🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 532
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 515
Охх Роси ме разрева..

# 1 516
Психоложката с този глас...като погребален агент. Гола водА! Защо на гърба на тия момичета?!
Защото,ако е добра в професията си няма да има време за курорт. Време е психоложката да напусне Joy

# 1 517
🖤 Черната роза е знак за дълбок размисъл. Тя е емоционален катализатор.

💭 Мартин я поднася на Силвия, Мартина и Анна-Мария с думите, че иска те да помислят сериозно за бъдещите решения, които ще вземат за посоката на развитие на отношенията им.

от страницата във фейзбук

# 1 518
“Психоложката“ меги да я забранят и затворят някъде. Тя по скоро ще самоубие някого, от колкото да му помогне....

# 1 519
Психоложката с този глас...като погребален агент. Гола водА! Защо на гърба на тия момичета?!
Защото,ако е добра в професията си няма да има време за курорт. Време е психоложката да напусне Joy
Да и дадем черна роза.

# 1 520
  • Варна
представи си как възглавничката влиза в теб.
е неее, не мога повечеее ....
112
Оооо.. спрях си звука на телевизора CloseClose

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 21:45 от Velina_p

# 1 521
🖤 Черната роза е знак за дълбок размисъл. Тя е емоционален катализатор.

💭 Мартин я поднася на Силвия, Мартина и Анна-Мария с думите, че иска те да помислят сериозно за бъдещите решения, които ще вземат за посоката на развитие на отношенията им.
Е какво развитие на отношенията им?! Тройки ли ще си правят?

# 1 522
Роси страда едновременно от високо и от ниско самочувствие Grinning

В интерес на истината, Маги не ѝ даде чак толкова лоши съвети (ама не са на ниво психолог), но наистина някой трябва да ѝ обясни, че не е реалистично да очаква всички да я харесват.

# 1 523
Психоложката не е психоложка само в предаването, избирала е и момите, демек, замества Ани Владимирова. Grinning

# 1 524
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ето затова има толкова объркани и несигурни хора. Заради такива безумни "психоложки" леещи захарни клишета и простотии на кило.
Нямам думи какво гледам и слушам.
Първия срещнат на улицата ще даде много по-адекватни съвети на Роси.

# 1 525
Роси каза, че Маги ѝ дала “енергия”. 😳 Та тя е като ходещо приспивателно.

# 1 526
Маги с тези тежки очила и  конска опашка, със задгробния глас, призоваващ за самочувствие и любов, ми е като изтървана героиня  на Алмодовар, където е приседнала в сцена от различен филм.

# 1 527
Роси страда едновременно от високо и от ниско самочувствие Grinning
Високото самочувствие и е възпитано, а ниското идва от там, че тя осъзнава, че не е нито най-умна, нито най-красива, нито нищо повече от повечето момичета, но не може да си го признае.

# 1 528
  • софия
Психоложката не е психоложка само в предаването, избирала е и момите, демек, замества Ани Владимирова. Grinning

И то па така хубаво ги е избрала...

# 1 529
Въобще не ми е жал за Росица. Ако не е разбрала до него момент, че никой не я иска, то проблемът си е нейн. Тя дори няма работа в такъв род предавания.

Общи условия

Активация на акаунт