Как да научим дете да си прави сметката

• 10 284
  • 349
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз също, затова цитирах смело медианни и средни заплати, макар да не се занимавам с ТРЗ-та и подобни.

# 346
  • София
И МИО съм завършила, но понеже то няма връзка със забавлението тук го пропускам. Всеки може да види постовете ми по темата и да преброи в колко от тях настоявам някой да си купува апартамент или твърдя, че хората имат пари. Цитирам средната  заплата  в София и статистика по квартали на сайт за имоти. Но ме кефи страшно как всеки намира в това повод да си обърне проблемите към мен и не знам да се смея или да плача.
Весела работна седмица на всички и гледайте по-внимателно за какво точно се говори преди да се изкажете, че в работата няма да е смешно.

# 347
Явно компанията са по-заможни. Аз в началото питах, като е бил в Хасково, къде са ходили, от там и каква му е компанията, защото има  заведения за 50 лева и 250 на човек, ама в едните ходят собствениците на фирми, в Хасково бол шивашки и железарски, в другите ходят работещите във фирмите и трети в които се събира крими контингента.

Това са абсолютно нормални неща. Всеки иска да е приятел с т.н. "cool kids"/ "готини деца", само дето те не искат да са приятели със скъсаняци дето си броят стотинките.
Проблема на тези новобогаташки хлапета е, че дори да си от средната класа пак могат да те причислят към "бедните" и да не се занимават с теб.
Това особено за подрастващ младеж може да е пагубно.

# 348
  • Down south
Изглежда, че младежът иска да се движи в среда, която е над възможностите на родителите му. Той иска да се впише, а те искат да задоволят нужди и да наваксат.
За родителите е твърде късно.

И МИО съм завършила, но понеже то няма връзка със забавлението тук го пропускам. Всеки може да види постовете ми по темата и да преброи в колко от тях настоявам някой да си купува апартамент или твърдя, че хората имат пари. Цитирам средната  заплата  в София и статистика по квартали на сайт за имоти.
Аплодисменти за това, което си завършила.
Просто спри да цитираш сайтове със заплати и евтините жилищата за София, не са ти силна страна.
И аз съм от София и въпреки времето и разстоянието, не бих се навла да твърдя това, което твърдиш ти.
Няма нужда да настояваш на твоята  грешна.

# 349
Заглавието е подвеждащо. Помислих,че става въпрос за дете на 8-12год.
Това е млад мъж и вече е късно да го учите. Неволята или живота ще го научи.

Общи условия

Активация на акаунт