🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 275
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 155
От далечината на телевизора вчера  не видях добре гуменките на Даниела, но изглеждаха много приятни. Чудя се откъде ли са

Али Експрес.

# 1 156
Васко ще вземе Оскар, ако изпидурка Ферай на церемонията!

# 1 157
Прочетох, че Мартина излизала по собствено желание.

Ако го направи, ще излезе с достойнство от този водевил. Силно се надявам да това да се случи.
Не е от много умните и тя, но наистина сякаш търсеше любовта. Сега, защо точно в "Ергенът" ми е трудно да разбера, но така преценила, така се "валидирала". Grinning Аз лично от сърце ѝ желая щастие и да намери това, което търси.

# 1 158
На мен Мартина ми е симпатична в леката си глуповатост. Има чистосърдечност в нея и лекота. Дано си намери мъж, който да оцени тази откритост и чистосърдечност.

# 1 159
  • софия
Ако сте опитна, няма и да ви мине през акъла да учите житейските уроци от кака Данче. С две думи, ползвателките на "книгата" ще имат толкова полза от нея, колкото и Ферай.
 Баси, много си усложняват живота днешните платени жрици. Колко по-лесно е да си даде ценоразписа и да не се напъва да изкара проституцията най-духовното нещо на света.

# 1 160
Някой беше написал, че тоалетчето на Данчето е от Али Експрес. Вярно е, ето го.

# 1 161
Сега гледам на запис и съм в потрес. Даниела наистина ли каза, че може би ще напусне мъж, ако той фалира?! Тази жена значи е неспособна да има връзка/брак. На всеки може да му се случи да фалира… изражението на Мартин беше малко учудено, сигурно защото той вече е фалирал. 😀

# 1 162
Данка друго може да не обича, но много обича да се саморекламира и хвали! Измислените й две предложения за брак, с цел да се покаже много желана жена са толкова плитки и прозрачни, че не знам Мартин наистина ли й се връзва. Най-смешно беше, когато той се ококори - предложи ти само след три месеца познанство?! И Данка - ей, алоо, защо се учудваш?! Гледай каква жена стои срещу теб!!
Всички виждаме, Данче и плюем в пазви, че е направо страшно!

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:17 от Tess d`Urberville

# 1 163
Анонимният въпрос за “триъгълника” с ръце май беше опит да я обвинят във вещерство Grinning Имам мътен спомен, че в определени кътчета на СМ, тези с кристалите и картите, се води някакъв магически знак това.

# 1 164
  • Обран бостан ;)
Комичното беше, че понеже тя е тъпа като гъба (Ферайчето) и му говори и обяснява като на малоумен на Васил – това ми даваш, аз на теб това. Той затова и се кокореше и му беше смешно. Все едно мъжът/той е маймуна – даваш му банан и той изпълнява. Потрес.

Ами при кака и Дани номера минава. Wink Ама мъжът "друга марка" да му се не види и макар. Trollface

# 1 165
Знае си цената, чувства се валидирана от 3️⃣ балъци, пардон ергени 😏  Благодаря за чудесния стоп кадър, Лято ☀️ 🌊

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 13:13 от Catfish

# 1 166
Комичното беше, че понеже тя е тъпа като гъба (Ферайчето) и му говори и обяснява като на малоумен на Васил – това ми даваш, аз на теб това. Той затова и се кокореше и му беше смешно. Все едно мъжът/той е маймуна – даваш му банан и той изпълнява. Потрес.

Аз мисля, че Ферай просто се опита да приложи "наученото" от Даниела върху Васил, обаче като цяло изобщо не е такава. Затова и не й се получи грам. Говореше бързо, несвързано и притеснено, и се оплете, като пиле в калчища по едно време от зор да обясни какво точно иска да каже. Ама как да го обясни, като тя самата нито го е разбрала, нито и идва отвътре. Далече е от кака си Данка, която си е такава по природа, затова и й се получават нещата

# 1 167
Оф, въпросният триъгълник просто се смята за психологически жест за авторитет и самочувствие. Това я питаха.

# 1 168
Моля ви се, Мартина милата се жалва за меркантилността на Даниела, а в нейния инстаграм само Шанел, Селин, Диор и прочее. Откъде пари за подобни неща на една обикновена танцьорка?

На Мартина ѝ личи, че има висок стандарт.
Дали се е “валидирала” 🤣 добре в предишни връзки, или има богати родители нямам представа, но е факт.
Те половината вижеят по 2 отделни живота- 1 в инстаграм и 1 в реалния живот. Само Даниела съм видяла в предаването с някакви "марки" Grinning като Valentino и D&G за дрехите, поне от това, което аз разпознавам.

# 1 169
Знаем ли нещо за Ферайчето? От какво семейство иде? Демонстрира висок стандарт за безработна.

Общи условия

Активация на акаунт