🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 243
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 435
Да, това го слушаме всяка година. Всички се отказват да гледат, всички са потресени и накрая пак гледат. И коментират.

# 436
Дъщерите на Мартин след първата среща с Даниела са и показали вратата и са сложили голям хикс

# 437
Бъркате влюбчивост с плътски желания и циркове за различни облаги.
Разбира се, че ще се радва Даниела, почти всяка жена би се радвала на диаманти. Просто тя го направи супер смешно, защото е посредствена и глупава и не знае как да играе. Лоша актриса е. Пролича силно при ръченицата, която изпълни на диаманта.

# 438
Гарантирам, че е много голяма разликата от предните сезони навсякъде - в активност на хората, коментари, отзиви, а предполагам и рейтингът. Но за мен най-показателно ще е, че Николов повече няма да получи такъв формат.

# 439
Косара никога не ми е харесвала.Винаги ми се е струвала много подпухнала.

# 440
Помня, че миналата година ден през ден имаше постове колко е скучен сезонът, даже се смяташе, че заради провала четвърти сезон няма да има и никой няма да се кандидатира за ерген.  Факт е, че Данчето е най-обсъждана. За мен лошият пример също е полезен. Колкото и да ми е неприятна тази женица, вчера две неща ми харесаха в нея - че не пие алкохол и че купи подаръче на Ферай.

# 441
Има ли къде да видим рейтинга?
Според мен повечето хора от коментиращите , само четат темата тук или гледат откъси по ЮТ и СМ, но не гледат пълни епизоди,  вкл.и аз. Затова рейтинга ще ми е много интересен.

# 442
  • София
Даниела я правят на мармалад във фейсбук и инстаграм.
Такъв хейт не е имало и за Капитонова май. Или са на кантар нещата.
Капитонова обаче е направо цвете за мен в сравнение с Даниела, която нещо много си повярва. Щяла да обучава управители ли каза и какви ли не още глупости изговори. И за децата на Мартин и какво ли не.
Ако Мартин и даде финалната роза да ходи да се застреля.

Тази жена е една ходеща лъжа. Всичко и е изкуствено. Тя самата е изкуствена. Лице, нос, устни, зъби. Мутант.
Наизустила е някакви фрази и бълва ли бълва тъпизми.
Неделчо ако не я обезкости в Надкаста мога и тях да зачеркна.

Даниела, като е толкова ''умна'' къде и е мъжа? Къде и е дома? Къде са и децата?
Тя има само едно средно образование. Какво е работила, освен да лежи в поза H и да преписва упадъчна западна литература с гугъл транслейт за ''книгата'' си...
Какво е постигнала изобщо, освен, че има запори за шестцифрена сума? И тази карикатура тръгнала да дава акъл в национален ефир.
Няма такъв резил за Ники Николов и БиТиВи-то да лансират подобен човек и дано младите момичета не и се връзват на приказките, защото със сигурност няма да прокопсат в нищо.

# 443
Вървя малко назад с гледането и сега съм точно на шопинга…хора много, много ми беше трудно да изгледам тези кадри. Чувствам, че Даниела е срам за всички жени и сърцето направо ме заболя, че Жената може да се представя чрез такъв герой като Даниела. Срам ме беше да го гледам това, то прозира проституция и аморалност по всички точки. Едно нещо хубаво съм чула от устата на Даниела от началото на сезона и това е че обича кучета - go figure🤷♀
Мартин ми се видя някак добряк в тази серия с шопинга, искрен към нея в отношението и реакциите си. Ако това е истина, а не постановка от негова страна значи или е наистина влюбен и заслепен все още заради самото влюбване или е адски тъпо парче.
Връщам се да ви дочета, че форума е далеч по-интересен от самото предване.

# 444
И на мен този сезон ми е най-неприятен и скучен от всички останали. Беше свежа идеята с повече ергени, но не успяха да се развият истински сюжетни линии, които да будят наистина интерес..Предишният сезон с Алек също беше много по-малко интересен и интригуващ от 1 и 2 сезон.

# 445
  • София
Народът е възмутен повече от някакъв шопинг, отколкото, че жените там обсъждат грозно други жени зад гърба им и плетят интриги с откровени измислици.
Анна Мария е токсичен човек. Колкото и Ферай да се затруднява да върже 2 смислени аргумента, предпочитам Ферай пред вечни интригантки, лицемерки, доноснички и недоволници като Анна Мария, Косара и Силвия, които се крият зад измисления си морал, а са едни настъпани кобри.

Че на какво да сме възмутени - интриги между жени винагиги е имало и са си нещо съвсем нормално. Като се започне още от училище, та до пенсия - все клюки и интриги си се въртят. На мен примерно ми стана смешно, когато Алекса седна да се дръвчи да й казвали нещата в очите. АМ хубаво я затапи, че не е центъра на къщата, та да си мисли, че все нея обсъждат. И тя се опита да се направи на интересна, ама не й мина номера. АМ си ме кефи мен Simple Smile

Къде беше АМ, като Косара си помисли, че е център на къщата? А, да, там беше, ама друга песен пееше Laughing

# 446
Добре че от 100 години съм женена за мъжа си, та да не ме мислят за пр0стит¥тка като го замъкна да ми купи каквото съм си харесала 😂 Обаче верно е, че ни гледат подозрително! Първо, защото той носи халка, а аз не и после, защото винаги го целувам като приключи покупката. 😁

Аз така и не разбрах какво и се озвери АМ на Ферай и за какво и беше толко люто сърдита "този разговор приключи". 😅 Гледала е и тя, че така се прави по филмите...

# 447
Абе тъпо си е толкова жени да се борят за двама мъже (Виктор за мен е вън от играта, защото почти всичките му момичета смениха "лагера").
Нормално е да има интриги и злоба.
А Мартин ще си тръгне на 99% с Даниела. Поне да вкарат още един Ерген, че да се разчупи обстановката. Може и Виктор да го махнат направо - хич няма да ми липсва.

# 448
  • out of space
Силно впечатление ми направи контрастът- Адриана прави пици, пуска забавни шеги, държи се естествено и приятно.
В следващия кадър онова недоразумение Данка одруса закачалките, натовари Мечо, изпълни танца на радостта и уплаши де що шриланкчанин имаше наоколо.

# 449
  • София
Дали е скучен сезонът - да. Заради кастинга и заради липсата на интрига. Но за мен е по-интересен от предишния сезон (този с Алек), който беше копие на предишните. Всички ергенки бяха получили инструктаж в синхроните да ни обясняват как започват да се влюбват и да усещат пеперуди в корема . Също така все едни и същи персони показваха на синхроните, а въпросните синхрони бяха дълги и твърде много.

Общи условия

Активация на акаунт