🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 443
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 575
Къв беше тоя зор с черните рози. Да мислят?!? Какво да мислят…
Поредна простотия, много скучен епизод, мислих, че поне ще има церемония, обаче...😅😅😅

# 1 576
Какво му е на клепача на Мартин? 🥴

# 1 577
Отново без церемония... Туджаров пак ще интервюира местни макаци. Поне е свикнал.

# 1 578
Какво му е на клепача на Мартин? 🥴
Някой каза, че И блефаропластика си е правил и от там нещо са батисали.

# 1 579
Роси страда едновременно от високо и от ниско самочувствие Grinning
Точно така е, комплексът за превъзходство е прикрит комплекс за малоценност,

Аз пък всичко това го виждам и в Косара, но Росица поне си го признава и изглежда искрена. Косара е по-фалшива и от Даниела и според мен точно от нея и от Анна-Мария идват ВСИЧКИ клюки и игри на развален телефон, като го прехвърлят върху други хора (Елвира, Росица, даже не е невъзможно и на Даниела много да ѝ изкривяват думите). Колкото и да не понасям Даниела, в случая ѝ вярвам за историите с момичетата. Малко май става като в първи сезон и ситуацията около Александра. Не подкрепям страната на Росица и Даниелаа, само защото са жертви, а защото още преди да започнат тези скандали, забелязах определени неща в Косара и компания. Мисля си, че Любомира, Бранимира, Силвия и повечето просто са се сближили с интригантките и всъщност не Ферай, а те са подведени, въпреки че Ферай звучи нелепо, имитирайки Даниела. Но не веднъж хванах как Косара дословно цитираше Даниела. И тя започна да използва нейните номера, като видя, че действат, като плюс това точно тя беше единствената, която още в първия епизод спомена, че е чела книгата на Даниела. Тъжната истина е, че ѝ се получава и негативизмът бива насочен или към Любомира и останалите дружки, или към Даниела и Ферай, пък тя остана настрани, което не го разбирам. Точно тя и Анна-Мария (може би и Клаудия? - за клюките) си мисля, че пускат всички клюки и си търсят ефирно време, за което обвиняват по-изолираните момичета.

# 1 580
Е, това вече е досадно. Там са като заложници, ужас!

# 1 581
Като тримата глупаци са. Особено Мартин, който се пляска начесто по челото. Виктор и Васил се чудят как да бъдат политкоректни с мненията си за Даниела. Направо едвам се сдържат да му го рекнат, ама...

# 1 582
Следващият епизод май няма да е за гледане Joy

# 1 583
Васил е хванал нюансите във Ферай или са му подсказали сценаристите

# 1 584
Не можах да гледам, видях черни рози, те какво значат?

# 1 585
Аз сериозно смятам да пропусна този път частта със сълзите и сополите. Народът е толкова изморен и отегчен от ежедневието, остава и след работен ден да седнеш на дивана и да ти реват 2 часа...
Следващият епизод май няма да е за гледане Joy

# 1 586
Росица нищо не си признава, абослютно подкрепям, че при нея е чувство за превъзходство. Самочувствието не едно нещо, има различни видове самочувствие, когато ти се имаш за повече от останалите на ниво ум, примерно, но дълбоко в себе си неуверен на ниво визия, то започва тази емоционална борба. Хем знаш, че си по-добър от останалите, хем не ти достига самочувствието в другите области, за да го покажеш и се отчайваш, че никой не иска да те държи за ръка, докато благоволиш да покажеш какъв страхотен човек си.

# 1 587
Ама какво ви пречат хората та само ги гоните? 😆
Точно Ана ако му е гадже на Марто ще го сложи в ред.Ех как искам да се сближат. Удоволствие е да се гледа как жена изградила хиляди стени около себе си от две благи думи и един мил поглед започва да ги руши една по една. Тя просто ми изглежда искрена и истинска затова я харесвам. А че е борсук - такава е.Но смятам, че е страстна натура и изобщо няма да му е скучно на Марто.

# 1 588
Това с писмата от бабите и лелите им ще го пропусна. Никога не е интересно.

# 1 589
Не можах да гледам, видях черни рози, те какво значат?
Да мислят, че без тях не могат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт