🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 430
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 755
Пак до питам - някой знае ли от къде е костюмчето на Мартина от вчера
Скрит текст:
Ми пусни си търсачката на Гугъл де, толкова ли е сложно?!
https://vanitta.com/produkt/komplekt-ot-kenar-1675/
Стилът на Ергенките е малко инфантилен. Като изключим някои рокли на коктейла, то не е ма'ане на сутиени, открити пъпчета, бралети, къдрички, финтифлюшки и подобни.... вярно, че е жега... ама знам ли. От друга страна, така пък е интересно.
Мартина в този вид отива да търси сметка на Мартин защо я е нарекъл "секси и забавна" Grinning

Е защо сега така с лошо. Пуснах търсачката, не го намерих и затова реших да попитам. Благодаря, че си си направила труда Simple Smile

Стилът им и на мен не ми допада, обаче това костюмче ми се видя много свежо. Е, няма да го нося, като Мартина само по сутиен де.
И аз мисля, че, като не иска да я възприемат само, като опаковка, може да оправи малко облеклото, но тя си знае Simple Smile

# 1 756
мухахахаха

И на мен ми хареса сезона и епизода също. Изобщо не ми е важно да гонят някой.
И Марти и АМ щяха палят към България и обядът и отложената церемония беше, за да не се случи.
АМ не я разбирам напълно, не бих се сприятелила с нея, но ми е симпатична.
Мартина и аз взех да я харесвам, малко повече ум да имаше, сигурно щеше да отвее Данчето.

Роси не я мислете, ще се справи, това че умее да показва уязвимост, е сила в любовта и личните отнешения, а не обратното. Щом издържа дотук, няма нужда да се маха.
Малко повече да се оценява по собствени, а не по чужди критерии и ще си е топ.
И пепел ви на езика, няма нужда от грам корекция момичето. И Виктор и Васил я харесаха на външен вид, с друго ги губи, специално Васил мисля, че остана с впечатлението за драма между нея и Виктор и каза, че би я поканил на среща, ама да и мине малко.

Ади ме изкефи, че и тя преценява Васил, а не го кара на идеализации като Косарката.
На Косето явно мъжът трябва да е върха на върховете, докато играеше за Виктор, щеше да става милионер момчето до година. После бам в калта. Сега Васето идеален и няма нито едно лошо качество.

Липсват ми обзорите на Ряпата.

п.п. дайте линк към песента в която участва Мартин.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 12:52 от Одри ♡

# 1 757
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Моите 5 стотинки за Росица:
Тя има най-тежката съдба за подобно риалити, а това от фаворитка да се превърне в нежелана. Единственото подобно развитие на образ, случило се в "Ергенът", беше на Екатерина от сезона на Алек, но тя цялостно се разбираше с повечето момичета и се отстояваше, когато я нападнат.
Но с такава роля ти насочваш мерниците срещу себе си, а когато изпаднеш от пиадестала, останалите сякаш по команда почват да стрелят по теб. И Роси се срина.
Няма да говоря като Данка за женски енергии и прочие, но за мен това е поредно доказателство, че като не се чувстваш добре и не си щастлива със себе си, дори и най-красивата, умна и забавна жена да си по принцип, ще отблъскваш мъжете.
Скрит текст:
А тя имаше целият потенциал да е фаворитка и да завърти двама ергени , но освен, че рухна, си изигра и картите изключително зле (да откаже роза на Васил, а после след една липса на покана за обща среща и без разговор с Виктор, да се пренасочи към отбора на Васил).

Не съм съгласен на 100%.
Ще отблъсква мъже тип "Виж ма къф съм як пич, маааа оооооуууу ", но по-скромните със сигурност ще я забележат, защото е красива и секси.
Дали ще направят опит да се сближат и дали тя ще ги отрази е друг въпрос.

# 1 758
  • София
И на мен Анна-Мария ми е най-интересният образ. Има чувства към Мартин, но като вижда как вървят нещата, я е страх да не бъде наранена и я избива на грубиянщина и фасони. Защо не си тръгва, ами защото надеждата умира последна и тя прави всичко възможно да дискредитира Даниела в очите на Мартин, белким той се отърси от магията ѝ и току-виж, я взел АМ. 

И сезонът ми харесва, с все кусурите му. Обстановката е по-нормална, не силно драматична и изкуствена като при Тушев. Даже и това, че не си ходят, ми харесва, така е по-пъстро, повече взаимодействия има между участничките.

# 1 759
  • София
А аз най-искрено завиждам на Ферай, че яде толкова много и непрекъснато, и изглежда така....

# 1 760
А аз най-искрено завиждам на Ферай, че яде толкова много и непрекъснато, и изглежда така....
Че е и дребна и пак не напълнява, супер финна. Явно тренировките са си казали думата за този метаболизъм.
Не е от годините - много деца, подрастващи и млади са си дебели.

# 1 761
  • в сърцето на един мъж...
Къде е тази интелигентност в Роси? Възпитана е, но горката много трудно изразва мислите си, противоречи си постоянно и като гледам приятелките ѝ, лекинко се съмнявам да е интелигентна. Просто изпъква на фона на бруталните селяндурки, това е.

Роси когато беше в разговорите си с Васил и Мартин й личи, че е доста интелигентна, има много хубав изказ, може да се аргументира, изобщо не е тъпа. Ако се поогледа човек в инстаграма й и това, което показа вътре, личи си, че се интересува от изкуство, култура, образова се наистина, а не като Ферай и има желание да се развива. Да, има някакъв проблем, но той не е, че не е красива, а това, че е неуверена. И това е свързано според мен повече с живота й навън. Има разлика в двете култури. При нас в БГ няма проблем някой да те пошляпне, да ти намигне, а в Щатите всичко е под заплаха, да не би да те обвинят. Нормално е да се чувства неуверена и да не може да тълкува сигналите правилно. Заминала е като тийн и естествено това й се е отразило доста. А епизода с Маги беше буквално за прерязване на вени. Аз от тая жена се депресирах, а Роси, която явно е в депресия, не знам на къде ще й избие. Тази психоложка е вредна за момичета в лабилно състояние. Ужасен епизод беше.
Разбирам я Анна Мария - за мен тя е единствената влюбена там. Толкова много болка имаше изписана по лицето й, че беше болезнено да я гледаш. Тя се надяваше явно отношенията им да прераснат в нещо друго, но няма как да стане. Допадат си като сблъсък на умове, парти типове са и двамата с Мартин, но той я приема като другарче за бели, не като равнопоставен партньор. Затова и остана според мен, надеждата умира последна определено.
Мартина ми хареса как се защити, не говори за Даниела, не я нападна, просто каза тя как се чувства и какво не й харесва. В случая това беше правилната стратегия с Мартин. Не че той я чу...
Ох забравих - епизода на Даниела с Ферай направо ме накара да се облещя - тя си обяснява как най-много ревяла да види жилището на Васил и как той не я бил взел на купон. И Даниела - ами ти ще го накараш да ти вземе подарък???? Ъ, какво по ягодите беше това? Алоуу....

# 1 762

Анна-Мария снощи тотално я отписах, като нещо симпатично и то, заради поведението й. Не може да се държиш с Мартин, като някакво хлапе и невменяем и след това да му приемеш розата, и да го буташ в басейна. Слаб 2.
Косара също от положителния ми списък отлетя само за два епизода. Много си повярва. Като добавя и правоговора й, за който си затварях някак очите и шансовете да я харесам пак са отрицателни.

# 1 763

Скрит текст:
Анна-Мария снощи тотално я отписах, като нещо симпатично и то, заради поведението й. Не може да се държиш с Мартин, като някакво хлапе и невменяем и след това да му приемеш розата, и да го буташ в басейна. Слаб 2.
Косара също от положителния ми списък отлетя само за два епизода. Много си повярва. Като добавя и правоговора й, за който си затварях някак очите и шансовете да я харесам пак са отрицателни.

Ееее, големи плагиати са тези. Толко ли нямат капацитет да си направят нещо тяхно?

Ето го оригинала - беше страшен хит преди време.

https://www.youtube.com/watch?v=bKDdT_nyP54

# 1 764
В Инстаграмът на Роси не видях изкуство и образованост, но щом казвате.

# 1 765

Момичето е снимало музеи и красиви места, не цици и муцуни. И поне не е лъгало със снимки от интернет. Освен това е графичен дизайнер, разгледах какво е правила, определено е на много по-високо ниво от останалите.

# 1 766

Момичето е снимало музеи и красиви места, не цици и муцуни. И поне не е лъгало със снимки от интернет. Освен това е графичен дизайнер, разгледах какво е правила, определено е на много по-високо ниво от останалите.
Има време  за всичко. Първо да се отърка в известността. Нали затова е влезнала в шоуто.

# 1 767

Има време  за всичко. Първо да се отърка в известността. Нали затова е влезнала в шоуто.

Според мен не е изобщо за това там, тя си търси човек, за връзка.

# 1 768
  • Обран бостан ;)
И сезонът ми харесва, с все кусурите му. Обстановката е по-нормална, не силно драматична и изкуствена като при Тушев. Даже и това, че не си ходят, ми харесва, така е по-пъстро, повече взаимодействия има между участничките.

В същност, ако от екипа на предаването съберат и се съобразят с всички обосновани критики и идеи в темите, които според мен, не са никак малко, може да спретнат страхотен сезон.

Например, отпадналите участнички могат да ги местят в отделна локация, където да споделят една с друга впечатления и мнения относно тези, които още не са напуснали, както и да коментират кадри, които екипа да им пуска. Нещо като "отбор критици" от вътрешни хора. Те ще познават отвътре предаването и споделеното от тях ще е доста по-интересно от "рециталите", които гледаме в момента.    

За жалост организаторите много трудно ще се измъкнат от негативите, които натрупаха в досегашните сезони. А каста, както винаги, ще е пълен с желаещи да се покажат по ТВ-то уонабита.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 13:27 от Al_Bundy

# 1 769
Да изкоментирам Ивета - много сексапилна, много женствена и като визия, и като глас, поведение, излъчване. Но това тъмно червило изобщо не ѝ отива.

Малко повече непринуденост и закачливост, малко повече свежест във визията биха я направили наистина неустоима за мъжете.

Учудвам се даже, че Виктор беше изкоментирал, че Косара много се гримира, а за Ивет май нищо не е казал.

Общи условия

Активация на акаунт