🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 259
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 375
След всеки епизод се изумявам колко зле е този сезон. Толкова слаб каст никога не е имало.

# 376
Гледам си избирателно видеа от снощния епизод и това, което ми се струва поредното жалко търсене на скандал, е предстоящата игра с кутията. Значи, дават им инструкция само истината да е тяхната граница във въпросите, участниците си задават анонимно въпросите. След което ще им се търси отговорност персонално?!

# 377
Харесаха ми роклята и еспадрилите на Даниела от вчера.
Косара все нещо дъвче. Или камерата все я улавя в такъв момент. Ще експлоадира - така се е подула.

# 378
Всички гледате Данка, че и се иска да е милионерша, а не виждате, че Мартин е уонаби милионерът!
Скрит текст:
Това снощи беше точно неговата проекция за това какъв иска да е той. Кабриолета, плащането по магазините и една подскачаща до него- вярвам му на Мартин, че би искал да води тоя живот. Ама за сега само с искането си е останал. Малко като пиянките дето взимат пари назаем и отиват в кръчмата да платят сметката на останалите другари по чашка, само и само да си спечелят възхищението в очите им, да се почувстват важни пък макар и за кратко.

Бохемският му живот е предимно в Джанъм, където макар и с минимално участие, сигурно му пишат сметкити на тефтер, Емануела вади сериозни пари, изобщо не мисля, че му се е молила за роклички. Даже тя няколко пъти намекна, че му е "помогала" когато е бил низвергнат от родителите си, а преди това пък като си е бил с жената и децата, тогава мама и тати са давали.....

Тъй че не знам за Даниела, ама снощи сбъднаха поне мечтата на Мартин.

Абсолютно!
Много по-вероятно и просто обяснение на това, което виждаме, да ме прощава Ряпата.

Срещите с Даниела и Косара не ги гледам, само ги слушам, другите ако ме заинтригува нещо.
Ами загледах се в крикета и пицата, хареса ми. Ади беше този път доста симпатична, но май АМ ще излезе права в случая.

Очаквам днес да е интересно, да видим.

# 379
  • София
За мен пък има проблем да се дават такива неща по тв и да се приема за нормално и едва ли не мечта на всяка жена. Но да, подозирах че имам повече мъжка енергия Trollface

# 380
За снощи:

Ферай - и тя милата започна да валидира. Заряза мусаката и домашно приготвената храна и реши, че е по-добре да става бръмчала, като кака си Данка. Не понасям хора без мнение, които са, като пластелин и лесно могат да бъдат премоделирани. Предпочитам интригантки, като АМ или темерут, като Бранимира, отколкото бегръбначни мекотели, като Ферай.

Даниела - по време на шопинка се държеше така, сякаш за пръв път мъж я води на пазар. То скачане, то лигавене, то целувки, то пляскане с ръце......  Изглеждаше, като дете, което за пръв път е влязло в Джъмбо. Пък и да каже човек, че си е взела куп скъпи, маркови дрехи, а то...... Ако за 600 евро е напълнила толкова чанти, значи дрешките са си били съвсем обикновен евтинджос. Заедно с очилата. Май само колието, което получи е скъпо, ама то нали е рекламно, та Марто пак е минал метър. Беше си направо жалка.

Мартина - да връща розата, да си тръгва и да запази достойнство. Не знам на какво точно се надява вече - Мартин буквално не вижда друга, освен Даниела.

Васил и Виктор - е, поне видяхме, че двамата могат да си се разбират достта добре, ако го няма интриганта Мартин, който прави от мухата слон за всичко. Виктор бил учуден, че с Васил се разбирали добре - ами помисли, бе момче, кой направи интригата и защо се разбирате добре, когато сте само двамата, без Мартин.

Любомира - много беше хубава с изправената коса.

Връщам се да ви чета

# 381
  • Варна
Същата кутия я имаше и в сезон 2, не е нещо нечувано.

# 382
  • в сърцето на един мъж...
Няма нужда от толкова грозен хейт в тази тема бих казала аз. Превърнала се е в инфлуенсърската тема. Предишни сезони не беше така, въпреки, че имаше много по-противоречиви образи.

Ама какъв хейт? И хейта може ли да е хубав? Правим разбор на снощният епизод - в него една жена сравни децата на един мъж с герданче и ги прати в миналото, а този мъж вместо да я разкара, я заведе на шопинг и й взе красиви торби, че да подразни други жени. Това нормално ли е според теб? Това не е хейт. Това е описване на реалността, която показват на младите момичета и им казват, че така се постъпва и това е много добро нещо.

# 383
Еми, оплачете се на продуцентите - по режисура, Даниела и Мартин постоянно ги навират в очите на драгия зрител и то почти винаги, с дразнещи изказвания и постъпки. Не ги мразя, разбира се, даже не ми пука за тях, обаче как да се усмихна мило и да кажа, че одобрявам?
И разбирам, защо момичетата се дразнят. Може би и завиждат някак... Как да реагират на безочливото пробутване на Дан и арогантното поведение на Марто? Даже се чудя, как изтраяха до сега.

# 384
Преекспонира се това с децата, Даниела имаше предвид, че както тя има минало, така и той.

# 385
Същата кутия я имаше и в сезон 2, не е нещо нечувано.

Да, но тогава момичетата се изясняваха помежду си без намеса отгоре и без натиск отвън.

# 386
  • в сърцето на един мъж...
Преекспонира се това с децата, Даниела имаше предвид, че както тя има минало, така и той.

Е, има други примери, с които може да се покаже, че някой има минало. Децата не са минало, те са бъдещето.

# 387
  • София
99% от всички жени хейтещи Даниела и шопинга съм сигурна, че най-искрено ще се зарадват да са на нейно място.
Не отговаряйте и не се засягайте, всички знаем , че е истина. Няма жена, която да не иска да е обгрижвана.

На мен не би ми пукало мъж да ми направи такъв шопинг, но аз и не хейтя Даниела Joy Разбирам обаче, че явно този сезон тя ще е ябълката на раздора и ми е много интересно защо? Какво у тази жена предизвиква такива страсти? Че се интересува само от пари? Че го заявява дирекно? Че привидно успява? Коя жена иска да е на мястото на такава, че да й пука? Каква жена би се почувствала застрашена от жена като Даниела? Наистина не разбирам. Тя си е извадка от определена среда, където жени се опитват да се пласират добре срещу пари. Далеч не е първата такава, която наблюдаваме в Ергена, нито първата, която се опитва да си продава философията. Далеч не изглежда най-успешната, или изобщо успешна. Моят свят няма и няма как да има допирни точки с такава жена или с мъже, които биха искали такава цена. Та ми е интересно какво я прави специална.

Иначе много се смях как очите на Ферайчето светеха на разказа на Данчето... Приличаше на някоя Пепеляшка, която си представя какво е да си принцеса JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 10:38 от Лъвица

# 388
Специална я прави отделено за нея ефирно време и позволението да се рекламира толкова много. Нищо друго.

# 389
Как няма да напълнеят, вие не виждате ли какво се яде там? Навън - пица, дюнер, в къщата вчера дадоха - няква бледа салата и нещо като мазно, панирано пиле. Като добавим и килото луканка на ден, естествено, че ще се подуят и изпъпчат. Толкова ли няма местна кухня, индийската кухня е толкова богата и вкусна, здравословна, та да тъпчат джънк от сутрин до вечер?

Общи условия

Активация на акаунт