🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 461
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 560
Не мисля, че опира до външния вид на Росица. На база първоначално привличане, тоест външен вид, Виктор я беше харесал.
Любомира не е по-красива.

# 1 561
Пълнят ми душата Марто и Ана. Не знам усещам особена енергия там 🤣близост... само с погледи. Искам пък да я целуне!
Смее ли? Нали после ако я нарани, ще му избие всичките фасети.

# 1 562
Както си и знаех няма да има церемония

# 1 563
Ееее два часа криндж  и никоя да не си ходи. Искам си времето обратно Rage

# 1 564
Пффф, пак няма да гонят никого! Дано поне да не вкарват.

# 1 565
Пффф, това беше върха! Как няма да има церемония и никой няма да си ходи ПАК?
Този сезон наистина започна да ме отчайва вече.

# 1 566
Един коктейл ѝ трябваше на СМ и е готова. Прости на Мартин, вече на врата му отгоре и си изтисква изкуствените ц**би на главата му.
SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 567
Проблемът на Роси е, че стои и чака, тя не знае и тя какво чака, а като чакането свърши и се стигне до някакъв разговор - започват едни тегоби, самосъжаление и драматизъм, ми то пък колко да харесваш един човек, който само ще те натоварва...

# 1 568
Васил, дори и да не може да пее, пя и се весели.
Хайде, няма да има церемония - не са намерили графолога да определи кой е написал писмото и да каже фактите. Предаването трябва да се намеси, тук Косара ги компроментира, че са взели мома във връзка (Даниела)? Смелото момиче Косара! Достатъчно е да каже на Васко, че го е направила. А тия от предаването не са чули...

# 1 569
  • София
Това братле не си го представям с никакъв тип мъж.
Аз пък си я представям точно с Мартин. За мен са перфектната двойка.

# 1 570
На мен Роси ми е симпатична, малко повече увереност и трябва само, напомня ми на съпругата на Брус Уилис - Ема Хеминг..

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 22:21 от SHE_IS

# 1 571
Къв беше тоя зор с черните рози. Да мислят?!? Какво да мислят…

# 1 572
Николов, никой не обича епизоди без изгонени. Никой. Казвам го в случай, че догодина пак ти правиш предаването (но дано не).

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 22:21 от Lilly_85

# 1 573
В какъв смисъл се използва "валидирана, валидиран, да ме валидира "? Сигурно само аз от целия Интернет не знам, а го срещам редовно.
[/quote
Не си сама, и аз не знам. За мен се валидират ваучери и билети. Но напоследък е много модерно и сред младите майки - да сме били валидирали емоциите на децата. Някога ни се обясняваше, когато бяхме деца, никой не ни е "валидирал".

# 1 574
ей го и Мартин и той - "в смисъл ...

Общи условия

Активация на акаунт