава и да си е платила участието Smiling Imp

# 2 102
Едва ли е платила. Нали имаше информация, че от продукцията са писали навред на момичета в Инстаграм. По-скоро тя и Мартина са им гвоздея на програмата. Вероятно е на Мартина да са платили, заради заигравката с Емануела.

# 2 103
  • София
Не се карайте, няма добри персонажи в тази игра. Нито Даниела е света вода ненапита, нито опонентките и.
Все пак Анна-Мария и Мартина ги разбирам донякъде, защото Даниела се опитва рано-рано да приключи сезона и да си загради Мартин. За тях не остава нищо друго освен да си ходят и да направят играта тотално безинтересна, като оставят само най-добрата приятелка Силвия и фаворитката. Това обаче няма да се хареса на продуценти и спонсори, така че силата е в конкуренцията на Даниелка.  Така че тя колкото и да се смята за велика, не е интересна и на всички писна да гледат едни и същи срещи с Мартин и едни и същи тъпи лафчета, които и двамата ръсят. Не това се търси в предаването.

Ферай пък се самозакопа и сега има вероятност да закопае и своето гуру Даниела. Васил много добре я категоризира, сега и ще разпространи навсякъде, че Ферайчето повтаря Данините клишета. Мартин вече се позамисли като чу впечатленията му от срещата и според мен схвана, че любимката му е ловка манипулаторка, която гради образ и си търси фенове.
А Ферай е толкова глупавка, дори не разбра, че срещата и с Васил е минала катастрофално. Беше твърде заета да говори за себе си.
Косара е другия образ, който се мисли за успешен сив кардинал. Според мен ще падне от високо и няма да постигне това, което иска, защото се меси навсякъде и иска да контролира твърде много сюжетни линии.
Любомира е в дълбока заблуда за Виктор. Той я ползва като плътски отдушник, просто се кефи, че там му се получи. Искаше Бранимира, но осъзнава, че ще му коства твърде много усилия.
Евентуално може да се пробва при Клаудия, но още не е набрал смелост. Но с Любомира не би останал, ако имаше други опции.
Аз така и не разбрах при Виктор кои останаха, май само те трите, нали? Всичко живо избяга при Васил. Марто и той остана с 4 жени, една от които му е само дружка и информатор.

# 2 104
Туджаров в Надкаст каза, че Мартина била независима, имала бизнес, който сам изкарвал пари. Неделчо го пита какъв е, той каза че сама щяла да каже. Интересно какъв е, то ако е така, тя е постигнала много повече от Даниела в отношенията с богаташи, едва ли го е създала от 0та сама.

# 2 105
Продукцията й е отредила тази роля - "ябълката на раздора". Мартин дейно участва в тази сюжетна линия и я засилва.
Като Даниела е главната героиня в сценария, хайде да видим, ако се изпидуркат останалите, кой ще гледа Мартин, Даниела и Ферай?
Ами да не се жалва, какъв хейт била си навлякла - иска известност, или какво точно не разбирам? Ясно е, че философията, която проповядва, среща отхвърляне от болшинството хора.

# 2 106
Така като гледаме малкото сладко невинно Марти всичко съвсем сама е постигнала. А какво е това всичко никой не знае.

# 2 107
Туджаров в Надкаст каза, че Мартина била независима, имала бизнес, който сам изкарвал пари. Неделчо го пита какъв е, той каза че сама щяла да каже. Интересно какъв е, то ако е така, тя е постигнала много повече от Даниела в отношенията с богаташи, едва ли го е създала от 0та сама.
Нещо свързано с танци е, но нямам представа какво. Може да има студио.

# 2 108
Тя още при Милен Цветков ги разказваше тези Smiley Била ивент мениджър, давала работа на хора и Милен я пита как им дава работа на хората, дали като прави ивенти им казва "ето ви работа, ето ви работа". Мартина обясни, че им дава работа свързана с танците и тя решава как ще са облечени и как ще изглеждат. Ехааа! SmileSmileSmile

# 2 109
Май Даниела най-много от всичките ергенки този сезон е напирала за медийно внимание към своята персона и заниманията си. Остава и да си е платила участието Smiling Imp
Не само тя е напирала. Мартина се е бутала къде ли не… Даже се е изтипосала в “На кафе”. Косара гледах, че преди някакво време е участвала в подкасти на тема мода (доста скучни обаче). Йоана също е имала мераци и се е пробвала и за друго риалити, пак на НН. Любомира участва в някакви кратки филми и предавания, също много напира за нови участия. За Алекса да не говорим - тя е на всяка манджа мерудия. Но никоя от тях не може да се мери с жаждата за слава на Мартин и Виктор.

# 2 110
На мен ми излезе “интервю”на Косара е тик ток , едвам едвма говори

# 2 111

Но, все пак се е старала, работила е. Защо сега избира да твърди, че не желае да работи и такъв "редови" живот не й е по вкуса - и аз подозирам, че е заради серията бизнес провали. Също така, вероятно модна руска трактовка на "современная женщина".

Определено се е старала и много е работила, в интервюто се представя отлично. За мен изобщо не е глупаво и неспособно момиче. Според мен й е писнало да се бори сама (да е в мъжката си енергия) и затова е направила този завой. А може и да не мисли съвсем по начина, по който казва, че мисли - само провокира.
В две интервюта, които съм гледала, се представя отлично. Нито е превзета, нито говори напудрено, съвсем нормално и дори компетентно. Точно затова мисля, че не е никак глупава. Провокациите й са очеизвадни и отдавна съм на тезата, че хората много сляпо се хващат на глупостите й. Това, че е решила да си прави реклама по този начин - определено не е за всяка психика, да си толкова мразен, не е шега. Но ще има полза. Иначе аз съм дълбоко убедена, че тя е човек, който може да работи, ако иска, и че амбициите й са по-големи от на една компаньонка.

# 2 112
Гледам предаването заради Даниела. Най интелигентната и умна жена от всички други и има собствен магичен чар. Удоволствие е да ги гледам когато са на среща с Мартин.

Ако отпадне ще гледам Хелс Китчън заради Викинцето и Тобито- другите хубавици. Ана Мария ми е Тошко, а Мартина с - Може ли малко да помисля, дали да дойда в Шри Ланка! Пък сега те обичам много - да беше участвала в Съдби на Кръстопът

Ферай е моята любвеобилна котка, вечно усмихната добродушка.

# 2 113
  • Out of the Mix
Гледам предаването заради Даниела. Най интелигентната и умна жена от всички други и има собствен магичен чар. Ако отпадне ще гледам Хелс Китчън заради Викинцето и Тобито- другите хубавици. Ана Мария ми е Тошко, а Мартина с - Може ли малко да помисля, дали да дойда в Шри Ланка! Пък сега те обичам много- да беше участвала в Съдби на Кръстопът

Ферай е моята любвеобилна котка, вечно усмихната добродушка.
Много си наивен/вна.

Коте може да е Марта, а за мен Ивет е скритата лимонка в кревата, и като цяло.

Даца сигурно си мечтае да стане коучърка.

Целта й е:

1. Издава книгата.
2. Почва да организира ивенти, на които да "проповядва".
3. Регистрира едно ЕООД, в което да влизат всички дарения от спонсорства от гостите, разбира се само богаташи и известни личности, точно като за нея, нейният таргет, белкем и някой се прежали да я хареса и като жена. От тези приходи може и да събере за запора "предсрочно".

Как мислите дали ще се случи?

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 15:06 от Revoker

# 2 114
Ферай… Добродушка? Май гледаме различно предаване.

Общи условия

Активация на акаунт