🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 257
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 405
Нарочно го прави Даниела това с подскачането и “радостта” от покупките. Всички гурута на “женската енергия” проповядват, че когато мъж ти прави подарък, трябва да демонстрираш радост, въодушевление, да подскачаш едва ли не като момиченце, за да види той какво “щастие” ти е донесъл с жеста си, да се почувства мъж и да продължава да го прави и в бъдеще. Тука играе тя много здраво.
Мдаа, а другото е да го четкаш, да му правиш комплименти и едва ли не да му ближеш зад*, айде няма нужда. Ще вземат да се помислят за велики Grinning. Но факт има такива жени.

Довечера ще гледам епизода, че снощи не ми остана време.

# 406
Преекспонира се това с децата, Даниела имаше предвид, че както тя има минало, така и той.
Няма значение какво е имала предвид - да намесиш децата, че и да ги обявиш за минало е невероятна простотия и цинизъм.
Или просто някои хора са прекалено докачливи - чак пък "невероятен цинизъм".
Надали Данчето, точно с нейната хитрост, ще настоява Мартин да си зареже децата в миналото или там каквото. Казала е нещо ей така набързо. Такива като нея даже биха се сприятелили с децата, за да дразнят бившата, видно е доста лесно.

# 407
99% от всички жени хейтещи Даниела и шопинга съм сигурна, че най-искрено ще се зарадват да са на нейно място.
Не отговаряйте и не се засягайте, всички знаем , че е истина. Няма жена, която да не иска да е обгрижвана.
Не отговаряй и не се засягай, но всички знаем, че написаното от теб не е вярно. Виж колко добре мога да се обосновавам? Joy Също като теб май Smirk

# 408
Като няма нищо интересно освен Даниел и Мартин, коментарите се фокусират върху тях. Ако имаше още 1-2 интересни сюжетни нишки, може би никой нямаше да задълбава в евтиното поведение, което ни залива всяка вечер. Ама то просто няма какво друго.

Вижте, че тук даже правим разбор на изреченията й - какво е искал да каже авторът с децата и миналото. Съдейки по бедния й речник и любовта към заучените клишета, най-вероятно и тя не знае какво е искала да каже, че клишета по темата деца от бивши сигурно няма много. Не е като да пасва лесно валидиране и женска енергия.

# 409
За мен Ферай ще извлече големи ползи от това предаване. Веднага ще я лапнат турците. Млада, здрава, яде като бик и е слаба като клечка. Глуповата е, ще мълчи и ще слуша за покупки и пари.
Плюс това е симпатична, знае си мястото и незлоблива.

# 410
Народът е възмутен повече от някакъв шопинг, отколкото, че жените там обсъждат грозно други жени зад гърба им и плетят интриги с откровени измислици.
Анна Мария е токсичен човек. Колкото и Ферай да се затруднява да върже 2 смислени аргумента, предпочитам Ферай пред вечни интригантки, лицемерки, доноснички и недоволници като Анна Мария, Косара и Силвия, които се крият зад измисления си морал, а са едни настъпани кобри.

Че на какво да сме възмутени - интриги между жени винагиги е имало и са си нещо съвсем нормално. Като се започне още от училище, та до пенсия - все клюки и интриги си се въртят. На мен примерно ми стана смешно, когато Алекса седна да се дръвчи да й казвали нещата в очите. АМ хубаво я затапи, че не е центъра на къщата, та да си мисли, че все нея обсъждат. И тя се опита да се направи на интересна, ама не й мина номера. АМ си ме кефи мен Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:04 от Lady Cassiopeia Duval

# 411
Ферай е не по-малко токсична от Ана-Мария.По-простичка е и не успява да облече мислите в думи,но са плави да странят от нея,защото веднага даде сводка за настроенията в къщата.
Ферай е дала сводка на нейната си приятелка и както ги е видяла нещата. Любимира например на това му казва "споделяне".
А Анна Мария си измисля постоянно и съвсем целенасочено се прилепва към някой да мъти водата.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:02 от Linda*kiss

# 412
Според мен е точно обратното. Тя ще изисква непрекъснато “валидиране” и внимание и да е номер 1 и ще направи всичко възможно да изолира човека до нея от близки и приятели.
Токсичната и асоциалната в имението и извън него е тя. Само гладко-мозъчната Ферай се влачи с нея.

Преекспонира се това с децата, Даниела имаше предвид, че както тя има минало, така и той.
Няма значение какво е имала предвид - да намесиш децата, че и да ги обявиш за минало е невероятна простотия и цинизъм.
Или просто някои хора са прекалено докачливи - чак пък "невероятен цинизъм".
Надали Данчето, точно с нейната хитрост, ще настоява Мартин да си зареже децата в миналото или там каквото. Казала е нещо ей така набързо. Такива като нея даже биха се сприятелили с децата, за да дразнят бившата, видно е доста лесно.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:20 от Labubu8

# 413
Какво научих от вчера:

1.Конят в шаха е символика.🐴
2. Децата на един човек са минало.💇‍♀️💇👍
3.Данчето се намърда в бизнеса на Марто,като заяви ,че заедно ще обучават управителите му.🤛
4. За разлика от шоколадчетата и пицата ,
графолозите са на всеки ъгъл.🤔
Веднага откликват при нужда!

ПП . Марто "Примрънква  буквално само на хумор "  Ще ми трябва време да го осмисля...😴

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 11:58 от Lili Roze 748420

# 414
Народът е възмутен повече от някакъв шопинг, отколкото, че жените там обсъждат грозно други жени зад гърба им и плетят интриги с откровени измислици.
Анна Мария е токсичен човек. Колкото и Ферай да се затруднява да върже 2 смислени аргумента, предпочитам Ферай пред вечни интригантки, лицемерки, доноснички и недоволници като Анна Мария, Косара и Силвия, които се крият зад измисления си морал, а са едни настъпани кобри.
Че на какво да сме възмутени - интриги между жени винагиги е имало и са си нещо съвсем нормално. Като се започне още от училище, та до пенсия - все клюки и интриги си се въртят. На мен примерно ми стана смешно, когато Алекса седна да се дръвчи да й казвали нещата в очите. АМ хубаво я затапи, че не е центъра на къщата, та да си мисли, че все нея обсъждат. И тя се опита да се направи на интересна, ама не й мина номера. Ам си ме кефи мен Simple Smile
То и шопинг винаги е имало.
Не намирам за нормално да се опростяват едни от най-вредните личностни черти - но пък още Иречек го е казал "За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата." Шопският еквивалент е "Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Българската поговорка за казана описва същото. Въобще, доста типично си се държат ергенките.

Алекса си беше съвсем права. Просто Анна Мария няма доблест и постоянно gaslight-ва (подвежда, бяга от отговорност и отклонява). Същото направи с Ферай.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 13:25 от Linda*kiss

# 415
99% от всички жени хейтещи Даниела и шопинга съм сигурна, че най-искрено ще се зарадват да са на нейно място.
Не отговаряйте и не се засягайте, всички знаем , че е истина. Няма жена, която да не иска да е обгрижвана.
Обожавам да бъда обгрижвана. Това включва и възможността да си пазарувам дрехите сама и на спокойствие, а не да влача мъжа си като шерп след мен. Все пак той следва да се наслади на резултата - не на процеса. Не съпреживяваме театрална постановка, а пазаруване на дрехи Simple Smile Опитвам да си представя нещо подобно. Когато сме били в чужбина например, понякога сме заедно в магазина, ако той не е някъде наблизо да пуши и да си гледа телефона. Не ми хрумва да подскачам наоколо, когато сме на касата, нито да благодаря. С което просто казвам, че НИКОЯ нормална жена /за меркантилно и бедно девойче може/   не иска да е на мястото на Даниела, защото в онова, което се случва с нея, няма финес и елегантност, няма никакъв лукс. Всичко е евтино, преиграно и грубо.

# 416
Аз само не разбрах как така в епизода, рекламиращ определена марка бижута, не отрязаха на Данка репликата "ще ми купиш още бижута от големия червен магазин".

# 417
Косара, Бранимира и Росица са станали, като бухти.
Даниела според мен е искала да му рекне, че колието й е от бивш /минало/, както и децата му са от миналото /бившата му съпруга/. Но да правиш такива аналогии е просто безумие и говори за човек, за когото материалното, дрънкулките, дрехите винаги са на първо място. Тази жена е оперирана от морални и душевни качества. Абсолютен пън, гьон!

# 418
Е да, ама това е телевизионно предаване и ще е скучно да гледаме Даниела как си ходи сама на шопинг на спокойствие. Естествено, че трябва и Мартин да бъде включен.

# 419
Аз също не бих искала да съм на мястото на Даниела. За мен няма по-стресиращо и депресиращо чувство от това да си финансово зависима от мъж, та дори и най-свестният на света да е. Обожавам шопинг, но със собствените ми средства.

Общи условия

Активация на акаунт