🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 338
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 680
Маги не е вътре, за да подкрепя участничките, а за да ги държи вътре, ако може да се изложат още малко. Както HR пази компанията, а не служителите.

За съжаление и в 21 век красотата за жената е много важна. Това е нещото, което привлича в първия момент. Дали ще успее да задържи този, когото е привлякла - това вече е въпрос на други качества. Но, за да стигне до разкриването на тези други качества е нужна една гола хубост. И да, мъжете търсят красиви жени, няма какво да се лъжем. Дали биха стояли с някоя само, защото е красива - едва ли, но никой не тръгва с мисълта - я тази колко е грозна, ама сигурно е умна и има добра душа. Ще и дам шанс.

# 1 681
  • някъде другаде
Трябваше да има церемония и изгонена. Три дена гледаме безинтересни разговори за да видим , коя ще си тръгне.
Ана-Мария много обидена на Мартин , не му говори , цупи се и след 10 минути се качила на раменете му.
Косара много смело си призна пред Васил , че тя е задала въпроса , ма то заради приятелка , а пред всички си траеше. Роси и Ивет са там , за да намират работа на Маги.

# 1 682
Тази нощ сънувах, че съм на бийч партито в Шри Ланка, танцувам с Мартин и той ми обяснява, че гърдите ми са твърде малки и трябва да си сложа силикон JoyJoyJoy

Разправяйте после, че предаването не промивало мозъци... промива, и още как!

# 1 683
Е, той също има нужда да напълни междуушното пространство. То и мъжете са избирани, често техните критерии са по-трудни за постигане от едно лягане под ножа на пластичния хирург.

# 1 684
След вчера Ана-Мария ми води класацията за най-противен човек в този сезон. Държа се отвратително нагло и безочливо, а полегналата поза на масата говори за тотално неуважение към останалите участници в разговора. Еми, като не ти харесва, тръгни си, какво си тръгнала да отваряш очите на мъж, който познаваш от един месец. Мартина ми хареса, че говореше за себе си, а не за Даниела, Ана-Мария е були в класическия му вид.

# 1 685
  • София
Ана-Мария ми е гнусна. Поведението й също. Не харесвам хора, които са полулегнали-полуседнали на обществено място. Въобще поведение, стойки, чупки, муцуни - всичко беше толкова инфантилно. Демонстрира единствено свръх самочувствие, за да прикрие комплекси, бабаитщина, лошо възпитание. Простакеса и мутра от женски пол. Прави фасони, за да привлече внимание, защото иска всички да се занимават и съобразяват само и единствено с нея

Да седиш така, докато другите се хранят...възпитание, та дрънка.

# 1 686
# 1 687
Виктор и Любомира така и не се върнаха на партито.... ако наистина са го направили тогава, доста отчаян ход.

Какво са направили? Сексили ли са се? Кажи честно?

Така изглеждаше, Виктор я издърпа до спалнята и започна да я целува яростно, после оператора се оттегли и повече не ги видяхме.
Странно, аз не останах с впечатлението, че операторите са се оттеглили демонстративно да покажат на зрителите, че двамата са се усамотили за по-дълъг период от време.. Виктор целуваше Люба по същия начин и когато летяха над плажа. Явно възприемаме нещата по различен начин.🙂 Много добре помня момента, в който Анна-Мария бутна Мартин в басейна, Виктор и Васил скочиха веднага след тях. На караокето Виктор също танцуваше отстрани, така че версията, че двамата са липсвали, отпада.

# 1 688
Мъжете имали големи изисквания - да е красива, да е направена, да е игрива, да му гали егото, ама и да му се дърпа,
 да е не знам си каква. А когато жена има претенции мъжът да е материално осигурен -лошо, меркантилна никаквица, как може!
Най-важното за една жена е да има самочувствие. Даниела не е по-красива от Росица. Роси също има чудесна фигура. Ок, има малко по-голям нос, но и на Даниела носът не е ок. Защо се повтаря, че Роси нямала визия и затова не й се обръщало внимание. И Даниела не е първа хубавица, тук само се повтаря колко била грозна, но внимание й се обръща доста.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 09:23 от kalina_pehlivanova

# 1 689

Пп. Оффф, ама че сте.....  чета ви сега, ама стига сте ме сугестирали, че са тъпи епизодите, бре Joy Joy
Има ли тук и други шматки като мен,  които да харесват сезона, че ще почна и аз като Росито да се самонаказвам сама в ъгъла..... Joy Joy
Има, имаааа, дръж се! Малко сме, ама пък от сой😄
 Най-близкото до реалния живот риалити ми е това. Няма зорлем изнервяне, няма гавра с момичетата от страна на продукцията. Интересно ми е, радва ме начинът по който се развиват отношенията, реакциите им.
 Беше ми писнало предишни сезони да гледам, как момите ходят на пръсти, около богът Ерген и като зомбирани повтаряха в захлас, колко са влюбени, колко е велик.
 Скандалите и изцепките от нищото. Игрите с които всячески се гавреха с тях.
 Та с две думи, идеално ми е сега.

О,и аз съм с вас! 😉 Ще се съберем на есен за Тушевото шоу ,ще гледаме стари муцуни като Денис и рязко ще си припомним на какво е способен Радо 😂😂😂

Миналия път си тръгнаха две девойки,така че резонно беше вчера да няма отпаднала. Да припомня ,че на полуфинал трябва да има цели девет момичета - по три мацки на ерген ! Не бързайте да ги гоните  😀

# 1 690
  • Обран бостан ;)
Накратко за вчера:

Срещата на Марто и трите грации може би е била замислена като сцена от "Кръстникът", но беше мнооооо ооо оо оо оо о го далеч от това. Три фръцли обясняват нещо на един бараба, а той им вика "Ама аз друго виждам".

Срещата на Виктор и Васко с 6-те моми започна малко скучно. Имах чувството, че всички са там за да имитират "як купон". После, като се понафиркаха, май се получи, но беше пак някак си вяло.  

Даже спонтанния "разговор" на Виктор и Люба ми беше нагласен. "Сами" в стая с легло, а се целуват прави. Да, бееее.

От целия епизод най-много ме впечатли гласът на Ивет. Не се бях заслушвал по-рано, но май нямаше толкова дълъг неин монолог в предаването. Един такъв особен микс от шепот и говорене, мааалко забързано, но някак спокойно, напевно, с лека, съвсем незабележима интонация, в комбинация с останалото и излъчване - просто ме накефи на макс. Два пъти го връщах, с МЮТ на "психоложката". Няма такъв секси глас, няма. По принцип мразя някоя жена да ми тутунижи, но Ивет мога да я слушам цял ден, пък ако иска и тълковния речник да ми чете.
Ивет - супер си ! Този, които те избере ще уцели джакпота.  

Другата ми любимка Роси просто не е за там. Няма начин толкова крехко и скромно, според мен, момиче да се впише в подобна ситуация. Трябваше отдавна да си тръгне, но май не я пускат.  

"Психоложката" също не е за там, но по друга причина. "Представи си, че пред теб е любовта." Ама как пък няма да си я представя таз' любов, гледайки теб. А това с възглавничката - потрес.  

Когато момите се върнаха и разказваха за срещата, Диди гледаше като онзи мъпет, които все казва "Сайланс, ай л килл ю". Сигурно вече планира как ще се обиди и ще поиска още един шопинг, където ще си купи още 10-тина басмени роклички в чанти от амбалажна хартия. Ще гледаме, ще видим.

Какво ли му е дошло наум на Наум, че да отмени церемонията ?
Или просто са решили да оставят всички моми в предаването за да има още драми.

В същност, гледайки промото, явно е така.

# 1 691
За вчера:

Роси - много мъчно ми стана за това момиче. Все повече смятам, че има нужда от терапия, за да се осъзнае и да намери себе си, а чак след това да търси мъж за сериозна връзка

Купона много ми хареса. Без Даниела и Ферай си стана страхотно парти. Мартин беше във вихъра си и точно на мястото си. Не знам как ще се разбере с Даниела по този параграф - та той е центъра на купона, а тя е такова дЪрво, че изобщо не виждам как ще станат нещата.

Виктор и Любомира - чудя се на купона дали не направиха сефтето? Много сериозно се награбиха в спалнята му, а оператора тактично се изнесе Grinning

АМ ми хареса. Мисля, че доста е лапнала по Мартин и, тъй като знае, че няма шанс, предпочита да го изгуби от Мартина, отколкото от Даниела.

Въпрос - някой знае ли от къде е зеленото костюмче на Мартина от срещата й с Мартин? Много ми хареса и бих си взела такова.

Нямма търпение за следващия епизод. От промото се видя, че ще има доста алкохол и голям купон, на който ще бъде доста интересно

Връщам се да ви чета.

# 1 692
То коя от три-четирите останали моми в клуба на Мартин, или Виктор да изгонят? Те, всички останали, се спасиха в отбора на Васил.
И, ако някоя ще си ходи от отбора на Алфата, аз залагам на Ана-Мария.
И да ви питам, тези черни рози истински, или изкуствени бяха? На мен ми приличаха на купени от магазин за китайски стоки.

# 1 693
По- лесно е да човек да си оправи носа, отколкото излъчването. И Васил и Виктор я харесаха Роси на пръв поглед, после се счупи нещо. Не и е проблем че не е по калъп, проблем е че е  вяла, неуверена, много много скучна, прилепчива и отчаяна. Уж превъзхожда другите, ама никой не видя с какво.

Да, изглежда скучна, но от страна на Виктор се пречупи когато изкривиха ситуацията с „целувката”. Той просто се влияе от Любомира и ѝ вярва (и аз бих), защото не може да види всичко отстрани и може би, освен че много я харесва, тя му изглежда и най-искрена. От страна на Васил пък изглежда сякаш го отблъсна това, че е сложно (заради неясните ѝ отношения с Виктор). Аз лично не знам Косара с какво е по-интересна, супер безлична ми е и единствено, с което впечатлява, са интригите, които върти (може би с Анна-Мария). Мартина изглежда голяма душичка, но също е скучна и писва бързо. Те много се засегнаха от това, че Мартин виждал Мартина като сексуален обект, а пък Анна-Мария не била толкова умна за колкото се мисли, но това си е самата истина... Анна-Мария е доста точна в някои коментари за Мартин, но абсолютно всичко, което каза в този епизод, беше настина прекалено общо. Той реагира остро, така е, но това, което каза, беше вярно. Анна-Мария не може да конкретизира и хвърля само привидно очевидни твърдения и определения, с които не се разбира тя наясно ли е. Като цяло почти всички момичета са скучни или поне така изглеждат. Затова не смятам, че проблемът е просто в това, че Росица, Ивет, Алекс и там другите статисти са по-безинтересни от останалите. Вярно е, че Роси звучи сякаш мрънка постоянно, но поне не говори с изтъркани клишета, които нищо не казват.
От последния епизод мога да кажа, че момичето, което най-много ми допадна, е Виктор😃. Подчертавам - от последния епизод. Той уж ме дразни, но има епизоди, в които доста добре ги коментира на синхрони.

# 1 694
Васил щеше да хареса Росица, ама тя като му отказа розата на онази церемония какво очаква. Първо отказва розата заради Виктор, пък после ох, ах, той не ме кани.

Общи условия

Активация на акаунт