🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 397
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 230
Триъгълника е между изправени допрени показалци и  двата палеца хоризонтално за основа. Даниела често го използва, като разговарят на маса.
Тълкувание:
Образуването на триъгълник с пръстите на ръцете по време на разговор (най-често когато върховете на пръстите на двете ръце се допират, а дланите са раздалечени) е жест, който често се свързва с увереност, самоконтрол и авторитет.

Този жест е известен като „жеста на властта“ или „жеста на мислителя“. Използва се често от хора в лидерски позиции, политици, бизнесмени или адвокати. Показва, че човекът се чувства сигурен в думите си, в позицията си и контролира ситуацията.

В зависимост от контекста, може да означава:

Аз съм уверен в това, което говоря.

Аз съм над ситуацията.

Слушайте ме внимателно.

Аз мисля стратегически.

Но... ако се използва прекалено или неуместно, може да изглежда високомерно или дори арогантно.

# 1 231
И аз смятам, че Ферай ще се пласира при богатите турци. Само да се научи да говори и мисли, има време.
Е как да стане това, като тя нито уЙчи, нито чеЙте? Joy
Ако си мисли, че само с гледане може да открадне занаят от кака си Данка, много сериозно се е объркала.
Уйчи и още как!!! Laughing Laughing Laughing Smiling Imp

# 1 232
И аз смятам, че Ферай ще се пласира при богатите турци. Само да се научи да говори и мисли, има време.
Е как да стане това, като тя нито уЙчи, нито чеЙте? Joy
Ако си мисли, че само с гледане може да открадне занаят от кака си Данка, много сериозно се е объркала.

С “характера на куче”, който извади. 😄 Думи на менторката. 😀

Някой да има представа какво точно значи това?

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 15:48 от TuЛи

# 1 233
Ей какви сте лоши значи, изядохте го това ФераРи. Момичето просто иска вилици и чаши. 😁

# 1 234
Двоен пост, извинявам се.

# 1 235
Това ми излезе в ЛинкдИн днес. 😁

# 1 236
Извинявам се, ако е обсъждано вече, не винаги успявам да изчета всички коментари, след като е имало епизод предната вечер.. За жеста на Даниела с ръце още преди две седмици случайно попаднах на обяснение от някаква менторка в инстаграм. Всъщност значенията може да са две. Първото е психологически трик, както отбеляза savii_ по-нагоре в коментарите.
Скрит текст:

Втората възможност, която ми изглежда далеч по-приемлива да бъде истинската причина, е вид йога за ръце, известна като Утарабодхи Мудра.
Скрит текст:
Според google една от ползите на тази мудра е осигуряване на огромна умствена сила; засилва позитивното мислене, интуицията, вдъхновението и спокойствието; внушава безстрашие и премахва несигурността.

usmihni_mi_se също е писала по въпроса.🙂

# 1 237
Така като я гледам, ми иде като обяснение само "покорна като куче", но подозирам, че имаше предвид, че е като питбул - като хване нещо, не пуска, ама не е така.

# 1 238
Така де, от питбул до пекинез…книги разстояние.

# 1 239
Искам да видя реакцията на Ферай като чуе, че има характер на куче.

# 1 240
Ана Мария в последните два епизода изглежда като че ли лицето ѝ се разтопява и стича надолу. Какво става?

На мен пък вчера лицето на Даниела ми изглеждаше така.

# 1 241
Двоен пост, извинявам се.

Надгражда. Ама неусетно.

# 1 242
Ферай не е единствената, която попива от Даниела обаче… Косара е втората. В началото нямаше нищо против ергенът да се целува с други. След като Даниела направи фасон на Мартин, Косара също реши, че би имала проблем с това. 😁 А сега я напада. Еххх, двойните стандарти.

Някой по-назад в темата спомена, че бившият на Анна-Мария ѝ бил направил бизнеса или нещо такова - кой е той?

# 1 243
  • софия
Искам да видя реакцията на Ферай като чуе, че има характер на куче.
Бау, бау, изплезен език и въртяща се опашка.

# 1 244
От всичко до момента в едно съм убедена , двамата младежи, дръзнали да предложат брак на Данка трябва да са благодарни до живот , че са получили отказ. 😁

Общи условия

Активация на акаунт