🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 631
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 280
Горещ слух, че приятелските граници са били прекрачени и две от дамите са се отдали на страстен порив помежду си, ще взриви имението, както никога досега. Най-заинтересован от случилото се ще се окаже Мартин, който ще се превърне в същински следовател, за да разбере и най-малката подробност за провокативния момент

# 2 281
Брех! 😬
Ми то с тия нефелни ергени...
Много оправни тия жени, бе! 🤣

# 2 282
  • София
Да отгатна ли? Двете дами са АМ и Силвия. Още в предния епизод се прегръщаха подозрително.

# 2 283
Сакън да не останат по-назад от Нова ТВ. Иначе и аз залагам на АМ и Силвето. 🤣

# 2 284
Толкова дълго време никой да не гонят нищо чудно, дано другата седмица да нямаме някоя бременна, я от местните, я от екипа….

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 16:19 от Labubu8

# 2 285
Не вярвайте на всичко, което прочетете 😃

# 2 286
Роси не е унила, тя е чувствителна и несигурна в себе си. Трябва ѝ приятелка/приятел, който да ѝ вдъхне малко хъс, подкрепа, опора, да я надъха и ѝ даде обратна връзка, за да се почувства по-уверена и хахах - валидирана. Защото тя определено има качества, които не успява да изяви.
Не я мислете, тя се забавлява на Коачела (световно известен фестивал в калифорнийската пустиня) през уикенда, докато другите се снимат в Джанъм на чалга,  просто различни характери и дано всеки си намери това което му се полага и което иска

# 2 287
Не можах да коментирам по-рано, а вие изписахте 10 страници, докато се наканя Laughing

Как си представяте майката на Мартин да хареса Анна Мария - братленцето. Абсурд. Това, че има бизнес не я прави нито образована, нито възпитана. За външния вид да не коментирам даже.

Според мен никоя от момите не би била одобрена от нейно височество - нотариуската.

На Виктор майка му сигурно ще приеме, която и да е, само да е жена Laughing Но би била щастлива с някоя като Любомира, защото очевидно харесва сина й и е готина като характер.

За Васил - нямам идея, него по-трудно го разшифровам.

# 2 288
"Горещ слух, че приятелските граници са били прекрачени и две от дамите са се отдали на страстен порив помежду си, ще взриви имението, както никога досега."

Мислите ли, че това изобщо е вярно, защото анонсите са малко преекспонирани..? 🙂 Дали "страстният порив" не е бил умишлен под формата на провокация към ергените..
В кой точно момент Анна и Силвия са се прегръщали подозрително? Те двете само допреди извесно време не таяха симпатии помежду си.

# 2 289
От Марто преди час. Joy
Скрит текст:
С нея поства снимка, а за другата пее осмиващи песнички.. хмм..
Да и аз това се зачудих, значи моята теория ми се струва все по вярна, а именно че да заедно с АМ.

# 2 290
  • София
От Марто преди час. Joy
Скрит текст:
С нея поства снимка, а за другата пее осмиващи песнички.. хмм..
Да и аз това се зачудих, значи моята теория ми се струва все по вярна, а именно че да заедно с АМ.
Предполагам за кратко ще е и това, ако е вярно.

# 2 291
  • Бургас
Мартин е с шарените дрехи Smiley

# 2 292
Абсолютна позьорка ми е Ивет, което автоматично я прави несексапилна за мен. Дали е жена или мъж е без значение, позьорите са неуверени и не са сексапилни. Еротиката, чарът, харизмата, всичко трябва да е естествено, несъзнателно като дишането, а не да е една постоянна стойка, тих гласец, облизване на сладоледи и клепане с очички. Толкова е настойчива и подчертана в това "да го играе фатална", че чак става карикатурен образ.
Как си обяснявате, че е толкова хубава, а никой мъж вътре не й обръща внимание?
Защото има излъчване на богомолка.

# 2 293
Роси не е унила, тя е чувствителна и несигурна в себе си. Трябва ѝ приятелка/приятел, който да ѝ вдъхне малко хъс, подкрепа, опора, да я надъха и ѝ даде обратна връзка, за да се почувства по-уверена и хахах - валидирана. Защото тя определено има качества, които не успява да изяви.
Не я мислете, тя се забавлява на Коачела (световно известен фестивал в калифорнийската пустиня) през уикенда, докато другите се снимат в Джанъм на чалга,  просто различни характери и дано всеки си намери това което му се полага и което иска

Ех, това гледане отвисоко, пък после Даниела била високомерна Grinning
Голям праз, че Роса била на Коачела, а не като простаците в Джанъм. Тя като е толкова интелигентна и извисена, по каква причина се е завряла в тази Мека на чалгата - Ергенът?

# 2 294
Ето още нещо (това с манивелата) - изобщо много са интересни реалититата, когато се гледат повторно.
Г-жа не съм стояла с вас да обсъждам другите и да клюкаря.
https://streamable.com/e/m04ipt

Общи условия

Активация на акаунт