🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 802
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 270
Мега странно беше как снимат докато плаща. Първо помислих, че правят реклама на някоя банка, но не би.

Но може да е с пари на продукцията, не вярвам чак толкова да е тъп Мартин. Както и колието, всеки сезон подаряват по едно на същата марка. Просто си е сценарии да има какво да се обсъжда. Ако Даниела беше симпатична на някой вече със сигурност им падна в очите. Щом Виктор се усети колко е менталива. Мартин уж печен сваляч пък падна в краката и за два дни. Или е комплексар вътрешно оли играе голяма игра. Иначе доста голям интригант, нарочно я дрънчи за това колко я харесват останалите. Тя пък с двете си мозъчни клетки си вярва, че щом не я харесват значи и завиждат. Честно казано много си подхождат двамата, май намериха сродната си душа.

# 271
Даниела и Мартин са ми най-противните персонажи в индийския сериал и още повече се дразня, че и другия епизод ще трябва да преглъщам като основно ястие самовалидиралата се Ябълка на раздора и Текила  Марто Сънрайз с бонбонени цайси... Милост, бе, сценаристи)))(((

# 272
  • София
Ергена да не е сключил договор с някоя агенция за компаньонки за обучение по ТВ и Даниела да е учителката?
То бие на платена жена и как преди да дадем ,да си насъберем подаръци,че не е ясно тарифата ще покрие ли какво иска клиента тая вечер.
Разговорите на Мартин и Даниела са като на пубери на първа среща, въпросчета от лексикони.
Ако някоя жена се чувства горда,че е казала айде да ми купиш дрешки и той е похарчил пари,защото тя е поискала, и това е доказателство за любов.....бездуми съм колко чалга се разхожда и мозъка е на ниво амеба.
Забелязах,че Мартин има проблем с паднал клепач,скоро ще стане още по зле ако не се оперира.

# 273
  • Пловдив
Даниела е 92 набор, знам го от приятелка от Чепеларе, която я познава от ученическите ѝ години.

# 274

Но може да е с пари на продукцията, не вярвам чак толкова да е тъп Мартин. Както и колието, всеки сезон подаряват по едно на същата марка. Просто си е сценарии да има какво да се обсъжда. Ако Даниела беше симпатична на някой вече със сигурност им падна в очите. Щом Виктор се усети колко е менталива. Мартин уж печен сваляч пък падна в краката и за два дни. Или е комплексар вътрешно оли играе голяма игра. Иначе доста голям интригант, нарочно я дрънчи за това колко я харесват останалите. Тя пък с двете си мозъчни клетки си вярва, че щом не я харесват значи и завиждат. Честно казано много си подхождат двамата, май намериха сродната си душа.

И аз съм на мнение, че всичко което се купува в предаването е с пари на продукцията

# 275
Мартин си заслужава съдбата. Смешник.
Пази се, пази се - накрая най-голямата кобра го усука.
Виждал той други неща в нея... Хаха!

# 276
  • София
Пак съм със закъснение, още съм в магазина Simple Smile Очеизваден сценарий. Даниела гледа с едва скрита погнуса шриланкските парцали и стъкълца. Никакъв интерес няма тя към разни немаркови евтинждоси.

# 277
Няма значение с чии пари е. Завистта на участничките си е тяхна.
Само Бранимира се държи нормално.

Анна Мария се скъса от интриги, а накрая Мартин постепенно я остави в периферията, а в момента, в който Ферай й намекна, че от нея идват тия скандали и настройвания, Анна Мария си изпусна нервите като шестокласничка “разговорът приключи, и приятелството също” 😂 Еееевтинко поведение на Анна Мария, много по-евтинко от това, в което обвинява Даниела.

# 278
Вие наистина ли си мислите, че тоя плаща с негова карта. Бтв черпи, то е ясно. Жалкото е отново тази показност и даване на пример, за момчето с парите и лигавещото се и изкуствено материално момиче.

# 279
Честно казано, гледайки поведението и на Даниела, и на Мартин, кринджът беше почти на ниво Виктор. Мнооого беше неловко всичко и страшно се усети при раздялата им. Няма нищо лошо любимият човек да те води на шопинг и да те глези, но някой, с когото все още нямаш отношения - ми не, не е ок. Евтино, евтино и долнопробно поведение на жена без достойнство и класа.

# 280
На следващата церемония и среща с Мартин, всички Мартинки по бански и без грим, с неумити коси! Да покажат, че и те нямат дрехи, ни ежедневни, ни вечерни, козметиката им свършила и чужди пари могат да харчат с лекота..
Васьовите и те така, нали и той се прави на 'гъзар', както каза астроложката, и на много защитаваш Данкината теория за женската енергия, и 'мъжът е длъжен '..

# 281
  • софия
Ох, хора, скоро не се бях смяла така. УП светна, като крушка. Най-накрая я удариха в емоциЙтИ. Десет парцала и жената засиява и е ваша. Добре, че нямаше и железария по пътя, като нищо беше награбила и една тоалетна чиния, само да е увита в по- хубава хартия. Кат е аванта, що пък не. А и колата е без покрив, що торби мож да натрупа.
 Един за друг са си. Да я взима Мартин, малко да му намести чакрите. Ще му скъса нервите за по-кратко време, отколкото Ферай изяжда плато със салами.
 Рупийцова да пази дрешляците, че мама свеки, като секне кранчето зор ще види. Докат се включи енергийно в друг акумулатор ще мине време.

# 282
Гривна на Александра от първи сезон и тя беше от Алтанбаш или се бъркам

# 283
  • Out of the Mix
Даниела е 92 набор, знам го от приятелка от Чепеларе, която я познава от ученическите ѝ години.
Доста по-дърта изглежда.
И гримът не й помага.
Зъбите й са крийпи бели, не ме кефят.
По-хубаво от естествен и здрав, на бисер емайл, няма.

На следващата церемония и среща с Мартин, всички Мартинки по бански и без грим, с неумити коси! Да покажат, че и те нямат дрехи, ни ежедневни, ни вечерни, козметиката им свършила и чужди пари могат да харчат с лекота..
Васьовите и те така, нали и той се прави на 'гъзар', както каза астроложката, и на много защитаваш Данкината теория за женската енергия, и 'мъжът е длъжен '..
JoyJoy
Викаш натюр!

# 284

Забелязах,че Мартин има проблем с паднал клепач,скоро ще стане още по зле ако не се оперира.
Грешиш! Изглежда така, защото си е изрязал клепачите. Можеш да погледнеш снимки от Игри на волята за сравнение.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 12:50 от Slavyana_32

Общи условия

Активация на акаунт