🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 807
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ферай ако мълчи ми е много хубавка, иначе речта и е микс от Даниела и Мария фолкпевицата

На мен ми прилича на Нора Недкова по изказ. Тотал щета.

# 541
Какво е това прословуто колие на Данчето от бившия. Може ли линк? И между другото, направи ми впечатление, че тя нито веднъж не потвърди, че е от бивш, само Мартин го повтаряше.

# 542
Пък аз се замислих:ако наистина Мартин е хлътнал толкова (честно,много ме съмнява) по Даниела,може да си е направил сметката, че поне няма да се охарчва за тунинговане-тя се е пипнала отвсякъде,повече няма за къде.

# 543
Габриела сега по Нова в " Сделка или Не". Каза, че е обикновена сервЕтьорка по дискотеките.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 19:06 от Pasha Belcheva 746585

# 544
Във видеото в тикток се казва,че единия часовник струва 48 000лв,другия 86 000лв,а третият е поръчков на който цената започва от 60 000 и може да стигне до 200 000

# 545
За мен Ферай ще извлече големи ползи от това предаване. Веднага ще я лапнат турците. Млада, здрава, яде като бик и е слаба като клечка. Глуповата е, ще мълчи и ще слуша за покупки и пари.
Плюс това заявява, че ще готви мусака и ще чака любимия вкъщи.
Едва ли ще я "лапнат" турците. Те такива слаботелесни не харесват.
Да бе, я погледнете на Доган какви са, на Демир на другите?  Дебелани ги търсят.

# 546
Мартин , според мен харесва Даниела , хлътнал е , но чак влюбен не смятам . Също не смятам , че го е надхитрила, бил тъп и какво ли още не . Харесва я , харесва му , че си постави изисквания , със сигурност му е писнало от момичета , които търчат след него . Тези пари, които е дал за шопинг  са няколко вечери и дискотека в София , никакъв проблем не са му.
Не съм гледала Маги в “Преди обед” , но прочетох някои коментари тук - в нейния сезон ми беше приятна на фона на останалите злобарки , но все пак тя св беше влюбила на първата среща още , то не бяха палатки , не бяха ахкания и охкания , които ми е тотално неадекватно за жена над 30 години. Даниела , че прекали и само за пари говори е факт , но никъде не е казвала , че ще прости изневяра в живота за подарък . То може и да е така , но Маги дълги години е била с женен мъж и доста хора знаят какво драми е правила след като я е оставил заради новата му , плюс че е търпяла доста забежки , така че е малко несериозно да го говори .
Косара малко в повече ми идва в опитите да се изкара най-моралната , най-красивата и тн .

# 547
Нарочно го прави Даниела това с подскачането и “радостта” от покупките. Всички гурута на “женската енергия” проповядват, че когато мъж ти прави подарък, трябва да демонстрираш радост, въодушевление, да подскачаш едва ли не като момиченце, за да види той какво “щастие” ти е донесъл с жеста си, да се почувства голям мъж и да продължава да го прави и в бъдеще. Тука играе тя много здраво.
Ужас! Честити да са им всичките дарове, висока ми се вижда цената, непосилна направо.

# 548
Да обаче това весене по врата и мляскане докато шофира и по улиците мъжете го ненавиждат. Мъжете обичат целувки само когато са прелюдия към съществената част. Иначе мразят лигавене, прегръдки и мляскане. Ако това и е на Даниела каквото предлага ...много е зле.

# 549
Не знам колко струва и какъв е часовника на Марто. И не ме интересува.
Но беше много кичозен и грозен. Ако е скъп, този кич вкус за толкова пари е грехота

# 550
Е чак висчки мъже да мразят не мисля . Харесват си мъжете лигави жени , поне това са моите впечатления .

# 551
Ако им се лигави жена , която не харесват особено , да само за прелюдие

# 552
  • София
Да обаче това весене по врата и мляскане докато шофира и по улиците мъжете го ненавиждат. Мъжете обичат целувки само когато са прелюдия към съществената част. Иначе мразят лигавене, прегръдки и мляскане. Ако това и е на Даниела каквото предлага ...много е зле.
Това е така ако интереса им към теб е свързан само със секса.

# 553
Не. Много мъже дори не понасят докосване, мразят масажи..те обичат те да пипат, не тях да пипат

# 554
  • София
Целият шопинг беше много фалшив. Даниела нито пробваше дрехите, нито заглеждаше етикета поне за размер или марка.
Пълна постановка, за да изчистят имиджа на набедения в ефир за “стиснат” ерген!

Общи условия

Активация на акаунт