🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 526
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 170
В момента ще инвестирам в себе си, като отида да си взема нещо за папкане Stuck Out Tongue Winking Eye

Още кънтят думите на Ферарито в главата ми - с какво се занимаваш? я питат - ми аз инвестирам в себе си, като в свободното си време /което е цялото и такова време/ ходя на кафенце, маникюр, процедури....чета книжлето на кака Даца...

Лошото е, че не се усеща даже колко простотии изрече. Туй хора, е тотална липса на връзка с реала...ама тотална!!!

# 1 171
Ама за какво ѝ е на Ферай връзка с реалността? Тя не живее в нея, бърборка си някакви глупости, в които и тя самата не вярва в стремежа да се докара да звучи като Даниела. Изобщо това момиче няма свое мнение, всичко е огледално на това, което в чула/видяла от Даниела.

# 1 172
Ергенин Васил нали хареса разсъжденията на Д-то на общата среща. А що така снощи физиономиите му излъчваха потрес, изумление, подигравка към брътвежите на нейната ученичка?

# 1 173
Ако сте неопитна и не ви идва отвътре да следвате житейските уроци на кака ви Даниела , ще изглеждате и звучите, като Ферайчето. Демек и за образът на Даниела се иска все пак някакъв житейски опит и самодисциплина.
Не, изисква се наличието на достатъчен тъпанар, върху когото прилагането на тия уроци работи.

Още кънтят думите на Ферарито в главата ми - с какво се занимаваш? я питат - ми аз инвестирам в себе си, като в свободното си време /което е цялото и такова време/ ходя на кафенце, маникюр, процедури....чета книжлето на кака Даца...
Забрави и уйчене Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 174
Да, и на мен ми стана странно, че Васил определи как в приказките на Ферай имало меркантилни подмятания, ама Даниела като му говореше, че мъжа трябва да изкарва пари, се съгласи с нея…

# 1 175
Моля ви се, Мартина милата се жалва за меркантилността на Даниела, а в нейния инстаграм само Шанел, Селин, Диор и прочее. Откъде пари за подобни неща на една обикновена танцьорка?

На Мартина ѝ личи, че има висок стандарт.
Дали се е “валидирала” 🤣 добре в предишни връзки, или има богати родители нямам представа, но е факт.
Те половината вижеят по 2 отделни живота- 1 в инстаграм и 1 в реалния живот. Само Даниела съм видяла в предаването с някакви "марки" Grinning като Valentino и D&G за дрехите, поне от това, което аз разпознавам.

На Мартина дрехите, с които се вихри в Ергена, са 90 % от shein, в което няма нищо лошо ппц, но определено 1-2 чанти на скъпи марки с изкрящо лого не е признак за висок стандарт. Joy

# 1 176
Има и на elisabetta franchi няколко неща.

# 1 177
Има и на elisabetta franchi няколко неща.
И бая дълг.

# 1 178
Ферай хем беше много смешна, хем ситуацията не бе никак хумористична. Като ви пита някой що е то функционална неграмотност сред младите, пуснете му клипчето от снощи.

# 1 179
  • Обран бостан ;)
Анонимният въпрос за “триъгълника” с ръце май беше опит да я обвинят във вещерство Grinning Имам мътен спомен, че в определени кътчета на СМ, тези с кристалите и картите, се води някакъв магически знак това.

Глупости !
Просто понятието вече не е актуално.
Преди 20-тина години, работейки в рекламна агенция, редовно правех ценоразписи на козметични салони. Там бяха указани отделни цени за обезкосмяване на подмишници, крака и триъгълник.
Сега триъгълници почти няма - всичко е гол охлюв.
Можеше да се използва понятието "венерин хълм", но отчитайки интелигентността на някои "ергенки" щяха да решат, че това е някакъв баир на планетата Венера.

# 1 180
Васил много подкрепяше разсъжденията на Даниела в епизода миналата седмица, ама на Ферай не откликна.

# 1 181
Някой беше написал, че тоалетчето на Данчето е от Али Експрес. Вярно е, ето го.
Аз се бъзиках, но не е трудно да се сетиш от къде пазарува една разорена бръмчалка. Тя цялата е от Али Експрес.

# 1 182
Дали Даниела е инструктирала Ферай преди срещата.... Може идеята на Даниела с Ферай е да ни покаже на живо трансформация на реален последовател на нейната книга. Ферай беше много надъхана и върхът беше като обясни на Васил, че така ще подхожда, че той ще прави неща за нея и ще мисли, че идват от самия него...

# 1 183
Каза се вече, че екипчето го купиха на шопинга в Шри Ланка. Явно си зареждат от шейн, али експрес и тн

# 1 184
Тя тази Ферай не спира да бърбори. Голямо желание да каже всички тия щуротии. Правилно са казали хората, че като си глупав по-добре си мълчи, защото поне за другите няма да е ясно, отколкото да се разговориш и да няма съмнение вече, че си идиот.

Общи условия

Активация на акаунт