🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 629
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Просто отвратително. Не може да не е по сценарий. Мартинчо си показва финансовите възможности, писателката - съблазнителските... не съм за този свят.

# 76
  • Stockholm
Това синджирче много тъничко нещо, ама нищо, сега вече има две  Joy

# 77
Данка не може да спре да се хили, очичките и изхвръкнаха. Меркантилна до мозъка на костите си.

# 78
Ама нещо не го носи към момента, явно е останало в продукцията за следващата.

# 79
Умирам от смях, толкова тъпо измислено, че няма накъде Joy Откъде го намери, вика Joy

# 80
Айгюл получи диамант и принципите и границите взеха, че й паднаха веднага…

# 81
Да го пази от приятелката си Ферай,че тя с този апетит и него ще погълне.

# 82
  • София
След подаръчето от Алтънбаш, Мартин вече бил станал перфектен за Даниела. Joy

Косара: "Да разбуДим малко духовете". Нямам представа на какво отгоре го има това самочувствие и смята, че има толкова много какво да даде. Като започнем оттам колко е неграмотна и как не може да говори и стигнем до начина, по който представя дрехите в сайта си. Уж си обожавала работата, а качва снимки с изпомачкани дрехи, което изглежда мърляво и крайно несериозно.

# 83
Въпросът 'откъде го намери', никак не е случаен.. искат ѝ се и обеци към колието, просто се чуди дали е от продукцията рекламно, или той лично се е постарал, за да го измуфти по време на шопинга.. Joy
като ромка на централна гара проси Laughing

# 84
Да падат дрехи и задръжки. 🤠

# 85
  • софия
Сега като се върне Даниела с подаръците в къщата ще я изядат с парцалите Grinning То бива бива меркантилност ама това явно просене на подаръци вече ми идва в повече.

# 86
  • Stockholm
Просто отвратително. Не може да не е по сценарий. Мартинчо си показва финансовите възможности, писателката - съблазнителските... не съм за този свят.

А пък другите два ергена и момичетата им са на крикет на стадиона, а после може да хапнат по един хотдог на улицата.

# 87
Ох направо ужас, много ми е меркантилна Даниела - става все по трудно да я гледам. Нямам търпение за Мартин да чуе въпросите на другите, но и не мисля че това грам ще му повлияе. Той вече така се е омагьосал

# 88
Косара - "Сига шъ съ утвори кучията на Пандора"

# 89
Мартин вярно се е договорил за повече бюджет за себе си - не че синджирът не е подарък от Алтънбаш и няма да бъде прибран и колата не е неподдържана, ама онези са ги пратили буквално на игрището до гарата 😂

Общи условия

Активация на акаунт