🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 510
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 545
Васко ме разсмя с пеенето си, ушите ме болят още Joy
Мен още ме болят от крякането на Ферарито в началото на епизода.

# 1 546
Ана Мария с тия дини Joy

# 1 547
🖤 Черната роза е знак за дълбок размисъл. Тя е емоционален катализатор.

💭 Мартин я поднася на Силвия, Мартина и Анна-Мария с думите, че иска те да помислят сериозно за бъдещите решения, които ще вземат за посоката на развитие на отношенията им.

от страницата във фейзбук
Това беше най-тъпото обяснение, изсмукано от пръстите и показващо тежка режисьорска импотентност. Той си избрал Даниела, ама те СЕРИОЗНО да си помислят за решенията си и посоката на развитие на отношенията им. Смях! Демек, може да им дойде реда някогааа, но не сегаааа.

# 1 548
  • София
Роси има needy излъчване. Колкото и да си мисли, че е повече от останалите жени, това е ужасно отблъскващо.

# 1 549
Анна- Мария ще си ходи ли в крайна сметка, щото като я гледам как доволно щрака с пръсти, явно за пореден път чупи стойки да привлече вниманието на Мартин. И той абсолютен плазмодий, чуди се на коя по-напред да целуне г@за

# 1 550
Мартин очевидно е свикнал да бъде в токсични отношения, как избра най-неподходящите жени? Ана Мария въобще какво й хареса?

# 1 551
  • София
Роси има вид на самотна не само в предаването, но и в живота, не разбира защо не й се получава и търси причините. Схваща, че не е грозна, лоша или глупава, но същевременно не успява да привлече или задържи интерес. Това каза на Маги - знам, че не съм за изхвърляне, а съм захвърлена в ъгъла. При нея проблемът е, че не е спонтанна, резервирана е, винаги сериозна, липсва й лежерност, също и увереност, а това са качества, които са важни, особено за първо впечатление, за стопяване на ледовете при първа среща. Стана ми мъчно за нея. Кой е Инстаграм профилът й?

# 1 552
  • here and now
АМ явно е страдала от липса на пиячка. Като си сипа и стана друг човек..

# 1 553
Анна- Мария ще си ходи ли в крайна сметка, щото като я гледам как доволно щрака с пръсти, явно за пореден път чупи стойки да привлече вниманието на Мартин. И той абсолютен плазмодий, чуди се на коя по-напред да целуне г@за
Много е наивна, ако мисли, че има шанс. Дори да не беше Даниела, Мартин пак нямаше да ѝ обърне внимание. Той харесва съвсем различен тип жени.

# 1 554
Това братле не си го представям с никакъв тип мъж.

# 1 555
Мартин като я поноси на конче във водата и й мина Grinning Ако му беше позволено, да ги целува и прегръща всичките, нямаше да има толкова сърдити. FlushedSmile

# 1 556
Такива ли глупости учи психологията. Тази психоложка да се фърли дипломата. По-големи глупости от това няма. Живота е прозаичен. Мъжът търси красива и уверена жена, даже второто не е толкова задължително, стига първото да е налице. Роси е симпатично младо момиче, което иска да се убеди, че е красавица, но да моделираните  и природно красивите трудно ще завърти главата на мъж с като някой от тези тримата. Виктор, по не ги търси да са лустроса ни. Неговите са обикновени, но девойката и там не можа да се котира. Мъчно ми е за нея. Дребни детайли в лицето могат да го направят привлекателен или не толкова. Предното момиче и тя има леки несъвършенства, които не я правят изкусителна за мъжете при тази конкуренция. Тя, Даниела за това е прибягнала до корекции, защото иначе женските и трикчета нямаше да хванат ред.

# 1 557
На коментара на Косара към Вико "като пораснеш" веднага ѝ връщам "добре лельо Косара". 😁
Пълнят ми душата Марто и Ана. Не знам усещам особена енергия там 🤣близост... само с погледи. Искам пък да я целуне!

# 1 558
е, как ще си ходи, Марто цял следобед ще се занимава само с нея! Силвето и Мартина са му сигурни.
Той я бутне в басейна, после тя го бутне. АМ е едно дете, не знам с какви мъже е живяла, но сигурно са били някви странни птици, играли са си игрички, дебилна работа.

# 1 559
Един коктейл ѝ трябваше на АМ и е готова. Прости на Мартин, вече на врата му отгоре и си изтисква изкуствените ц**би на главата му.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 22:06 от Spicy Pisces

Общи условия

Активация на акаунт