🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 264
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 905
Специално в инста му го отбелязаха този момент на Марто и как не е реагирал като става въпрос за децата му. Той отговори, че наистина не го е чул и сега когато е гледал го чува за пръв път. Възможно е, той говореше нещо и тя мимоходом го подхвърли.
За мен сезона си е супер. Изобщо не сме сигурни какво ще стане в следващия епизод. Има елемент на изненада, а не като преди само чакахме скандалите.
И тримата ергени са ми топ визуално, а и са интересни в своите различия. Изобщо вчера на купона беше много хубаво, с млади и усмихнати хора.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 10:21 от bubanka

# 1 906
  • София
Ходих да гледам. Прави сте. Аз останах с впечатление че беше на синхрон, ама явно пак само съм слушала без да гледам .

# 1 907
  • софия
...................................
 Ана - Мария е истински привлечена от особата Мартин, а не от положението му каквото и да е то.

Да, но той не я харесва като жена. а като бест френд.
Да, но наскоро зададе тема "колко от вас за имали туй- онуй с хора, с  които първоначално са били само приятели" Grinning ако помня добре и Мартин вдигна ръка.
Та всичко може да се случи в тоя живот. Grinning
Даже и от любовно предаване да излезе истинска двойка. Grinning
Кой да знае.....

# 1 908
Валерия наскоро беше коментатор в "Преди Обед" във връзка случая с измъчваните животинки. Беше с хубава коса, лек грим и сякаш нямаше филъри. Може да си слага филтър на снимките просто. Тя си се харесва, класически черти има, за къде да се разхубавява?

Това парти на басейна 😄 Виктор как влюбено гледаше Бранимира. Мъчно ми стана чак. После реши да си изкара насъбраните плътски желания върху Любомира. Добре че последната не изглежда да е особено хлътнала.

Ана - Мария обаче е. И как си личи. Бяха много сладки в басейна двамата с Мартин. Той си каза - "Тя е същата като мен". Родени са един за друг според мен.
Ами те очите й говорят. Каква Даниела, каква Мартина? Едната си каза цената, другата е бивша на тоя Динев/Динков ли беше, някакъв пак чичко-паричко там. Ана - Мария е истински привлечена от особата Мартин, а не от положението му каквото и да е то.

Да, но той не я харесва като жена. а като бест френд.

Липсва й женственост може би. Друга походка, държание, и той е нейн. Не знам, ама много си ходят - дано се вземат.

Ох, да се саморедактирам 😅 Ергените нещо си говореха след партито на басейна. Марто нещо се жалваше на младите ергени. Нищо не чух. Само гледах в тялото на Виктор и разговора им ми се губи...

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 23:27 от blue🐦jay

# 1 909
Специално в инста му го отбелязаха този момент на Марто и как не е реагирал като става въпрос за децата му. Той отговори, че наистина не го е чул и сега когато е гледал го чува за пръв път. Възможно е, той говореше нещо и тя мимоходом го подхвърли.
За мен сезона си е супер. Изобщо не сме сигурни какво ще стане в следващия епизод. Има елемент на изненада, а не като преди само чакахме скандалите.А пък някакво куку в инста реве що не изгонили никой и му изгубили времето отново. 😁
И тримата ергени са ми топ визуално, а и са интересни в своите различия. Изобщо вчера на купона беше много хубаво, с млади и усмихнати хора.
Не бил чул😀 , а бе тоя май чува каквото му изнася, а иначе стратег и анализатор го раздава.

# 1 910
Валерия в момента е анорексично слаба и изобщо не ми харесва. Със или без хиалурон, чак ми е страшно да я гледам.
Еми така си е при вуйчо. Той си ги обича без грам мазнини. На стори или в някакъв пост Валерия се похвали и за мускулите на корема които оформила скоро. Слабо и оформено тяло. Хиалурон. Подаръци. Коли. Пътувания. Стъкления дом, кучетата... Всичко идва в пакет с вуйчо. Дано най-накрая намери пари и дом за всички кучета.

С кой е Валерия сега? Кой е вуйчо?

# 1 911
На мен кастингът ми харесва, защото ги няма простотиите от предишните сезони. Мн. културно се държат в къщата. Няма толкова пластични корекции, не искам да ми затвърдяват идея, че в БГ няма момичета с естествена хубост (като Косара, ха ха). Не искам да гледам такива като Габриела от преден сезон, гротескни лица някакви.
Васил не се е развихрил още, очаквам от него по-интересна игра, преценява ги много добре, дали сам, или му го говорят в ухото, не зная.
Да направят някоя игра за оставащите във вилата, и победителката да получи дребна среща с някой ерген.

Много безинтересни срещите откъм обстановка и избор на приключение. Да миеш слона и да опитваш подправка говори за нисък бюджет, даже безплатно участие на местните.
Този Жоро, като е фризьор, не може ли да подшушне нещо на дамите, все едни и същи ги гледаме. Няма и тоалети, тези дрехи лични ли са? Косара от бизнеса си е донесла малко. Любомира  - не ми харесва облеклото и.Грим и трябва и поддържане на косата.
Виктор ми е симпатичен, млад е, не е пипал много жени, но те и девойките му са подобни, само 3 останаха.
Клаудия и Любомира верно ли са колежки-артистки? Не трябва да се допуска да влизат познати в това шоу.

# 1 912
  • Бургас
Не мога да разбера защо постоянно се преекспонира това с децата, хората наистина може да са много гадни, също като интригантката Ана-Мария. Изобщо не го е казала в такъв смисъл Даниела. Каза, че той също е с някакво минало. Може да не е много уместно сравнението с нейното колие,  но в никакъв случай не го каза в лош смисъл против децата му. Затова и той не е обърнал внимание.

Дай като видим, че някой е нападнат и  ние да наливаме масло в огъня, да не останем по-назад. Ей това не мога да си обясня в човешката психика. Уж сме еволюирали. Същото стана и с Росица. От едното нищо направиха интригата.

# 1 913
И аз го изтълкувах по същия начин като теб казаното. Че всеки носи минало, което е съставна и неизменна част от настоящето и бъдещето.
И в този контекст Даниела опита първосигнално да се защити. Не схващам къде е интригата.
Просто напомни на Мартин, че има константи, които никога не са само минало, а остават завинаги до края.

# 1 914
Колко интригуващо иначе как човек вижда, каквото иска да види. Всички виждаме по реакциите на Анна Мария, че тя има някакви чувства към Мартин, а Даниела никакви. Мартин обаче вижда чувствата на Даниела и чак е впечатлен, че казала думата любов, а това за нас е смешно....
Ние виждаме колко Ферай се изложи на срещата и че Васко ѝ сложи един голям хикс,  а Ферай си тръгна весела и развълнувана с планове за бъдещето.
Чудя се, ако гледаме живота си отстрани, дали ще можем да видим по същия начин  всичко за себе си.
Някой беше споменал накрая епизод на равносметка, нещо като часът на истината. В много чужди формати го има, дано се сетят да го направят един ден. След като всички са изгледали всичко, ги събират да си поговорят и да обсъдят някои от наболелите неща и винаги е много интересно.

# 1 915
Така е, всеки гледа от собствената си камбанария и най вече мироглед. Важното е да се приемаме и разбираме с нашите различия. А пък в случая важното е, че Марти не се е засегнал и предполагам децата му също.
Днес ми е специален ден - рожден и ви черпя по традицията на предаването. Joy
Скрит текст:
,

# 1 916
Аз ви се чудя защо се чудите, че Даниела трие хейта и се опитва да се прави, че е над нещата. Вие какво очаквате, да си разпечата псувните по неин адрес и да си ги рамкира ли? Това, което се изсипва върху нея е непропорционално на "греха" ѝ. Не влиза в скандали, не е агресивна, просто е нагла и нахална и то само, защото ѝ се позволява. Ако още на 60000 Мартин се беше изхилил и беше казал бе ти нормална ли си, нямаше да я гледаме цял сезон, щеше да е като другите храстчета. Мартин я сложи на  пиедестал и тя се развихри.
Хейт заслужават булитата като Габисавет, които ходеха след хората да ги обиждат, както с дюнера или Вика от сезон 1, която прояви физическа агресия, или брат Габриел от сезон 3, който също налиташе на бой. Дори те не получиха толкова хейт, колкото Даниела, която реално нищо лошо на никого не е направила.

# 1 917
В Надкаст вчера Туджаров каза, че срещата на Виктор с Любомира в стаята е снимана с дрон. Било е много тясно, с много огледала и не е можел да влезне човек с камера там. Те не са знаели, че са успели да ги снимат и са били много свободни от липсата на други хора при тях. Ники Николов е бил много доволен от заснетото.

# 1 918
На такива като Ана-Мария в наше село им казваме недодялана. Изказ, репчене, инат/ ама неуместен, повече мъж, откалкото жена.
Поне да беше по момчешки симпатична, но няма чар, жената.

# 1 919
Аз мисля, че Даниела е много интересен образ, който е паснал идеално на образа, който са изградили на Мартин. Не ми се вярва в реала, Даниела да се държи така, нагло и изискващо да проси пари за парцалки още на втора среща. Вярно е, че не е груба с никого и не обижда момичетата вътре. Просто си играе играта и ако лъже, то лъже само себе си и вероятно Мартин (ако не е договорка между тях, да играят по този начин). Така че гледам на нея като на актриса, която си играе ролята. Ако иска да го игра меркантилна кучка, на мен не ми пречи, даже ще гледам с удоволствие, как НЕ се просят пари от мъже, но да не забравяме, че всички жени там, особено мартинките са същите, ама го прикриват. Харесва ми как другите се ядосват и ги е яд, че на тях не им се получава просията.... Simple Smile
Интересни сюжети се развиват.

Общи условия

Активация на акаунт