🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 275
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 815
Дааа, Марто като да защитава повече себе си и собствения си избор, че не е избрал куц кон, отколкото Данкината женска енергия и измишльотини. За външния вид вече разбрахме, че ако е до външност, Мартина го привлича повече.

# 1 816
Според мен и като характер Мартина го привлича повече.

# 1 817
Е , по характер явно Даниела му е по-интересна .

# 1 818
  • Street of Dreams
И какво, като й е от Алиекспрес роклята, ако я носи на Малдивите?

# 1 819
Той Мартин без да е с Даниела, на много места би поддал при наличие на хубава, по неговите представи, жена. Изобщо не ми прилича на мъж за една жена, а и още там каза, че е обещал да не се целува повече с никоя там, но само за там, а не и в реалния живот. 😀

# 1 820
Само тук го мислим много като говорим на английски, в цял свят хората си плямпат, както им дойде. Включително и англичаните, а шотландците не искам да ги коментирам, само те си знаят какво си говорят. Grinning

Абее, аз го приех като връзка това с Бранка. В началото го изкараха, че един път са се виждали едва ли не, пък то станаха 8 месеца..
През които няколко пъти е отхвърляла домогванията му.
Елвира беше изгонена, защото клюкарства, не по съществото на клюката. Нормално, всеки има скрити скелети в гардероба и ако друг не знае да си затваря устата в ефир, бива изпидуркан. Оказа се, май, че точно любимката Роси я е осведомила, но тя поне има акъл, да знае пред кого говори.

# 1 821
  • София
Наистина когато Ферай говореше, че е разочарована, че не е поканена на партито, откъде го изтърси Даниела това..Нищо, ти ще си поискаш подарък, или той ще ти донесе подарък...Тази жена е като обсебена от идеята си за подаръци, които ще я валидират като жена...Прави са момичетата да се нервят на Мартин, че точно този човек го върти...
Горката Ферай...затвори всички пътища към Васил и се изложи много, а за нея всичко е минало уникално...
Беше ми смешно в началото като Мартин се застраховаше Васил да не пипал Даниела,...че те другите ергени грам не я харесват нито физически, нито възгледите ѝ. Точно малката Даниела във Ферай отблъсна толкова много Васил...Как наистина е възможно Мартин да е толкова заблуден. Представям си, ако Даниела беше на партито колко фасони к сърдни и нови поводи за подаръци щяха да се появят...
И аз това се чудя, тя Даниела е прозрачна. А и хубава не е. Явно Марто е влюбчив.
И другият елемент е вече чисто организационен: ако толкова много я иска, значи сезонът за него е приключил и е логично момичетата от неговата група да си тръгнат. Вижда се, че те рязко се демотивираха, а ние няма какво да гледаме, освен безкрайните срещи на Мартин и Даниела и тъпите им лафчета. Видно е, че човекът се влюби, а тя си повярва, че е оплела някой в мрежите. Навън изобщо не мисля, че ще изкарат повече от месец-два. А след няколко години тя ще е нещо страшно като спихнат корекциите и възрастта и напредне.
Виктор също дразни с фиксацията си към Любомира, в която не знам какво намира, наистина. Явно е от типа мъже, които не искат много да гонят и да търпят откази. Която им върже бързо и вече е най-великата. С Бранимира се иска много труд, с другите е неизвестност. Скучна работа.
Васил продължава да ми е фаворит - обран, с мъжко поведение, без лигавене. Както казват пишман писателките и психоложките - той е твърдо в мъжката си енергия.Joy
Леко е неразгадаем и това е ок, по-интересно става.

# 1 822
Хубаво и седи роклята на Даниела , от няквка инстаграм страница е , тя я е тагнала. Масово зареждат всички от Али експрес , има една страница -misseosier или нещо подобно беше взех си рокля оттам 20 мин по-късно ми излезе същата в алиекспрес със сто лева надолу , не виждам драма да си поръчам оттам следващия път.

# 1 823
Виктор видя в Любомира жена, която да води и доминира във връзката. Направи ми впечатление колко беше горд как тя се намесвала постоянно, когато задаваха въпросите и нападаха Даниела. Похвали я колко добре се изказвала и как добре се аргументирала. Точно това, което той не може да направи - да има мнение и да е категоричен.

# 1 824
Роклята и седи хубаво на Даниела . Те всички инстаграм странички и марки зареждат оттам .
То, това ясно, но тя нали е с претенции да е издържана от богаташи. Как може да носи рокли от по 30-40 лева? Не и отива на стандарта някак Joy

На Мадивите ги носи поне 😬едва ли целия и гардероб е оттам .

# 1 825
И Йоана беше сигурна, че е най-доброто за него, но роза нямаше. Очаквам и Даниела да не получи.

# 1 826
Е, разбираемо е фенките на Данчето да нямат против, че носи рокли от Али Експрес 😂 Но, нейната “женска енергия” не би ли трябвало да я е издигнала на друг левъл, а не с тоалети по 40 лева макс? Например, роклетата, с които виждахме Алековата Царина са в хилядите.

# 1 827
Реплика е точно тази рокля на Царина

# 1 828
Щеше да е интересно, ако Даниела се беше паднала с Маги в един сезон. Контрастът щеше да е жесток Grinning

# 1 829
Маги се облича много добре , въобще не съм и фенка , но като стил я признавам

Общи условия

Активация на акаунт