🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 287
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 800
Според мен, ако им направят още 2 - 3 такива партита като вчера, без Даниела и Ферай в тях, и Мартин ще поддаде я на Мартина, я на АМ. Даже, като нищо може и да валидира някоя от тях по модела на Виктор Grinning

# 1 801
Даниела никакви карти не е сложила на масата, напротив, блъфира, та пушек се вдига. То това ѝ е цялата игра.

Иска в пъти повече от това, с което жена с нейните параметри би се уредила, като се надява някъде да се стигне до сделка.

Жена, свикнала на лукс, с хубава външност и самочувствие, нали знаете кога ще се разподскача на евтините парцалки, които ѝ връчиха там? Ама спирам дотук да не се отклоним случайно пак в посока жестове Simple Smile

# 1 802
Пуснах си отново момента с партито и ми направи впечатление английският на Васил Astonished. лЯйф, дейлЯйт
Просто ми се стори много странно да говори толкова зле, при положение, че от 14-годишен е живял там.
Само хора, които са родени в англоговоряща държава, или са заминали като малки деца, говорят  без акцент. Ако си мислите, че има българин, заминал като по-възрастен, който говори английски без акцент, няма такъв. То, не е и нужно, де.

# 1 803
Абе "жена, свикнала на лукс", "винаги съм била глезена" и детство, което видно не е от най-"хай" хич не се връзват на една нишка Joy
Ама Данка лъже, та се къса, а има хора, дето й кълват на глупостите.
Иска й се на горкичката да бъде принцеса в някаква измислена приказка, а пък се оказва, че ролята й в живота реално е на парцалеса /не визирам дрехите й/

# 1 804
Да изкоментирам Ивета - много сексапилна, много женствена и като визия, и като глас, поведение, излъчване. Но това тъмно червило изобщо не ѝ отива.

Малко повече непринуденост и закачливост, малко повече свежест във визията биха я направили наистина неустоима за мъжете.

Учудвам се даже, че Виктор беше изкоментирал, че Косара много се гримира, а за Ивет май нищо не е казал.
Не знам за червилото, явно е на таква вълна в момента Ивет -класиката черно за очи и червено/бордо за устни и бяла кожа. И аз се гримирах подобно доста дълго време Grinning, сега тъмното червило съм го заменила с по-лек цвят.
Косара ми изглежда най-добре, когато може би по нейните стандарти изглежда небрежно- пусната коса, лек грим, "домашни дрехи".

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 16:31 от BobbyDyl

# 1 805
Жалко че нямаме някоя Данина съученичка, да разкаже как са я глезили и е живяла в лукс в Чепеларе.

(при това харесвам Чепеларе и не мисля, че са живели зле, но чак разглезени и в лукс... Даниела си създава образ на пълно делулу)

# 1 806
Данчето си се облича от Али Експрес и това е 😂

# 1 807
Аз също съм на мнение, че още едно-две партита с алкохол и плуване в басейна, а Данчето и Ферай някъде на йога и палачинки, и току-виж станала някоя непланирана заварка.
Вчера за първи път ми хареса Мартин, видях едно добро момче. Беше търпелив и готин с Мартина и Ана-Мария, после си пролича, как му олекна, че се ''разбраха'' и се отпусна да купонясва с леко сърце. Не се видя да му липсва Данка и да е увесил нос, хич даже. Много ме досмеша, когато на синхрон каза, че ''Ана-Мария е много готина, но е проклета! Същото чучело като мене! Много ме дразни как реагира, много ме дразни, но знам, че и аз реагирам така!''.
Беше сладък Simple Smile

# 1 808
Роклята и седи хубаво на Даниела . Те всички инстаграм странички и марки зареждат оттам .

# 1 809
Някой гледа ли надкаст казаха ли нещо интересно или в преди обед?

# 1 810
Роклята и седи хубаво на Даниела . Те всички инстаграм странички и марки зареждат оттам .
То, това ясно, но тя нали е с претенции да е издържана от богаташи. Как може да носи рокли от по 30-40 лева? Не и отива на стандарта някак Joy

# 1 811
Анна- Мария и според мен доста си харесва Мартин и той със сигурност я намира за секси/привлекателна, но като че ли не я приема сериозно. Винаги изтъква, че е по-голям, по-опитен, с известно пренебрежение на "ти накъдето си тръгнала, аз оттам се връщам", а тя е по-малка само с 4-5г от Мартина и Даниела, от него с 13 де, но пак е по-близо тя до 30, отколкото до 20г.

# 1 812
Ох, още се смея на претенциите на Даниела, че била свикнала на лукс и глезене.

"В този епизод на Британски имения, Южняшка колониална архитектура и Немски средновековни дворци ви представяме Даниела от Чепеларе. Тя ще ни разкаже за удоволствието да живееш в среда на лукс и тих богаташки комфорт"

# 1 813
Пуснах си отново момента с партито и ми направи впечатление английският на Васил Astonished. лЯйф, дейлЯйт
Просто ми се стори много странно да говори толкова зле, при положение, че от 14-годишен е живял там.
Акцент много трудно се променя, дори и да живееш десетилетия в чужбина. На 14 е по-вероятно да научиш произношението, но не при всеки е така. А и наистина в Западна Европа на никой не му пука. Аз съм в Германия и там гордо си говорят с местните диалекти. Само в България съм чувала да се обиждаме, че не говорим книжовен български в ежедниевието ни. Та явно сега и за произношението на чужд език се подиграваме.

# 1 814
Като знам колко честлюбив  е Мартин,с какво голямо его е , си представям как се чувства сега,когато чете с каква всенародна"любов " е обградена неговата избранница😂😂😂 Дано да ни изненада с неочакван ход на финала ,че иначе ще е доста сдухан - за пореден път прецакан от жена. Когато участваше в Игри на волята беше като котка с девет живота - измъкваше се от невъзможни ситуации / с малко побутване от продукцията/.  Измисляше  всевъзможни ходове да оцелее ,а накрая се довери на Денислава / дъщеря на една от най- големите му врагове там/ и точно тя го предаде.
   Марто обича показността. Харесва му жената до него да е вид трофей ,а в момента заради Данчето е обект на подигравки. Това за него е голям удар!😂😂😂  Иначе не е кофти човек и аз продължавам си му симпатизарам.😉😀

Общи условия

Активация на акаунт