🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #9: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 667
  • 2 326
  •   1
Отговори
# 2 265
Туджаров в подкаста спомена, че си пише много с Мартина и Любомира и явно с тях е станал близък приятел.

# 2 266
За мен Ивет има най-хубаво, пропорционално телосложение от жените, а Виктор от мъжете. Плюс за мен е и липсата на татуировки и при двамата.
Роси има страхотни крака и е висока, с хубави очи, но характера и е малко труден.
Алекс малко се поналя, не е само кокал и също има хубаво телосложение , но много филтър в лицето и много рисунки по тялото. Люба ми е суха.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 15:47 от Labubu8

# 2 267
Няма човек, който да харесва всички. И за моите възприятия някои хора са шашави, за други аз съм такава - няма нищо ненормално в това.
На мен също хора като Росица ми идват в повече - вечната депресия и униние. И не търпя такива хора в обкръжението си, ако имам избор.
Това е така. Аз например съм много крайна - разочарова ли ме един човек, спира да съществува за мен (с допълнението, че наистина се е провинил и ме е наранил). С хората, които не харесвам (не са мой тип), изобщо не говоря, нито проявявам интерес да ги опозная. Не клюкаря зад гърба им, нито ги обсъждам; казвам си - този човек толкова ли е важен и заслужава ли да му се приписва такава "сила", че да навлиза в енергията ми и да ме разклаща? Ами не, разбира се - Да почива в мир!🙂
Докато Анна-Мария е като някое вятърно петле, което е обърнато към силните на деня; накъдето го завъртят ветровете, то натам ще гледа. Едно е, когато някой те подразни и вкараш емоция в думите си (пример - Косара и Мартина), съвсем друго е с напълно равен тон да клеветиш и да правиш мили очи на един и същи човек, без дори провокираният да си ти.
Разбирам, че са в затворено пространство, но пак не мога да я оправдая за себе си от детайлите, които виждам.

# 2 268
За мен Ивет има най-хубаво, пропорционално телосложение от жените, а Виктор от мъжете. Плюс за мен е и липсата на татуировки.
Ивет е много хубава, но нейната сексуалност ми идва малко зловеща. Сякаш след секса ще ти натъпче главата във фризера… Клаудия също има малко такъв вайб.

# 2 269
Аз гледам/слушам стари епизоди днес, че мия прозорци. Бях пропуснала момента, който Роси е възприела като желание за целувка. Изрязах го в клипче - https://streamable.com/e/7ptdnz ако вълнува някого. Много изкуствен Виктор. Накрая обсъждат Елвира и как е казала, че Бранимира и Виктор имат нещо от по-рано (извинявам, се че не съм го изрязала).

Благодарско за клипчето. На мен ми се губеше....само интригата после и разправиите хванах, без самото клипче.

Ми и за мен Витко й се беше наврял в лицето и гледаше тъпо. Прилича си да, като да се чуди дали да я целуне....

# 2 270
Виктор няма усещане за физически граници - постоянно стои на 3 сантиметра от лицата им и им диша в устата. Бляк.

# 2 271
  • София
Най-хубави пропорции според мен имат Ивет и Синтия. Клаудия също е с хубава фигура.
Любомира е твърде слаба и плоска, Косара и Бранимира пък наедряха, явно им се услади хапването. Ферай и Алекс са като щеки.
Абе тук пишещите сме си най-прекрасните Joy.
Аз гледам/слушам стари епизоди днес, че мия прозорци. Бях пропуснала момента, който Роси е възприела като желание за целувка. Изрязах го в клипче - https://streamable.com/e/7ptdnz ако вълнува някого. Много изкуствен Виктор. Накрая обсъждат Елвира и как е казала, че Бранимира и Виктор имат нещо от по-рано (извинявам, се че не съм го изрязала).
Не бях го гледала, благодаря. Имаше някакъв момент, в който аха.. да се случи. Но повече сякаш тя го очакваше, отколкото той да е дал повод за такива мисли.
Грешката на Роси е, че прекалено е застинала в очакване, прекалено много се старае да се хареса. Това не работи, възприемат те за лепка. Трябва някак леко и уверено да се носиш през срещи и връзки, с усмивка, да не е сигурно пука ли ти или не. Ако много се вживееш и вече не си интересна. Това са фактите, загадъчните жени са най-желани.
Хубаво момиче, но ще я смаже групата и според мен е сигурен пътник. А и с такава ранима и жадна за внимание и любов натура къде е тръгнала да търси щастие в Ергена. Направо не знам с кой акъл и как не се е намерил близък човек да я разубеди.

# 2 272
За мен Ивет има най-хубаво, пропорционално телосложение от жените, а Виктор от мъжете. Плюс за мен е и липсата на татуировки.
Ивет е много хубава, но нейната сексуалност ми идва малко зловеща. Сякаш след секса ще ти натъпче главата във фризера… Клаудия също има малко такъв вайб.
Клаудия е creepy, да.
Ивет пък си я представям, че върхът в секса й е някакво костюмче. Откъм чувственост според мен е блудкава и скучна. Фигурата й е топ.

# 2 273
Абсолютна позьорка ми е Ивет, което автоматично я прави несексапилна за мен. Дали е жена или мъж е без значение, позьорите са неуверени и не са сексапилни. Еротиката, чарът, харизмата, всичко трябва да е естествено, несъзнателно като дишането, а не да е една постоянна стойка, тих гласец, облизване на сладоледи и клепане с очички. Толкова е настойчива и подчертана в това "да го играе фатална", че чак става карикатурен образ.
Как си обяснявате, че е толкова хубава, а никой мъж вътре не й обръща внимание?

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 15:01 от Tess d`Urberville

# 2 274
Скрит текст:

Клаудия е creepy, да.
Ивет пък си я представям, че върхът в секса й е някакво костюмче. Откъм чувственост според мен е блудкава и скучна. Фигурата й е топ.
😂
Ивет си я представям с вампирски зъби, в черни, леко разголени, женствени одежди. Спи в черен ковчег, покрит отвътре с червена коприна, подобно на Гомес Адамс.. Само най-смелите и безстрашни мъже могат да бъдат с жена като нея.
По принцип си я представям по този начин, не само като някаква роля. 😆

# 2 275
И аз мисля, че Ивет излъчва една престореност и затова така не й обръщат внимание. Иначе е готина, най-хубавите гърди от момичетата, но е влязла в една роля на Дита фон Тиз и това се усеща. Просто не й идва от вътре.

# 2 276
Да ви кажа още не мога да науча имената на статистиките.
Иначе нещо, което се спомена назад, сега се сетих - Виктор как обясняваше, че явно се е пробвал с Бранка преди предаването, чакал я нещо от рода на 8 месеца, и така и нищо не станало. После в предаването видяхме и колко интерес има тя към него. Защо въобще е допусната тази сюжетна линия и това не е ли изцяло в ущърб на другите викторианки?

# 2 277
Да ви кажа още не мога да науча имената на статистиките.
Иначе нещо, което се спомена назад, сега се сетих - Виктор как обясняваше, че явно се е пробвал с Бранка преди предаването, чакал я нещо от рода на 8 месеца, и така и нищо не станало. После в предаването видяхме и колко интерес има тя към него. Защо въобще е допусната тази сюжетна линия и това не е ли изцяло в ущърб на другите викторианки?
Защо да е в ущърб? Там нищо няма да се случи така или иначе. Момичето е влязло да я дадат по телевизията и чака да си ходи вече.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 16:51 от Lilly_85

# 2 278
От Марто преди час. Joy
Скрит текст:
С нея поства снимка, а за другата пее осмиващи песнички.. хмм..

# 2 279
  • в света на илюзиите
Една интересна статия Simple Smile
https://novini.bg/article/2025041411275182980

Общи условия

Активация на акаунт