🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 287
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 420
Изпускането за фразата с децата не беше случайно, според мен.
Просто в главите на такива жени, децата са голям повод за ревност и неувереност, че друга е била по-важна от тях. Колкото и дрънкулки и парцалки да ѝ купува, дори тя знае, че един мъж да иска деца от някой е най-голямото признание за близост. Нещо, което тя най-вероятно от него няма да получи и я човърка сериозно, след като получи другото.

# 421
Изпускането за фразата с децата не беше случайно, според мен.
Просто в главите на такива жени, децата са голям повод за ревност и неувереност, че друга е била по-важна от тях. Колкото и дрънкулки и парцалки да ѝ купува, дори тя знае, че един мъж да иска деца от някой е най-голямото признание за близост. Нещо, което тя най-вероятно от него няма да получи и я човърка сериозно, след като получи другото.
Странно. Аз винаги съм си мислела точно обратното. Когато мъж е разведен с деца, си мисля, как жена му даже с децата не е успяла да го задържи. Т.е. стойността на бившата като конкуренция даже пада повече.
По принцип хората често търпят брака заради децата. А, ако въпреки децата са се развели, значи съвсем не са се харесвали и разминаването е било голямо.
Но допускам, че има и такива, които се конкурират. Даниела не знам от кои е.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:13 от Linda*kiss

# 422
Абсолютно, дреме й на нея за бившата. Той ако много е обичал бившата, е щял да си е с нея и децата, но уви, друго го влече повече.

# 423
  • София
Ох, сетих се какво още ме разсмя много вчера. Прословутото пликче, много беше важно да е луксозно. Трябва да намерим друго вика Joy Въобще не и дреме за евтините парцали, само демонстрацията ѝ беше важна.

# 424
  • Обран бостан ;)
Косара, Бранимира и Росица са станали, като бухти.

Ами то, от толкова луканки и суЖуци Wink

Лично на мен, от останалите в предаването, фаворитки като женска физика са ми Роси, Ивет и Любомира. Дори и да не излязат с някой от ергените, ако си изиграят както трябва картите разбира се, ще имат мъже до себе си.

# 425
Тоест - ти недей да ми правиш муцуни за колието от бившия, за да не започна аз да имам претенции за отношенията ти с децата ти, защото са от жена, с която вече не живееш.
Animal Mouse

# 426
Ако нещата бяха по-еманципирани и Даниела беше по-смела, това можеше да е намек, че цената на Марто е по-ниска, защото тя трябва да се съобрази с 2 деца, а той - не.  Но изобщо не мисля, че има някаква особена мисъл и претенция в репликата й.

# 427
Така като гледам Росица е запалила чехлите за ЛА. Според мен това предаване за нея е било един катарзис.
Нейните очаквания са били на 360(Косара хумор) , в действителност на 180 градуса, оценила е какво има реално и се е върнала
Към своя живот без илюзиите, които е таяла към родината.

Косара, Бранимира и Росица са станали, като бухти.

Ами то, от толкова луканки и суЖуци Wink

Лично на мен, от останалите в предаването, фаворитки като женска физика са ми Роси, Ивет и Любомира. Дори и да не излязат с някой от ергените, ако си изиграят както трябва картите разбира се, ще имат мъже до себе си.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:36 от Labubu8

# 428
Мартин изглежда мъж, който лесно се влюбва и разлюбва.

На момента се прехласва страшно много по една жена, но появи ли се новата - все едно предишната никога не е съществувала. Уж много влюбен в Емануела, и след 200 г. щял да я обича, оп на интервю - никога повече няма да сме заедно, няма как да стане. Един влюбен човек винаги би имал някаква надежда.

Вижда се и в ситуацията с Йоана. Била му слабост, слагал й силикон, все едно 5-10 г връзка едва ли не, а то дали е имало цяла година. И ето появи се момичето, уверена, че той като преди е имал толкова силни чувства няма как да избледнеят толкова бързо, ама какво стана? Та дори и не е преставал да комунира с нея, а я гледаше все едно му е далечна роднина, която предпочита да не вижда.

# 429
Защо се била радвала Даниела? Да седи и да му се мръщи и цупи насреща ли?
Съгласна съм с мнението, че Мартин явно е влюбчив, но и бързо му минава. Няма шанс тя да му спре излизанията, нощния живот и да го превърне в домошар.

# 430
Не защо, а как …
Не ми е нормално човек да се държи като изтърван.
Защо се била радвала Даниела? Да седи и да му се мръщи и цупи насреща ли?
Съгласна съм с мнението, че Мартин явно е влюбчив, но и бързо му минава. Няма шанс тя да му спре излизанията, нощния живот и да го превърне в домошар

# 431
  • София
Подозирам, че след като официално свърши излъчването на предаването и Даниела попадне под светлините на прожекторите и всенародната любов, тя ще се измъкне по хитър начин от блатото като каже, че всичко това е било сценарий от нейна страна и е искала да покаже, че една жена винаги може да управлява света на мъжете, ако го прави по правилния начин.

И тъй като връзката им явно не е потръгнала успешно след предаването, ще излезе с тоя сценарий.

# 432
Каквото иска да каже. Факт е, че тя им направи предаването, основно тя е коментирана и тя е главно действащо лице, другите са безинтересни. Да, отнася хейт. И Капитонова отнесе голям хейт, даже й баннаха профила в инстаграм заради всенародната "любов". Като гледам, сега си е добре, нищо ѝ няма, монетизира си жената.

# 433
Как ли се срамуват децата и близките на Мартин като гледат на какво го прави една.....Даниела. Сигурно и той сам не може да повярва. Парите затова били, да се харчат за една парцалеса, личи си, че не се е потил много много в тоз живот

# 434
Какво предаване е направила Даниела? Огромна част от аудиторията се отказа изобщо да гледа тоя театър. За мен Николов тотално погреба формата и унищожи и нищожното доверие, което имаше към него. Заслужават си бойкот, а не публиката да се пеним да им дискутираме глупостите.

Общи условия

Активация на акаунт