🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 680
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 235
Никого не го интересуват травмите на непознати - да не правят интриги и да не се държат грубо. Техните нерви не са по-важни от тези на другите, че да се проявява разбиране каква психо травма имали. Трябва да има възпитание и съобразяване, което АМ и Косара не показват.

# 2 236
Анна-Мария е същата, която се направи на загрижена за Роси и прояви интерес към нея, а после я нарече "шашава" зад гърба ѝ. Само минути по-късно, без изобщо да трепне гласът ѝ, докато Роси плачеше, тя ѝ казва да се успокои, че нищо не е станало и "нали са говорили". Опита се да "натопи" Елвира пред Мартин с твърдението, че имала интерес към Виктор, а то не беше точно романтичен интерес от нейна страна. Изпорти и Виктор пред Мартин за думите му, че бил "смешник". Да не пропусна - при влизането на сестрите, Анна-Мария в полулегнала поза на стола доста грозно се изказа, че Анна не е типа на Мартин (чисто визуално), дори не се смути, че обижда друга жена и че я чува.
Мерси съм от такава "директност". Дори Косара и Мартина да много по-открити и постоянни в симпатиите/антипатиите си към другите.

# 2 237
Само аз ли смятам, че Ферай, без да иска, със смешното си копиране, подля вода на Даниела при срещата си с Васил? Последният добре наклепа и двете и очерта манипулативния образ на Даниела пред Мартин. Де го чукаш, де се пука, както се казва.
Аз също мисля така. И то Васил го направи несъзнателно, защото не го каза с цел да отваря очите на Марто, а просто коментираше казаното от Ферай на база това, какво представлява Даниела. Стана случайно, но това разбута нещо в главата на Мартин. И ако си падах по конспирациите, щях да кажа, че нямаше нужда сега Мартин да се сеща, защото имаше вид на човек, който е напълно наясно каква е Даниела и просто разбра каква е и Ферай, и се съгласи с Васил.

# 2 238
  • here and now
АМ не била лицемерна?
Ш'ма обидите значи!

# 2 239
Роси не е унила, тя е чувствителна и несигурна в себе си. Трябва ѝ приятелка/приятел, който да ѝ вдъхне малко хъс, подкрепа, опора, да я надъха и ѝ даде обратна връзка, за да се почувства по-уверена и хахах - валидирана. Защото тя определено има качества, които не успява да изяви.

# 2 240
Аз не знам какви качества толкова виждате в Роси.

# 2 241
Ооо, добър ден! От рано сте заформили веселбата тук.

Аз за промото за утре да попитам—това , което ми излиза на ЮТ е едно с много рев, но не го ли гледахме вече, когато писаха писмата до себе си? Ако някой може да сподели линк, че нещо се обърках….

# 2 242
АМ просто е останала в тинейджърските години поради някакви причини, не е успяла да порасне и да се промени.
Точно в тези години се харесват такъв тип момичета- нахакани, вписващи се в бандите на момчетата, с изпъкващи женски атрибути. Отминавайки обаче този период и израствайки за стабилни връзки в живота друг тип жени имат повече успех.

# 2 243
Ще им прожектират видео записи от близките и те ще ревЪт.

# 2 244
  • Обран бостан ;)
Аз не знам какви качества толкова виждате в Роси.

Питай някой мъж какво вижда в Роси Wink

# 2 245
Ми то стана ясно, че мъжете много я харесват на пръв поглед, проблемът ѝ е държанието след това

# 2 246
  • Пловдив
Тялото и аз го забелязвам в Роси, но останалите неща повече ми бодат очите. Единственият момент, където ѝ се разбра мисълта беше в разговора с Мартин.

# 2 247
Тя и Роси е лицемерна, ако трябва да сме честни. Казала за Любомира, че ѝ е писнало да слуша скърцащия ѝ глас, ама го казала зад гърба ѝ… Докато самата Любомира не я конфронтира. Та, не всичко е бяло и черно. Има и сиви нюанси. Момичетата като цяло не знаят къде са влезнали - това не е сестра ти или най-добрата ти приятелка, пред която споделяш, а някаква жена, с която си се запознала преди 15 дена… Мълчи си и толкова, не е нужно да коментираш и обиждаш, че да покажеш на някой, че не ти е приятен. Един пълен игнор действа най-добре в такива ситуации.

# 2 248
АМ просто е останала в тинейджърските години поради някакви причини, не е успяла да порасне и да се промени.
Точно в тези години се харесват такъв тип момичета- нахакани, вписващи се в бандите на момчетата, с изпъкващи женски атрибути. Отминавайки обаче този период и израствайки за стабилни връзки в живота друг тип жени имат повече успех.

Точно, Ана Мария е спряла някъде в седми клас. Движи я характерното за пубертета желание да се хареса на всяка цена на момчетата (мъжете) - джанти предпочитала да й подаряват, държи се като мъж, грубиянства, подлива постоянно вода на останалите жени, присламчва се да е аверче и довереник, дори езикът на тялото и позата й са мъжки. В същото време си е направила (адски несполучливи) корекции - отново, за да се харесва на мъжете, според стереотипните си разбирания за това какво биха харесали в една жена. Като поведение и емоционална зрялост също е спряла някъде в гимназията. Умна е, талантлива е, но е прекалено комплексирана, за да бъде жена, която действително би била оценена като такава.

# 2 249
Гледах някакво видео от Шри Ланка, момчето от екипа заведе Ива и Анета на пица и после да им купува сувенири и беше много приятно, леко видео. Може би него да го вкарат за ерген в следващото предаване.

Общи условия

Активация на акаунт