🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 246
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 390
Преекспонира се това с децата, Даниела имаше предвид, че както тя има минало, така и той.
Няма значение какво е имала предвид - да намесиш децата, че и да ги обявиш за минало е невероятна простотия и цинизъм.

# 391
Не съм гледала още епизода, но не мога да не ви споделя този пост, който ми изскочи във фб туко що:
Скрит текст:
Коя топ държанка ходи с роклета от интернет за 79лв?

# 392
Преекспонира се това с децата, Даниела имаше предвид, че както тя има минало, така и той.
Неговото “минало” обаче цял живот ще е по-важно от нея, поне се надявам, в този смисъл не виждам как е съпоставимо с гердан за 3000, който си получил от Хепито.

# 393
Оооо, ама те Вики и Васко не са били на среща с обичайните заподозрени! Какъв обрат! Гледам откъса и на Вики отново му трябва още време да мисли… той Ницше ще задмине по мислене  както се е засилил от началото на предаването. Ти да видиш!

# 394
Вчера Банда Банда написа в стори, че е питала гълъбче от шоуто дали е по сценарии и платено от продукцията. Не било!
Платил си е като пич Мартин парцалите. Нека плаща, да се валидира.😁😀
Синджирчето е от продукцията и не е с цирконии, а с много малки диаманти.
Косара и Анна Мария щяха да се пукнат от злоба. Косара, че не е кралица, а другата, че Мартин не обгрижва нея.

# 395
1000 лева не е някаква огромна сума , едва ли се е стреснал Мартин

# 396
Даниела смени гласа чак, а Мартин нещо бърка това да си балмурник с това да си платежоспособен играч. Вижте ме, нямам проблеми да пилея кинти по държанката си. Будала с будала.

Добре, че предаването е на запис, че ако го излъчваха на живо и мама, и тати го гледаха, какво прави, можеше картата да откаже на някое от плащанията Joy

# 397
Народът е възмутен повече от някакъв шопинг, отколкото, че жените там обсъждат грозно други жени зад гърба им и плетят интриги с откровени измислици.
Анна Мария е токсичен човек. Колкото и Ферай да се затруднява да върже 2 смислени аргумента, предпочитам Ферай пред вечни интригантки, лицемерки и доноснички като Анна Мария, Косара и Силвия, които се крият зад измисления си морал, а са едни настъпани, недоволни кобри.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:00 от Linda*kiss

# 398
Да съпоставяш деца с бижута за мен е признак, че има бъг в системата .

Неговото “минало” обаче цял живот ще е по-важно от нея, поне се надявам, в този смисъл не виждам как е съпоставимо с гердан за 3000, който си получил от Хепито.

# 399
За мен Ферай ще извлече големи ползи от това предаване. Веднага ще я лапнат турците. Млада, здрава, яде като бик и е слаба като клечка. Глуповата е, ще мълчи и ще слуша за покупки и пари.

# 400
Изобщо не съм възмутена от шопинга, много ми е забавно. Но, както казах, за мен 1000 лв са си много пари, че даже и 78 лв за рокля не ги давам всеки ден, а тук тези суми се подмятат като подигравка. Може би затова не мога да се възмутя, този начин на харчене и такъв живот са безкрайно далеч от мен и Даниела не може нито да ме инфлуенсне, нито да ме заплаши, само ме разсмива.

# 401
  • ВАРНА
Ферай е не по-малко токсична от Ана-Мария.По-простичка е и не успява да облече мислите в думи,но са плави да странят от нея,защото веднага даде сводка за настроенията в къщата.

# 402
Е тя Даниела няма деца, как да знае какво е? Трябва доста голяма емоционална интелигентност да разбереш стойността на нещо, за което нямаш личен опит.

Не ме възмущава никакъв шопинг, възмущава ме лигавенето по някакви плажни блузи и пляскането през лицето за 1000 лв, както и това, че Даниела нищо не подбираше, а мяташе закачалки една след друга. После много я удари по самочувствието, че чантите не са хубави и скъпи. Щото къв шопинг е, ако като се разхождаш с торбите (дето ти ги носи спонсорът, пардон - гаджето) да не се виждат хубави, лъскави имена на марки.

# 403
Благодаря за новата тема! 🌹Много интересна анкета, нагледно показва как се менят мненията. Анета ми хареса, жалко, че си тръгна, в спора между ергените бях за Виктор за мое учудваме, от първи сезон не можах да избера никоя, от втори - Елена, от трети - Маги.
Вчерашната серия - много ми опротивя Ана-Мария с гадното отношение към Ферай. Захапа я като булдог и не отпусна хватката. Шопингът на Данчето не ме подразни, отново за мое учудване, личеше си колко изкуствено целува Мартин и пляска с ръце, но бяха по-скоро забавни и смешни, отколкото неприятни. Клаудия и Викито бяха сладки, дано си отвори малко очите това момче. Васко и Адриана наистина си отиват, Косара ми е като леля му, не знам защо мъжете винаги се хвърлят на най-неподходящата.

# 404
Нарочно го прави Даниела това с подскачането и “радостта” от покупките. Всички гурута на “женската енергия” проповядват, че когато мъж ти прави подарък, трябва да демонстрираш радост, въодушевление, да подскачаш едва ли не като момиченце, за да види той какво “щастие” ти е донесъл с жеста си, да се почувства голям мъж и да продължава да го прави и в бъдеще. Тука играе тя много здраво.

Общи условия

Активация на акаунт