🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 783
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 220
То пък щото точно на Даниела са се скъсали да й подаряват диаманти Joy

# 2 221
  • Обран бостан ;)
Даниела е качила сторита ,на които обеснява,че кучето и е много по важно от всички диаманти, които и подаряват.
Написала е, че кучето е по-красиво от диамантите, които й подаряват.

Ами тогава на следващия шопинг Марто да и купи куче Wink

п.п. Наистина ли се връзва някой ?

# 2 222
Пред тях стои опашка от мъже с торбички от Алтънбаш. Ти съмняваш ли се? 😁

# 2 223
Пред тях стои опашка от мъже с торбички от Алтънбаш. Ти съмняваш ли се? 😁
Хич,как ще се съмнявам!
Вярвам има цяла тумба богаташи,които си мислят " Я дай да намеря възможно най-уродливата вътрешно и външно жена за да я валидирам с няколко диаманта" Joy

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 11:03 от Leona_

# 2 224
  • Пловдив
И аз харесвам Ана Мария, предпочитам каруцари пред лицемерите, хора като нея, ако те допуснат до себе си на лицето им е изписано какво мислят. Отделно, че няма много цедка на езика, което в днешно време са единични случаи.
Даниела е в пъти по-обрана и "цивилизована", но въпреки това не желая такива типажи около себе си, никога не знаеш какво реално им се върти в главата и те къпят с врели-некипели.

# 2 225
Авторът просто ползва кучето си, като оправдание. Уж прави комплимент на животинчето, а всъщност се хвали колко е желана, подаряват й диаманти.
Абсолютно в стил Даниела.
Приятелката, с която бяха заедно на Малдивите, беше пуснала стори, в което обясняваше, какво е да си на почивка с Даниела. Пример: събуждаш и се и казваш, о, какво хубаво време! Даниела отвръща - слънцето грее така хубаво, защото и аз съм тук! На обяд: днес храната е много вкусна, Даниела: вкусно ти е, защото си с мен и пр. и пр. шегички, всичко в стил Рупецова.

# 2 226
И аз харесвам Ана Мария, предпочитам каруцари пред лицемерите, хора като нея, ако те допуснат до себе си на лицето им е изписано какво мислят. Отделно, че няма много цедка на езика, което в днешно време са единични случаи.
Някои го наричат “няма цедка на устата”. Други го наричаме “липса на елементарно възпитание”.

# 2 227
Някои го наричат “няма цедка на устата”. Други го наричаме “липса на елементарно възпитание”.
Представяте ли си, в днешно време нямало хора без цедка на езика!
Та те са в разцвет и количество, невиждани в историята на медиите. Кога и къде сме виждали стотици грубиянски, нецензурни, просташки коментари под някоя публикация, както е сега в соц. мрежи.

Ана-Мария е просто поредната.
За похвала са тези с умението да кажат нещо негативно, без да влизат в първични изблици

# 2 228
  • София
И аз предпочитам директен типаж като Ана-Мария пред такива като Даниела. Друг е въпросът, че не е уместно да влизаш с рогата напред във всяко едно общуване. Но ако такъв човек ти е близък, можеш да разчиташ на честното му мнение във всеки един момент.
Само аз ли смятам, че Ферай, без да иска, със смешното си копиране, подля вода на Даниела при срещата си с Васил? Последният добре наклепа и двете и очерта манипулативния образ на Даниела пред Мартин. Де го чукаш, де се пука, както се казва.

# 2 229
То пък едни лицемери в Ергенът, аз не знам коя точно се е въздържала от коментар, била е мила, а зад гърба е изляла змии и гущери. Припомнете ми коя, ако нещо бъркам

Всички си сипват щедро, просто някои го правят по-невъзпитано.
Нулев толеранс за такива.

# 2 230
Не, не само ти. Аз го написах веднага след епизода. Че наклепа кака си и я разкри пред Васил, който дори и мимоходом да спомене на Марто отмъстителчо за тези благи стратегии и онзи ще се наостри.

# 2 231
Ама Анна Мария хич и даже не е директна. Тя е единствената, която не признава, че харесва Мартин и от самото начало се скри зад ролята на "приятелката", за да е близо до него Wink
Има и други примери - Роси била шашава, пък после "Роси, не плачи, мила, ами говори с психоложката". Към Ферай пред Мартин "Ние не си говорим, защото аз те питах какво те дразни в мен", след това на стълбите - "Ти какво правиш тук?" На Алекса "Ама ти не си мисли, че си центъра на света и намекваме за теб", пред Ферай, която отговаряше на въпрос на Адриана "Мислиш ли, че мястото ти е при нас? Те са тука заради мене".
Анна Мария е и човекът с пеперудите и с измисления Юда.
Лицемерка си е. И то интригантстваща такава. Отделно, че е грубиянка.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 12:15 от Linda*kiss

# 2 232
За мен лично Ана - Мария е умно момиче като цяло. Но е емоционално силно разкалибрирана и незряла, което се отразява на начина, по който се изразява - между това да си прям и това да си груб - разлика огромна. Това я прави да звучи злобна / не мога да кажа дали е наистина или прсото самата тя има травма/, освен това обича интригите. То се вижда, че е драма куин. Освен това колко трябва да си ''хитър'', че да наречеш любимия си пред всички комплексар? И то с комплекс за малоценност, което си е бая гадна обида за човек като Мартин. Детска работа е тя, аз даже мисля, че той я възприема като дете, много повече, отколкото като авер.

# 2 233
Само аз ли смятам, че Ферай, без да иска, със смешното си копиране, подля вода на Даниела при срещата си с Васил? Последният добре наклепа и двете и очерта манипулативния образ на Даниела пред Мартин. Де го чукаш, де се пука, както се казва.
Не, не само ти. Аз го написах веднага след епизода. Че наклепа кака си и я разкри пред Васил, който дори и мимоходом да спомене на Марто отмъстителчо за тези благи стратегии и онзи ще се наостри.
Да, Ферай без да се усети много подля вода на Даниела.
А Косара подля на Анна Мария - веднага каза на Виктор, че тя, Косара, е написала въпроса за гаджето на Даниела. Но Анна Мария я е била помолила, пък тя нали една Добринка. Хем побърза да се презастрахова, ако Наум разследва, хем натопи АМ.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 13:39 от Linda*kiss

# 2 234
  • Пловдив
И да си груб не е чак толкова лошо, защото има много хора като Даниела, които така миличко ти сипват, обиждат, подиграват и т.н. В края на краищата, човек намира как да съхрани себе си. Двете персони съхраняват себе си по различен начин. Нека не забравяме, че всеки носи травми и се спасява по единично, защото да ходиш на терапия на нашата географска ширина все още е табу. Отделно не намирам нищо неуместно, това че Ана Мария пратила Росица при психоложката, никой в това предаване не е влезнал, за да създава приятелства и не е длъжен да "спасява" околните. Росица е мила, кротка, а се оказва все в епицентъра на скандалите. Проблемът, че не може да защити себе си, да се изказва разбираемо, да се оттегля в ъгъла не е на околните, а лично нейн и трябва да работи върху това, защото и в каквато среда да попада все ще носи тези неща със себе си.

Общи условия

Активация на акаунт