🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 287
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Stockholm
Заблуда е, че тези, които не работят са свободни, напротив, най-зависимите същества са те, нещо като инвалиди. Данка и подобните ѝ са инвалиди, търсещи валидация  Joy

# 1 876
И на мен сезона ми харесва, при все кусурите. Доста по-близо ми е до реалния живот, а и участниците са поне една идея по-нормални. Гледам го и само мога да съжалявам, че в предишни сеозни потенциала на това предаване не беше разгърнат, а пък сега си личи за пореден път бързането и недообмислянето на някои неща. Има скучни епизоди, но като цяло ми е интересно.

Много се надявам АМ и Мартин да се съберат в реалняи живот, но само при условие, че той се кротне и спре само на една, а пък тя си позглади малко ръбовете. Може да се случи нещо или много красиво между тях, или пълна катастрофа, средно положение няма Joy

Роси е прекрасна - и вътрешно, и външно. И ние с ММ се разчувствахме, докато я гледахме и си поплакахме с нея. Понякога на човек много може да натежи самотата. Явно тя от доста време се чувства самичка и вече се отчайва... Не стига това, ами в предването интригите, провокациите и агресията на някои от квачките я сринаха. То това им беше целта, постигнаха я. Клаудия първа й направи интрига, агресивно й влизаше с джета на онази среща и сега се радва на вниманието на оня глупчо. Любомира и Косара я довършиха, тя и за двете беше заплаха, вече не е. Но пък по мое мнение, тя нищо не е загубила и ще открие своя истински Човек.

# 1 877
Специално тази рокля като second hand я видях над £500. Сравни я с Данкината за £15. Май, май друга е баш парцаланата в ергенското блато 😂
[/quote]https://

Роклята е над £ 500 ?!?!?!?!
В такъв случай обявявам, че роклята на Даниела ми допада повече, нищо че е само £ 15.
[/quote]
Роклята като second hand е над £500. Като нова нямам представа колко е струвала. И тук не става въпрос за твоите и моите предпочитания, а за тези на Даниела. НЕЯ я интересува цената и етикета. Всъщност, това е единственото, което има значение за тази жена. Тя би искала роклята за £500 и понеже, за разлика от Царина, не може сама да си я купи, е решила да изтъргува себе си пред цяла България.

# 1 878
Ох, Даниела как диша не знам. Ужасна история! Изглежда като изкривена носна преграда, а ноздрите са толкова различни.
Валерия е много хубава!

# 1 879
Валерия разцъфна с тези устни. Но да спира дотук, за да не заприлича на някои от участничките в този сезон.

# 1 880
  • Stockholm
Да се изкажа и аз за Росито. Има всички симптоми на депресия, а Маги психоложката дори и не го разбра. Има и други личностни проблеми. Това че излъга, че Виктор е искал да я целуне, след това излъга, че е имало специално отношение от бат Васко към нея, изключително силно иска някои неща, които не са действителни и необмислено ги заявява. Трябва много да работи със сериозен психолог и може би ринопластика, за да няма вече никакъв проблем с външния вид.
Прави ми впечатление и друго. Че момичетата, които не са избраници от самото начало буквално повяхват и много бързо се демотивират. Една единствена Елена за всички сезони успя да прескочи този момент и това е, защото имаше знания и интелект.

# 1 881
  • София
Според мен не излъга, а наистина си въобразява някакви неща.
Психолог и ринопластика е велика комбинация Joy Няма какво да се обърка.

# 1 882
Специално тази рокля като second hand я видях над £500. Сравни я с Данкината за £15. Май, май друга е баш парцаланата в ергенското блато 😂
[/quote]https://

Роклята е над £ 500 ?!?!?!?!
В такъв случай обявявам, че роклята на Даниела ми допада повече, нищо че е само £ 15.
[/quote]

На мен много ми прилича на Маги в лицето.

# 1 883
  • Glasgow
Ама тя Роси ако вярва в това - не е лъжа, може така да го усеща. Не сте ли имали такива познати/колежки, които се филмират и неправилно тълкуват ситуации с мъжете

# 1 884
  • Stockholm
Според мен не излъга, а наистина си въобразява някакви неща.
Психолог и ринопластика е велика комбинация Joy Няма какво да се обърка.

Аааа, има какво да се обърка, например ако е на Данка хирургът, а психологът - Маги Joy

# 1 885
  • Stockholm
Аз лично я намирам прекрасна с новите устни и да, разцъфнала, одухотворена. След повяхване не се разцъфтява, а обратното.

# 1 886
Сигурно Роси се чуди , защо никой не забелязва "нормалните" , с естествена хубост жени , понеже мъжете в обкръжението и вероятно се присмиват на напомпаните кифли със съмнителен морал. Но младичка е и скоро ще разбере , че и двата пола сериозно лъжат какво предпочитат и харесват в противоположния.
Стана ми интересно , как момичетата обясняваха на Мартин , как Даниела , страняла от тях , и се сетих за момента , в който те демонстративно станаха от масата , когато тя заговори

# 1 887
Наистина ли ви харесва повече така с тъмната сянка като мустак над устните? Топ си беше и преди, не знам защо тук тънките устни се смятат за смъртен грях и веднага трябва да бъдат издути.

# 1 888
Валерия в момента е анорексично слаба и изобщо не ми харесва. Със или без хиалурон, чак ми е страшно да я гледам.

# 1 889
Валерия в момента е анорексично слаба и изобщо не ми харесва. Със или без хиалурон, чак ми е страшно да я гледам.
Еми така си е при вуйчо. Той си ги обича без грам мазнини. На стори или в някакъв пост Валерия се похвали и за мускулите на корема които оформила скоро. Слабо и оформено тяло. Хиалурон. Подаръци. Коли. Пътувания. Стъкления дом, кучетата... Всичко идва в пакет с вуйчо. Дано най-накрая намери пари и дом за всички кучета.

Общи условия

Активация на акаунт