🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 955
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 1 950
Хубаво, че ми отворихте очите за  Станислава. След като тя е в едната крайност, а Надкаст за БТВ  в другата, кой канал е по-неутрален него да погледна?
Някой по-малко емоционален или неподдържан от продукцията.

# 1 951
Даниела винаги гледа да уязви, да покаже превъзходство, дори и когато пуска уж безобидни коментарчета с мазно гласче. Не съм си обременила паметта да запомня някой конкретен случай, но имаше доста такива... смътно се сещам как пред Мартин и всички останали е злепоставяла Мартина например и то по такъв начин, че да излезе суха от водата при евентуална конфронтация.

АМ беше права за комплекса на Мартин, някоя от вас в темата много точен анализ беше направила, че е свързан с доказване пред родителите. И по принцип тя му натиска тези бутони - докажи ми се, бъди истински мъж и т.н.

Изобщо Даниела все повече я виждам като един манипулатор, който гледа единствено собствената си изгода. Дано Мартин не й е попаднал в лапичките и дано, пази Боже, не е започнал да се "влюбва", т.е. овъртяния му в машинации мозък да бърка това с любов и привличане.

Честит празник, Амбър! Tada

# 1 952
Хубаво, че ми отворихте очите за  Станислава. След като тя е в едната крайност, а Надкаст за БТВ  в другата, кой канал е по-неутрален него да погледна?
Голяма ирония, ама в Надкаст не знам да обвиняват систематично някого. При Станислава пък не знам да има интервюта. Само нейното мнение, сглобено по удобен за нея начин.

# 1 953
Хубав въпрос. Надкаст бяха добри до миналата година. Пак гледаха да не ядосат Бтв и да не спойлват, но имаха доста повече свобода и бяха сравнително обективни. Тази година изобщо не стават. Другият подкаст с интервюта е Чакалкаст, но аз лично не харесвам водещия.

# 1 954
Станислава ми  е рядко антипатична  и противна.  Коментирах неин клип и ме блокира  в тик ток ,много е "обективна" , плюе си там да събира лайкове и гледания ,че иначе няма с какво да изпъкне.

# 1 955
След епизода с въпросите, говорих с майка си и бях много изненадана като ми каза, че на нея й харесват Мартин и Даниела. Според нея, другите им се били месели в отношенията, били злобни. Мартин постъпил като истински мъж, затова че е застанал на нейна страна и отхвърлил злобните клюки на другите... Аз веднага викнах: "Абе, ти добре ли си?!"... Но млъкнах... Помислих и разбрах нейната гледна точка.
Та, Мартин няма друг полезен ход, след като е избрал вече, "валидирал" е избора си.
Представяте ли си да се отметне сега - ще престане да бъде "истински мъж" за много дами, повечето възрастни, които гледат предаването като турски сериал. Пак няма да е "истински мъж" за много от нас, коментиращите, но този път, защото се е отметнал от решението си и не може да преценя правилно и си играе с момите.

# 1 956
Месят се ,разбира се и са злобни.

# 1 957
Това им е работата – да се месят. Те са там да се борят за 1-2 мъже. Не да пригласят.

# 1 958
Честит Рожден Ден, Амбър! 🙂

Естествено, че ще се месят, това е риалити! Те не са навън и насаме. Всички са в една къща и това им е животът в момента. Има си хас да коментират само времето и комарите. Ако не се месят, от продукцията ще ги подбутнат да го правят, а най-вероятно го правят! 😀 Нали за това е предаването - за да гледаме зрелища. Боже...

Даниела може да превъзхожда някои от участничките с гладко течаща мисъл, самообладание и бързи реакции, което е, си е, но хайде да не й измисляме образ на праведна героиня и страдалка. Не хейтела, не клюкарела. Първа тя, ама най-първа, започна да ръчка Мартина и да я заяжда под формата на "майтапчета", за какво ли не - от целулита й, до деколтето, дали е казала нещо смешно и пр. А бяха още приятелки.
После на всеослушание обяви, че Диана не може да се търпи и я избягва, защото може само да се хили и е "тъпа на манивела". Други били дебели, трети грозни. Тя щото, милата, първа хубавица! Ами има самочувствие на красавица, жената. Как каза на Мартин, че доста се учудила, като казал, че Мартина най-много му е харесала физически...
Аз друга участничка толкова директно и грубо да обижда друга, в това предаване не съм видяла. Ако има, кажете коя.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 13:07 от Tess d`Urberville

# 1 959
Ами като си е избрал вече Мартин, да си взима бостанското плашило под ръка и да ходи да плаши гаргите с него в България. Какво само разваля курорта на дамите там? Те имат още тен да събират и още луканки да ядат.

# 1 960
Станислава освен всичко, което сте изписали, редовно заимства информация от тук, Тредс, ТикТок и прочие и винаги изкарва всичко като свое откритие.
Даниела наистина ли е коментирала теглото на Бранимира конкретно? Мислех, че е нещо по принцип. Доста тъпо. Смея се на шегата на Къдравия от подкаста на Любо Жечев, че Бранимира се превръщала в пълнеж, но като е казано от жена, която е там на място си е грубо.

# 1 961
Даниела със сигурност е груба ,но  в предните сезони е имало много по-злобни и директни.

# 1 962
Това им е работата – да се месят. Те са там да се борят за 1-2 мъже. Не да пригласят.
Не е идеята да пригласят. Изпъкни със собствени качества , заинтригувай го тоз мъж с нещо , не плюейки друга

# 1 963
Ами това го кажи на Даниела, да спре да ги плюе най-накрая! 🙂
Бранимира и Косара или която и да е била обидена на "дебела", може и да хапват повече там от нищоправене, но като излязат бързо ще свалят. Природно хубави момичета са си. Даниела обаче, с две кила надолу или нагоре, все тая.

# 1 964
Аз затова казвам, че Мартина е много обиграна в това отношение.

Така да ѝ личи неприязънта към Данка в погледа ѝ, ехидните усмивчици, които пуска, но поема дълбоко въздух и се контролира много какво казва по неин адрес. Настрана доколко Мартин е влюбен, доколко не е и докога ще трае това умопомрачение.

Атаките към Данка той възприема единствено като лична критика и се отбранява с каквито средства може Joy И не му е лесно, защото той аргументи няма.

Общи условия

Активация на акаунт