Бързи здравословни въпроси и отговори – 52

• 27 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Може би трябва да ги изследвам, понеже наскоро не съм си пускала

# 691
И аз за магнезий си помислих най-напред, но и електролити като цяло де. Лято е, потим се много, губим не само вода. Пием повече вода, но с урината пак не само вода изкарваме.

# 692
Никога не ми се е случвало толкова продължително да се чувствам така, чак се шашкам малко.. Сега ме сетихте, че преди 2-3 години имах дефицит на б12 (около 100 беше), но дори тогава нямах никакви оплаквания. Оправих го със спрей на BetterYou. Иначе последно януари съм пускала магнезий - резултат 0.91 при референтни 0.65-1.10.

# 693
Не го гледай това, в серум колко е не показва почти нищо, специално за магнезия. Там е малко... Вземаш добавка и ако ти е по-добре с нея отколкото без нея - ето, трябвала ти е Grinning
Но не само магнезий, натрий и калий се губят също доста в жегата.

# 694
Отвсякъде бие на липси. Вероятно на някои В липси и много вероятно на В12 по описание. Но магнезий си трябва и се усещат ползите му.

# 695
Детето ми се събуди с това на ръката. Не е ухапано, изгорено, няма и алергии. Утре сме на лекар, обаче до утре ще умра от притеснение. Като зададох изображението в Гугъл ми излезе някакво рядко заболяване свързано с диабет. Тя няма диабет

# 696
Не личи от снимката колко е голямо, но ми е много странно как сте сигурни че не е ухапано... Не всичко което хапе стои достатъчно време че да го видат всички, пък може да стане и по време на сън даже, точно в този сезон всакакви неща пързят и летят.

# 697
Появиха се мехури по края след няколко часа. Само по края.

# 698
Направи нормална снимка, за да се види колко е голямо, къде и как е разположено. Сега виждам някаква гигантска язва, която не може да се появи от нищо.
Като гледам, е това, но лекар ще каже с точност. Имате ли животни вкъщи?
https://drpazderova.com/%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0% … 0%BE%D1%82%D0%BE/
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 22:44 от DiaMia

# 699
Прилича на някаква екзема или гъбички.

# 700
Прилича ми на Микроспорията, с която се заразихме от един котарак. Ужасно е гадно, дано да не е това. Гъбична инфекция, лекувахме с тежки лекарства.

# 701

Така изглеждаше с мехурите.
Почерня много бързо и по настоящем е така

Нямаме котка, а куче което живее с нас вече седем години.
Кажете какви изследвания да пусна. Нашата лична за всичко ме праща на кръвна картина, даже на кожен няма да ни изпрати

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 07:44 от Полина@

# 702
Тази ръчичка прилича на епилирана. Ако не е пипано животно скоро, да не би да е алергия?
Според мен е за дерматолог и личния да не се опитва да налучква, както прави. тук.

# 703
Вкъщи си оправя ръцете с лични принадлежности.
Благодаря Ви
Дано не е нещо сериозно. Все си мислех, че се е изгорила и не ми казва, но не е

# 704
Дерматолог ви трябва задължително. От кучето е.

Общи условия

Активация на акаунт