🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 776
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 555
Може би ти си попадала на такива мъже, но чак пък такива заключения.
Моето впечатление е точно обратното. Харесва им маукане и лигавене като на Даниела, както и висенете на врата.

# 556
За първи път чувам за мъже, които мразят да ги целуват и докосват, освен, ако това не води задължително до секс. Да, има по-резервирани и сковани, но целувка и прегръдка от любимо същество, никой не отбягва.

Даниела защо ще му казва - "Не мисли, че ще ти пусна!"? Да не би зад кадър да я е увещавал за някое упражнение зад близките палми? И тя да иска да го увери, че не бива да има илюзии след един нищо и никакъв пазар?

# 557
Според мен Даниела си му хареса на първо място на външен вид, после му допадна това с номерцата. Някоя като Ива - за мен много по-красива от Даниела, но очевидно не е типа на Мартин - ако имаше 1:1 поведение с Даниела, отдавна щеше да е натирена.
Извинявам се за цветущия израз, но Мартин в момента не мисли с горната глава и затова този формат не трябва да е толкова кратък, нито трябва да им дават толкова свобода.

Подчертаното така и не разбрах как точно се случи, като всички знаем как изглеждат бившите му и колко далееееече от тях е Даниела.
Знаем бившите връзки, но не знаем бившите бройки. Мартин няма по-сериозни намерения към нея, дори и да не го осъзнава.

# 558
Не знам за на Даниела Картиетата(или Шопарди), ама на Мартин двата часовника, дето сменя са на цена 10 пъти колкото тях😆(попадна ми в тикток видео на мъж, който ги коментираше😁).По около 50хил. е един - продава двата и плаща на Даниела запорите и заживели дълго и щастливо😛

Часовника не е ли само един, с различни на цвят каишки, които се сменят?

# 559
  • софия
Е, страшна сценка беше тоя шопинг Joy
Данчето изисква, Марто изпълнява, Данчето е доволна и демонстрира доволство пред който свари да я погледне, Марто е доволен че Данчето е доволна. Бравоссссс.... Joy
Толкоз чаках Данчето да разкрие някой женски мурафет за щастливо съжителство, път то ...... пфуй JoyJoy

Значи,  за протокола, нищо против нямам сюжета,  ама наистина режисирани сценки бяха, пък и лошо поднесени. Даже не слагам НН в сметките, според мен Данчето и Марто сами  си ги съчиняват тия тъпотии, уж да са естествени между тях, ама точно обратното се получи с тоя нелеп шопинг.  Trollface

Марто, ако сега не си вдигне акциите, кога Joy
Сега не само е плейбой милионер, а и широка душа - може да си позволи да поддържа не просто някаква си златотърсачка, а скъпа такава, че и интелектуалка.
Пукнете се от яд,  милионери-смотаняци, само му дишане прахта на Делвисчето Joy

Нищо де, аз още си харесвам сезончето Grinning

Ще ме е яд,  когато отпадне Ана Мария. Харесвам я.

Наум вика, че наближавал бил края на приключението. Демек няма да го бавят още много, тъй ли?

Пп. На Даниела за измишльотините винаги пускат подходяща музика, подсказват отношение според мен .... За всяка минута ефирно време госпожица Рупецова си плаща цената.

# 560
Добре де, поне да ги измерят тия дрехи..

За какво да ги мерят?Нали ще ги връщат после 😜

# 561
Марто в уплах да не го бият, че напазарувал от сергиите на пазара за Данка. Не бой се, момите няма да те бият, щото ще умрат от смях. Ама така му се иска да е значим за всички и да си скубят косите за него - великият мъжага.

# 562
Абе, Васко и Ади са ми сладки заедно. Сега се загледах как доволно се тъпчат с пица. Grinning

# 563
Васил се изказва като политик Grinning

# 564
Виктор правилно го е преценил Васето.👌

# 565
Много елементарно и заядливо отношение от страна на Мартин към Васил.
И да чувства превъзходство, какво, трябва да се оправдава ли?

# 566
Кво искат от Васко бе....

# 567
Е то далеч по-богати мъже има от Мартин .

# 568
Виктор днес е много проицитален. Grinning

# 569
Не помните ли как се опитваше да мачка и Мастагарков ? Явно има някакви дълбоки комплекси Мартин, голям неприятник.

Общи условия

Активация на акаунт