🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 571
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 785
Аз пък искам да има реюниън след време и да се коментират разни неща, които са останали висящи. Например, искам да питат Мартин какво мисли за изгонването на Елвира, след като се оказа, че всичко, което е казала, е вярно и след като след нейното изгонване нещата, които е казала и заради които е изгонена, си се говорят от всички и пред всички.
Ама то не е вярно. Мартин не е гадже с Мартина, както била чела. Нито пък Виктор е гадже с Бранимира.

# 1 786

Има някаква статия, че Мартина си тръгвала, защото разбрала, че Даниела била поканена в предаването от Мартин. Колко е вярно, не знам.

Ми те всички са "поканени" - нали влезлите в това грандиозно реалити получиха рози при някаква "първа" среща?

# 1 787
80% от участничките в Ергенът IV са gen Z (родени 97 и нататък)

Catfish, да цитирам ли как ги наричаш злодеиди, злобни интригантки, булита, змии, оси, злобни жаби и костенурки, пепелянки, глава-кюфте Козара и тн. Да не споменавам епитетите за Даниела и други извън тая възрастова група.

Личи, че обичаш това поколение и усърдно го защитаваш.

А аз просто казах, че са емоционални и плачат.
I rest my case

# 1 788
  • Street of Dreams
Най ми стана смешно като Мартин на няколко пъти натърти, че Данка била казала думата "любов" по време на въпросите и отговорите. Явно наистина влюбения човек чува само каквото му се иска. Аз чух - ще му харча парите, имам изисквания, трябва да се силен, да не изпада в трудно положение, да има пари, да е богат, да е със силен характер и все в тоя тон, а той милинкия чул думата любов. хехехе Доообре.
За всеки тригърът е слабото му място. Марто очевидно не го е страх за парите му, това за него е някаква подробност. Но това с любовта го интересува.

# 1 789
Нещо друго ми направи впечатление вчера, Виктор и Бранимира нямаха никакво време заедно на партито, тя си е вече официално на почивка там, явно и Клаудия за това я бутат да показва интерес, да има уж някаква интрижка на финала… май ще си ходи скоро Бранка

# 1 790
Аз пък искам да има реюниън след време и да се коментират разни неща, които са останали висящи. Например, искам да питат Мартин какво мисли за изгонването на Елвира, след като се оказа, че всичко, което е казала, е вярно и след като след нейното изгонване нещата, които е казала и заради които е изгонена, си се говорят от всички и пред всички.
Ама то не е вярно. Мартин не е гадже с Мартина, както била чела. Нито пък Виктор е гадже с Бранимира.

Стана ясно, че Бранимира го била зарязвала 100 пъти навън. Имали са нещо като отношения, връзка или не знам какво. Тя даже при обяснението каза нещо от сорта на 8 месеца.

# 1 791
80% от участничките в Ергенът IV са gen Z (родени 97 и нататък)

Catfish, да цитирам ли как ги наричаш злодеиди, злобни интригантки, булита, змии, оси, злобни жаби и костенурки, пепелянки, глава-кюфте Козара и тн. Да не споменавам епитетите за Даниела и други извън тая възрастова група.

Личи, че обичаш това поколение и усърдно го защитаваш.

А аз просто казах, че са емоционални и плачат.
I rest my case
Цитираните бръмчалки са отделна графа Чалга поколение 😏 Поколение Ч
PS След такава подробна извадка от всичките ми коментари, явно съм намерила фенка във Ваше лице 👍

# 1 792
Пуснах си отново момента с партито и ми направи впечатление английският на Васил Astonished. лЯйф, дейлЯйт
Просто ми се стори много странно да говори толкова зле, при положение, че от 14-годишен е живял там.

# 1 793
  • Stockholm
Явно се има предвид, че са се познавали отпреди предаването. Но и самата Мартина не го виждаше за пръв път на предварителната среща. Много внимание му се отделя на Мартин, повече отколкото заслужава. Нарцис, подъл и невероятно незрял във връзките си с жени.

# 1 794
Само тук го мислим много като говорим на английски, в цял свят хората си плямпат, както им дойде. Включително и англичаните, а шотландците не искам да ги коментирам, само те си знаят какво си говорят. Grinning

Абее, аз го приех като връзка това с Бранка. В началото го изкараха, че един път са се виждали едва ли не, пък то станаха 8 месеца..

# 1 795
Аз наистина не разбирам защо се напъват всички да убеждават Мартин, че Даниела го манипулира. Ами тя нищо не му спестява. Сложила е картите на масата от самото начало. Т.е. това, което виждат те, го вижда и Мартин. Само че тя го прави по-изкусноо и с това ги дразни. Той затова не може да разбере каква е с него и каква е с тях. Тя си същата, но камбанариите, от които я наблюдават са различни.

# 1 796
Аз наистина не разбирам защо се напъват всички да убеждават Мартин, че Даниела го манипулира. Ами тя нищо не му спестява. Сложила е картите на масата от самото начало. Т.е. това, което виждат те, го вижда и Мартин. Само че тя го прави по-изкусноо и с това ги дразни. Той затова не може да разбере каква е с него и каква е с тях. Тя си същата, но камбанариите, от които я наблюдават са различни.
Защото са същите меркантилници като нея, но нямат нейния характер и кураж да го заявят открито и директно. Чисто и просто Завист

# 1 797
  • Обран бостан ;)

Правят се на загрижени, белкем избере тях. Wink

# 1 798
Шоуто яко зацикли. Ники Николов толкова ли не може да се сети да спретне една игра и който спечели отива на среща. Стига сме гледали Любка и Виктор, Мартин и Даниела.
Козара продължава да се излага, държи се като махленка, клюки и интриги. Сега почна и за Виктор да пуска злобни забележки, а само до преди седмица му се мазнеше, за да стои на ол инклузива.
Роси да спре да се държи толкова отчаяно. Мен отчаяни мъже много ме отблъскват, предполагам и с мъжете е така.

# 1 799
Според мен той я е гонил 8 месеца, ввно без особен успех 🤣

Общи условия

Активация на акаунт