🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 861
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 130
Много готина реклама с Анета https://vm.tiktok.com/ZNdFRY8KL/

Друга гледна точка за Мартин и Даниела (от психолог) https://vm.tiktok.com/ZNdFReqaf/

И естествено Даниела коментирала под видеото на психоложката Grinning

И още по-естествено …. с грешки Joy

Виждала съм я да коментира видеата и на една друга, която го играе психоложка и спореха колко струвал букет от 1000 рози Rolling Eyes

# 2 131
  • София
Роднините и приятелките ѝ са доста активни напоследък Joy
А дали моментът за това не е избран напълно "произволно" и в следващите епизоди изобщо не се очаква да се случи каквото и да било. Joy

# 2 132
За мен целта на предаването е постигната. Хиляди коментари, постове, снимки, обсъждане тук и къде ли не. Определено не е скучно. И ако ги нямаше персонажи като Даниела, Косара, АМ и други щеще да е блудкаво и негледаемо. Така че, браво!
Аз лично много ще се накефя, а и не само аз, ако финала е една голяма изненада и ако нищо не е такова, каквото изглежда. Много ми се иска умишлено да е изтекла фалшива информация за победителките и накрая всички да останем с отворени усти 😁

# 2 133
  • Out of the Mix
На валидирачески език преразказано - Даниела, понеже си търси много богат мъж, избирайки Мартин, го валидира като много богат и затова той ѝ се радва. А че Мартин не е вуйчо Ваньо и само може да си мечтае да е като него е друг въпрос.
Joy
Не знаех, че има такъв, ама щом си рекла. Smile

1000 рози, средно по 5 - 7 лв. бройката, в зависимост откъде се купува.

Слагаме все пак пазарлък за отстъпка, без която няма сделка, все пак е крупна, смъкваме бройката до ~ 3 - 3.50 лв.

Тотал: ~ 3 500 лв.

# 2 134
За мен целта на предаването е постигната. Хиляди коментари, постове, снимки, обсъждане тук и къде ли не. Определено не е скучно. И ако ги нямаше персонажи като Даниела, Косара, АМ и други щеще да е блудкаво и негледаемо. Така че, браво!
Аз лично много ще се накефя, а и не само аз, ако финала е една голяма изненада и ако нищо не е такова, каквото изглежда.
За мен си е скучно. Гледам от чист инат и защото ми е забавно в темата, иначе сезонът е слаб. НО признавам, че поне има противоречиви образи. Миналата година нито една от фаворитките не успя да ни развълнува.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 16:50 от Lilly_85

# 2 135
Ааа, не забравяйте факта, че за сефте се вкарват 3-ма Ергена в продуктовото предаване! Ако беше само 1, примерно Мартин, момите щяха да са в доста по-неглижиран фокус... Особено неговите - просто щеше да е ординери сезон 4.

# 2 136
Аз вече съм малко разочарована, че този сезон е с Мартин, а не с вуйчо Ваньо.

Представяте ли си какво щеше да стане в тази тема, ако беше влязъл той, както и Валерия, която разбира се пак щеше да спечели?

# 2 137
Аз лично много ще се накефя, а и не само аз, ако финала е една голяма изненада и ако нищо не е такова, каквото изглежда.
За мен си е скучно. Гледам от чист имат и защото ми е забавно в темата, иначе сезонът е слаб. НО признавам, че поне има противоречиви образи. Миналата година нито една от фаворитките не успя да ни развълнува.

А, и миналата година се дърпаха плитки за каките, коя от коя по-натопорчени, а пък финала беше един път. Горкият Алек го отнесе накрая. На мен проблемът ми е тази година. Не мога да нахейтя никого особено успешно, защото то всички са си за колективен хейт. Sweat Smile

Даниела е типичен представител на това поколение жени, които се омаскаряват чрез разни процедури на млади години. Това, че си казва, че си търси чичко Паричко дори й прави чест, защото в интерес на истината е по-добре така, отколкото да си играе на любов със сърцата на мъжете. Знае да омайва мъжете, проблемът й е, че не може да ги задържи. Много пъти вече казах, че за да задържиш един богат мъж на средна възраст (около и над 40 г.) трябва да си и красива, и умна. Може и само красива, обаче много красива и то ЕСТЕСТВЕНО красива (да му се прииска на мъжа да има деца от нея). Дани не е нито много красива, нито особено умна, няма широта на мирогледа, не се интересува от теми, които вълнуват мъжете - спорт, бизнес и политика, поне не е показала това в шоуто, а и косвено съдя, защото все още е свободна.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 16:56 от Janelle

# 2 138
Изглежда Даниела не е това, което се представя в Ергенът. В реала е обикновенна, работеща жена, която сама си плаща сметките (визирам интервюто от 2023г). Аз все още съм на мнение, че това е роля, договорена с Мартин. Може да е с Хепимен, но явно не стои само чака подаяния от мъже.
Не искам, да я оправдавам или да й вдигам акциите. Не харесвам и бутикът й и парцали, които прави, но за мен, тази жена играе театър в Ергенът! За мен е фалшива отвсякъде.

# 2 139
Аз вече съм малко разочарована, че този сезон е с Мартин, а не с вуйчо Ваньо.

Представяте ли си какво щеше да стане в тази тема, ако беше влязъл той, както и Валерия, която разбира се пак щеше да спечели?
Не могат да му платят хонорара на вуйчо. 😁

Шегата настрана, но догодина се надявам да изберат неизвестни хора - омръзна ми да рециклират кадри от други предавания и пишман инфлуенсъри. Искам нови и непознати лица.

# 2 140
  • somewhere near the sea
Спонсорът на мис Женска енергия
Скрит текст:

# 2 141
  • Stockholm
Много готина реклама с Анета https://vm.tiktok.com/ZNdFRY8KL/

Друга гледна точка за Мартин и Даниела (от психолог) https://vm.tiktok.com/ZNdFReqaf/

И естествено Даниела коментирала под видеото на психоложката Grinning

И още по-естествено …. с грешки Joy

Виждала съм я да коментира видеата и на една друга, която го играе психоложка и спореха колко струвал букет от 1000 рози Rolling Eyes

Може да има дислексция жената, и с граматиката има проблем, и със смятането. Притеснително е също как твърди неща, които явно си противоречат:  не носела бяло - облечена в бяло, не пиела алкохол - не спря да се налива с вино. Фактът, че е склонна да залита в разни почти сектански движения като това, което проповядва, а също и асоциалното поведение, ме кара да мисля, че напразно се хабим да обсъждаме един неосъзнат индивид, който не може да осмисли  напълно реалността.

# 2 142
Според мен в предаването липсва опонент на Данка. Някоя, която да й е конкуренция,  като Валерия-Елена. Става еднообразно и скучно само с Мартин-Даниела, а защо не и конкурент мъж, Мартин и някой друг да се борят за Данчето. Липсва интрига, конкуренция и зрелище в сезона. НН може да поработи малко върху това. За сега се показва само опозиция, от типа, всички срещу една (щот не ги кефи). Ми скучно става, трябва повече динамика в отношенията, конкуренция, скандал и шок, да има обрати и смяна в класацията.
Искам повече зрелище.

# 2 143
Много съм съгласна с горния коментар. Те и тримата доста бързо се ориентираха в избора и като продукцията ги оставя да правят, каквото си искат - става голяма скука за зрителя. Определено на НН това не му е силата...

# 2 144
И ако си мислите, че Д****а е много нахейтена, разходете се из ютуб да видите Марто Алфата какъв хляб за анализи и хейт дава в разни инфлуенсърски и пишман-психологически изследвания.
То е ясно, че и двамцата са изявени егоцентрици, ама като гледам, скоро Мартел ще се появява навсякъде с коронка от нарциси, на опаковки от грудки нарциси и въобще, горкото хубаво пролетно цвете ( което много обичам).

Общи условия

Активация на акаунт