🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 750
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм потресена от въпроса за коня..
Това е покъртителен въпрос Scream

# 121
Изобщо не я харесва, пък каквото искат да говорят. Езикът на тялото не лъже - Данка се натиска на Мартин, но той не ѝ отвръща, не и инстинктивно. Данкина кокошка просо сънува. Trollface
Човекът си е за шоуто, тя - за излагация. Чудесно се справя.

# 122
Правилно ли чух или нещо слухът ми изневерява?? Даниела:" Децата също са част от твоето минало" 😯 Вече в миналото ли ги сложи децата, заедно с колието от бившото си гадже??

# 123
  • София
Всеки има минало. И ти имаш деца, вика. То същото като едно колие... Даниела все повече се излага.

# 124
Кльофне ли му на Марто очото, значи е на кеф и е като дебел котарак, изпружен на слънце. Laughing

Хахахаха, казах ли ви, че Данка носи колието, щото Марто ще ѝ купи същото, за да махне същото от бившия. Joy

Аааа, не! Тя каза същите бижута и още някакъв комплект 😂

# 125
Клаудия наистина ще вземе да се окаже най-подходяща за Виктор. Да не говорим колко по-красива е от Любомира Grinning

# 126
Правилно ли чух или нещо слухът ми изневерява?? Даниела:" Децата също са част от твоето минало" 😯
Правилно си чула, ама Мартин не схвана. И ще и накупи няколко торби с парцалки

# 127
  • София
Всеки има минало. И ти имаш деца, вика. То същото като едно колие... Даниела все повече се излага.
Явно грам не се усеща и грам не ѝ гърми.. добре си е, нали си живее живота, който иска, пък ние да си говорим колкото искаме.

# 128
А дано под изглупелия му от задоволството да е харесван мозък, на Марто му достигне, макар и подсъзнателно това, което тая п@4а каза за децата му.

# 129
  • ВАРНА
Мартин пред,кого нарече Силвия "верният ми кон"?Пред Ана Мария или пред камерата?

# 130
Ооо, Алфа Мартинес - кого избираш - Дани Дъ Бест Уоман евър, или алкохола?
Шъ се записваме ли в Анонимните алкохолици?

# 131
  • ПАЗАРДЖИК
А в началото Ади ми харесваше, докато мълчеше! Сега толкова й се иска да е избрана, че предобря и е смешна

# 132
Даниела вече се омаза в лъжи, в инстаграм я бяха попитали ако е с Мартин сега, защо продължава да носи бижутата от бившия си, тя отговори, че никъде не е казвала, че са от бившия и, а сега в епизода в разговора каза, че били част от миналото и ( тоест потвърждава, че са от него)

# 133
  • някъде другаде
Е та уж ежедневни дрешки нямаше , пък сега и за колие се сети Данчето.

# 134
Правилно ли чух или нещо слухът ми изневерява?? Даниела:" Децата също са част от твоето минало" 😯
Е, тя така си ги представя нещата Joy Децата са докато са бебета, после си свободен. Няма деца, няма нищо, сал Данка в сърцето на Мартин. Горката, колко е тъпа.

Общи условия

Активация на акаунт