Неизпълнен финансов ангажимент от партньор - бъдеще на такава връзка?

• 6 577
  • 182
  •   1
Отговори
# 75
  • София
С две думи - нямам думи.
Всъщност Вселената ясно ти показва, че не трябва да имаш дете с този ........

# 76
  • Банско
В 1000 теми питах и отговор още нямам на моя въпрос. От къде ги намирате тия? Ужас. Представям си после ако имате дете! Ще почнете да пазарувате нещо за детето, той само ще се стиска! Пълен ужас!

# 77
В 1000 теми питах и отговор още нямам на моя въпрос. От къде ги намирате тия? Ужас. Представям си после ако имате дете! Ще почнете да пазарувате нещо за детето, той само ще се стиска! Пълен ужас!

Познавам такава жена. Изгледа си детето като самотна майка, докато "осеменителя" (нарочно не пиша баща) си заделяше заплатата за "черни дни".
Не е нещо ново - въпроса е що за жена би търпяла подобно нещо?

# 78

Откъде, откъде, ами такива са днешните мъже - странно сексуални, глезени, немъжествени, без чувство за отговорност, без възпитан стремеж да закрилят и защитават, егоисти... Е, не всички, разбира се, но прекалено голям процент и ограниченият брой качествените бързо биват прилапани. После какви очакваш да са останалите непоискани 40 годишни ергени?

# 79
Динамично се развива темата, авторката от 38 стана на 39 г. в рамките на страница-две.

# 80
  • София
И накрая пак "Детето изяде луканката на баща си! Какво да правя?"

# 81
Яйчникът ми спря миналата година, когато бях на 38 г. Сега съм на 39.

# 82
...
Снощи каза няколко неща под афект, които няма как да пренебрегна.
Едното бе, че е имал съмнение за връзката ни, защото съм го подвела, че мога да имам деца. Той знаеше, че с предишния ми партньор сме били в по-дълъг период на зачеване, знаеше за конизацията ми. Но не съм му била казала, че съм с една тръба преди да се обвържем. Явно не е допускал и, че яйчника ми с тръба ще спре да работи на 38 г.
Другото, което каза и ме втрещи, бе че не бил сигурен дали да инвестира в мен и един лев, защото не знаел дали ще имаме дете.
Аз от 4 месеца съм на хормонална терапия, по няколко пъти в месеца на прегледи, минах през 2 процедури, а той не знаел…
Беше под афект, но как да се чувствам след такива думи…
...
Не си била права, когато си му отказала пари, защото си се почувствала обидена.
Но не си права според мен и да твърдиш, че всичко болднато е казано под афект и той едва ли не утре ще съжалява за казаното.
Приеми факта, че той наистина мисли тези неща. И той е в правото си да ги мисли. И щом е така, вече си реши напускаш или не. Честно ти казвам, че аз не бих останала с този човек. Но ти си знаеш...

Ти изплащаш и ипотечен кредит? Каква е историята там, на кого ще е този имот след изплащането?

# 83
Все едно е на борсата.
Иначе за възрастта никога не може да се знае. Ето аз съм пример.

# 84
  • Пловдив
И накрая пак "Детето изяде луканката на баща си! Какво да правя?"
Това си е сериозен проблем, да ти кажа. От опит. Моят големият, който е с изоставане, редовно ми изяжда луканката.

# 85
Той може да е разочарован, че се налага асистирана репродукция, но да ти говори все едно си разплодна крава е недопустимо. Какво значи да инвестира в теб, вие семейство ли сте или не? Очевидно не те обича, дори елементарно уважение няма към теб, търсил си е инкубатор. Аз от такъв мъж не бих родила дете, ако ще и да ми е последният шанс. Той деца не заслужава, а ти не заслужаваш да си обвързана с такъв индивид до края на живота си, което ще се случи, ако имате общо дете.

# 86
Най-тъжното в цялата история е, че заради ‘инвестираните пари’ никой няма да се откаже от процедурата въпреки, че не става семейство от тях. А би трябвало деца да се правят с любов и подкрепа.

# 87
  • София
Тя е инвестирала пари и нищо не пречи да си продължи процедурата сама, щом иска дете. Важно е това дете какъв баща ще има. Понякога неизвестен донор е по-добре от груб и стиснат егоист.

# 88
  • Пловдив
Точно, да - дотук се съобщава да е инвестирала само тя, така че има вариант донор.

# 89
  • София
Защо се налага да плащате за инвитро процедури?
Къде живеете, къде ги правите?

Общи условия

Активация на акаунт