🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 021
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 310
От Марто преди час. Joy
Скрит текст:
С нея поства снимка, а за другата пее осмиващи песнички.. хмм..
Мисля, че Мартин харесва точно този типаж жени. Тунинговани, чепати, инатливи и с хашлашко поведение. Eмануела е такава жена. Ана Мария има предимството да има и акъл в главата. Даниела твърде много  се превзема, маниерничи, заиграва, но  може точно това да му се е видяло любопитно, забавно и интересно в нея.

# 2 311
Мисля, че Мартин харесва точно този типаж жени. Тунинговани, чепати, инатливи и с хашлашко поведение. Eмануела е такава жена. Ана Мария има предимството да има и акъл в главата.
...
Анна-Мария, въпреки просташкото си поведение, по отношение на любовта изглежда отдадена и ранима. Личи ѝ, че наистина харесва Марто. В това отношение имат някакви допирни точки с Мартина. Но нещото, което не ми харесва в предаването, е, че Мартин на моменти успява доста да ги уязви. Държи се пренебрежително, после се чуди как да замаже положението...до следващия път. Твърди, че е готов за нещо истинско и сериозно. Ако им се е получило с Анна след предаването, дано поне не я нарани и не приключат, както приключи с Йоана и Емануела.
Не съм слушала песента, в чийто клип участва, но ако текстът осмива по някакъв начин Даниела, не съм сигурна доколко е съзрял, както твърди.

# 2 312
Косара като е толкова умна защо се навря в тази интрига да задава на Даниела въпроса дали е обвързана?
Ана-Мария защо не си зададе въпроса сама, нали е много директна?
Чакам развръзката по този въпрос. Правилата трябва да се спазват. Много е трудно да се докаже, дали Даниела е обвързана, ако е така, да я гонят.

А ако някой си прави реклама и търси клиенти, това е психоложката.

# 2 313
  • София
По-скоро от цялата среща ни показаха логореята на Ферайчето 😉 , и то, горкото, е забелязало загрижеността на Васил за апетита й 😉

# 2 314
Добро утро! Днес ще има ли церемония?

# 2 315
  • някъде другаде
Добро утро! Днес ще има ли церемония?
Едва ли. Церемонията ще е в четвъртък.

# 2 316
Много снимки преди лицевия тунинг, но не съм видяла снимки тук преди корекцията и на гърдите.

.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 08:20 от Labubu8

# 2 317
  • Sofia
Трудно ми е да повярвам, че тази жена е само на 32!
Скрит текст:
Много снимки преди лицевия тунинг, но не съм видяла снимки тук  преди корекцията и на гърдите.

.
[/quote]

# 2 318
Устата й се изкривила....това сам да си го причиниш. Head Band

# 2 319
Ферай е незряла,нормално за годините и като прибавим влиянието на Даниела и се получава нелепата среща с Васил. Той съгласявайки се, както винаги с всичко спомогна тя да остане с грешно впечатление за срещата им.Надявам се сега като я изгледала да си извади поуки и да успее да се погледне отстрани,че беше нелепа.

Роси,Ивет и Алекс се надявам да си тръгнат час по-скоро,за тяхно добро.
Поплаках си с Роси на срещата и с Маги.Разбирам я за ниското самочувствие,но не разбирам какво прави вътре още.Надявам се Васил да не и даде роза и да приключи тази мъка.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 12:41 от Не се сърди, човече

# 2 320
Между другото, заради това, че тази година епизодите са много еднообразни и почти няма какво да се коментира, подкастите също са на много ниско ниво. Всички канали, всеки епизод циклят едно и също. Вече и тях нямам желание да гледам.

# 2 321
Пренаситихме се...май..май...

# 2 322
  • София
Аз подкасти не гледам/ не слушам, много рядко да ги превъртя евентуално. Тази седмица не е ли време няколко да си отидат, които няма да имат шансове с когото и да е? За какво ги държат още толкова много, то като не ходят по срещи не е интересно.

# 2 323
  • Sofia
Пренаситихме се...май..май...
Да, от провиснали джуки, изкуствени бомби и изпилени носове..

# 2 324
Аз подкасти не гледам/ не слушам, много рядко да ги превъртя евентуално. Тази седмица не е ли време няколко да си отидат, които няма да имат шансове с когото и да е? За какво ги държат още толкова много, то като не ходят по срещи не е интересно.
Дано да е повече от една. Ако е само една, то е ясно, че ще е Алекса… Васил би предпочел да целуне Виктор, отколкото нея.

Общи условия

Активация на акаунт