🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 275
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 140
В Инстаграм коментират, че Даниела трие негативните коментари и блокира авторите им. Данчето май удари в земята Генчо по хейт.
И какво излиза? Отишла НА Мальдиви да пръска женска енергия Simple Smile, а по цял ден седи в стайчето и виси в ИГ. Grinning

Смешно беше как Даниела обяви пред всички, че като излязат от къщата, със сигурност тя щяла да му харчи парите. Ама после, като му спомена думата "сватба" и Мартин подскочи, сякаш някой го изрита отзад по д-то Joy  Та по този параграф явно има сериозно разминаване в представите и на двамата за бъдещето Grinning

Ами тя нали заяви, че ще обучАТ управителите на заведенията и Марто вечер ще си е дом.

Даниела знаела предварително, че Мартин ще е Ерген или поне нещо такова ми се счу снощи.

Нали имаше предварителни срещи, които всички гледахме. Докато заминат е имала време да го проучи.

# 1 141
Любчето се притеснява, да не първа сред 1 брой участници Joy

# 1 142
# 1 143
  • гр.Пловдив
Ферайчето ми се струва добричка,не е злобил като Любомира ,има акцент на перфектен турски и може да се котира много добре и у нас и в Турция ще я прилапат ..
Даниела ми е мега противна,имам чувството,че ще й се разпадне муцуната всеки момент...

# 1 144
Не мисля, че Ферай е добра или лоша, тя просто е тъпа, съществува си там в пространството. Grinning

# 1 145
На мен Данка, не ми е неприятна. От всички жени там, само тя може да изиграе този цирк. Обаче повече от ясно е нагласена договорка между двамата, съдейки по безумното им поведение.
Другата ми теория, че Виктор и Бранка влязоха като скарани гаджета, също се потвърди. Бранимира си каза, че от преди да влязат и двамата във формата, са имали връзка в която са се карали и после сдобрявали няколко пъти. Явно този път е бил за последен.
Обаче ако бъдем обективни и Марто и Данка се вземат и напуснат формата, след тях Мартина, АМ и Силвия (макар тя вероятно да остане), то тогава какво ще гледаме? Ако останат само Виктор и Васил и техните момичета, то формата свършва. С този изключително слаб каст, вкл. и за Ергени, няма кой да направи шоу. Васил до сега се показва като един лицемер, който е там само да изслушва всички момичета и да кима одобрително с главичка. Пионка на Николов, който не харесва нито една (вероятно и той обвързан отвън), но на всички кима одобрително. Не ми се гледа тьотка Козара, нито Любка или Бурсукова. Останалите са прекалено тихи, за шоу.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:34 от albaaa

# 1 146
Ферайчето ми се струва добричка,не е злобил като Любомира ,има акцент на перфектен турски и може да се котира много добре и у нас и в Турция ще я прилапат ..
Даниела ми е мега противна,имам чувството,че ще й се разпадне муцуната всеки момент...
Ако изключим "меркантилните вметки", е много забавна и открита, иначе как ще изръси, че ще му въздейства без той да разбере и ще събира вилици и чаши, медальонче, пръстенче, ето ти комплект. Нагледен пример менторки от типа на Даниела до какво водят.

# 1 147
Бранимира и Виктор имали взимане-даване 8 месеца, преди да влязат. Даниела знаела предварително, че Мартин ще е Ерген или поне нещо такова ми се счу снощи. Мартина и Мартин ясно, че се познават от преди. Няколко пъти досега се изпускат подобни неща в синхрони или реплики между участниците. Сума ти участници вътре са се следвали в социалните мрежи доста преди да влязат. Ние каква бутафория точно гледаме?

А когато изгониха Елвира заради клевета, всички те отричаха и бяха толкова огорчени, шокирани и възмутени🙂

# 1 148
Aз не знам защо Даниела се изкарва толкова стабилна и откровена, като вчера няколко пъти откровено излъга. Всъщност, тя постоянно лъже.
- Не била проверила в София след срещата, кой е Мартин и дали е богат. Тя просто харесвала отношението му. Моля? Пълна лъжа.
- Защо се е развалило приятелството й с другите жени? Според нея, защото не клюкарства и злослови с тях, а и защото й завиждат за Мартин. Според Мартина - след целувката им с Мартин, Даниела демонстративно се е изнесла от общата им стая, тоест изревнувалата е тя. Не била злословела? А Диана на какво беше тъпа? На манивела? Чии бяха тези думи? Любомира каза, че Данчето постоянно коментира външния вид на останалите и се подиграва - коя е дебела, коя грозна.
- Всички момичета казаха, че Даниела ги подминава като са без мъжете, но появи ли се Мартин, изведнъж става много мила и любезна. Нали беше много откровена и истинска, що за лицемерие?
Не знам Васил колко превъзходство чувства спрямо другите мъже, но съвсем очеизвадно Даниела се мисли за нещо повече и няма нужда, дори да се държи възпитано, има нужда от една придворна дама - Ферай.

Прочетох, че Мартина излизала по собствено желание.

# 1 149
Комичното беше, че понеже тя е тъпа като гъба (Ферайчето) и му говори и обяснява като на малоумен на Васил – това ми даваш, аз на теб това. Той затова и се кокореше и му беше смешно. Все едно мъжът/той е маймуна – даваш му банан и той изпълнява. Потрес.

# 1 150
Анна Мария за пореден път показва лицемерието си https://www.youtube.com/watch?v=XnmhpPTbE54
Пред Мартин каза, че тя искала приятелство с Ферай, но просто Ферай не се била уточнила, докато спорели. На синхрон се прави, че реве, колко била наранена. В 2:25 Ферай идва на стълбите, Адриана й задава въпрос, Ферай отговаря нормално, а Анна Мария веднага се набърква и й агресира "Трябва ли да си тук? те са седнали тук заради мен"... После обяснява на другите да не си мислели, че са центъра на света. Супер натоварващ и кофти човек е Анна Мария.
Е няма как такива хора да четат морал и да изискват от другите.

# 1 151
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен Васил ми става все по-неприятен, неискрен и изкуствен. Докато за разлика от него, Виктор започва полека-лека да се реабилитира в очите ми. Да, има много върху какво да работи, има много липси и травми, в резултат на които е неуверен, нерешителен и допуска доста грешки. Но това би могло да се отработи и промени и като че ли предпочитам него пред пъна Васил. Имал бил емоционална интелигентност. Ми не, човече! Чувал си, че има такова животно и че се цени и котира много, но то не е само да повтаряш като папагал това, което иска да чуе отсрещната страна. Без емоция, без мисъл, с равна интонация...
Както правилно отбеляза и Виктор - Васил е уверен, но с увереност могат да се вземат и много глупави и грешни решения. А мен лично толкова светкавична категоричност ми създава мнение, че там не протича особено задълбочена и аналитична мисъл.

# 1 152
Данчето е постнала в стори част от творението си. Аз не бих нарекла това книга. Освен че написаното е ужасно глупаво и безмислено, липсата на редакция, както и на структурирани параграфи ужасно дразни възприятията.

# 1 153
Ако сте неопитна и не ви идва отвътре да следвате житейските уроци на кака ви Даниела , ще изглеждате и звучите, като Ферайчето. Демек и за образът на Даниела се иска все пак някакъв житейски опит и самодисциплина.
Все пак искам да похваля и Мартина , прие загубата с достойнство , не скочи да плюе с пяна на уста . Доста симпатична и интересна особа е и тя , не е типичната женска злобарка . Сигурна съм , че ще намери много почитатели

# 1 154
Всяка жена може да се държи като Даниела, стига да не харесва наистина мъжа пред себе си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт