🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 687
  • 2 326
  •   2
Отговори
# 2 250
Гледах някакво видео от Шри Ланка, момчето от екипа заведе Ива и Анета на пица и после да им купува сувенири и беше много приятно, леко видео. Може би него да го вкарат за ерген в следващото предаване.
Туджаров ли? Сладур е той, но вкусът му за жени е… Съмнителен, меко казано.

# 2 251
  • София
Защо? Какъв му е вкусът?

# 2 252
На Ана Мария цялостното излъчване е толкова анти-женствено, въпреки бидоните които си е пришила за гърди, че не мога да си представя кой мъж би я поискал за жена. Може би само някой близо до пенсионна възраст, за да черпи от младостта й.

# 2 253
Аз гледам/слушам стари епизоди днес, че мия прозорци. Бях пропуснала момента, който Роси е възприела като желание за целувка. Изрязах го в клипче - https://streamable.com/e/7ptdnz ако вълнува някого. Много изкуствен Виктор. Накрая обсъждат Елвира и как е казала, че Бранимира и Виктор имат нещо от по-рано (извинявам, се че не съм го изрязала).

# 2 254
Защо? Какъв му е вкусът?
Валерия от сезон 3 и Косара от сезон 4 са му любимките.

# 2 255
хубави жени са и двете.

# 2 256
Какви харесва? Публикували сме по едно и също време.
Валерия 3 не я знам, но щом Косарка му е любимка ясно. Да мине по на изток от Шри Ланка , пълно е с такива. И без претенциите на Косара със сигурност. A dime a dozen дето се казва.

Защо? Какъв му е вкусът?

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 13:27 от Labubu8

# 2 257
Нито Косара, нито Валерия са красиви жени, но вкус приятел няма.

# 2 258
Нито Косара, нито Валерия са красиви жени, но вкус приятел няма.
Не са лоши физически, освен че Валерия има и прекалено много татуировки. Характерът им е доста кофти, но Туджарката явно не гледа това.

# 2 259
Туджаров може и да ги харесва ,но те него едва ли.

# 2 260
  • София
Аз не знам какви качества толкова виждате в Роси.
Краката!!!
Ако имах такива крака, щях да си го разхождам под носовете на ергените и нямаше да тичам след тях, а те след мен 😂😂😂

# 2 261
Любомира има най-хубавите крака. Но от кръста нагоре е тотал щета.

# 2 262
  • Обран бостан ;)
Любомира има най-хубавите крака. Но от кръста нагоре е тотал щета.

Не съм съгласен. ОК си е Любомира. Тотал щета щеше да е ако си беше сложила 2000 кубика.

# 2 263
Роси има ръст, дълги крака и красиви големи очи. За моите вкус и преценка, с това изцяло се изчерпват физическите й плюсове. Къде виждате голяма красавица у нея, за мен е загадка. Но, да, вкус.
Като характер я виждам неуравновесена и завистлива. Ами извинявайте, но Ивет, Александра, Синтия и Адриана също бяха игнорирани от Виктор, но не видях нито една от тях да гледа поканените на среща момичета с такава завист и неприязън. Не видях и някоя да се тръшка и реве, сякаш е изпуснала последния си шанс в живота. Ми не си на 15, осъзнай се малко, че си в тв шоу, тегли една майна, не винаги сме избрани и гледай да се забавляваш - кеф ти океан, кеф ти басейн и палми. Е, да, ама как да се забавляваш, като си се изпокарала и с всички жени, защото все си шушу-мушу, че не са ти и на нивото разговорите им. Ми стой си сама тогава. Хем ми е жал за нея, че се мъчи, хем не ми е особено симпатична.

# 2 264
Не говоря аз за външност. Всеки преработва по различен начин емоциите – характер. Не е нужно всички да са бойни машини и да изтласкват с игнор и да се правим на приятно разсеяни - няма нищо, че никой не ни е@е за слива. Различни са хората и това е ок.
Росица не мисля, че е завистлива, неуверена е и реагира чувствително. Но си го знае момичето и работи над това. Какво я отличава от другите ли?
Изключително добре възпитано и емпатично момиче, не носи злост, агресия, мила е и нежна. Излъчва и с поведението си, и с начина на мислене емоционален интелект. Няма как да се впише в среда на закоравели хиени с махленско поведение.

Общи условия

Активация на акаунт