Отговори
# 270
Честито на рожденниците днес!Весел празник!

Ние днес няма да се присъединим към срещичката,защото все пак бяхме болни и предпочитам да не рискувам,виждам  че доста бебоци ще "ходят" Grinning,но другата седмица се надявам и ние да сме на линия! Peace
За заглавието-на мен това на Ави ми харесва! Peace Peace Peace
мамичка Яничка-искрено ти съчувствам за болното бебче,не се притеснявай всичко ще  се оправи,случват се и такива неща,важното е че знаете какво е!Прекръдки на бебчо!
yoana 77разбирам те,че с две бебчета няма как да пишеш,аз с едно едвам успявам,направо си героиня! Wink
Chochy,честито ви зъбче,дано неспокойните периоди отминат малко!И ни пак се гушкаме по много! Confused
Щастливке
, на мен много ми липсва Бобо,надявам се другата седмица да се видим,дано не изскочи нещо непредвидено! ConfusedНие пропускаме срещи,а гледам че мъжете вече окупират снахите,оставете и за нас Joy
Dessy,хубаво е да се захрани първо с купешко и чак след осмия месец да се приготвя домашно пюре с месо,поне така пише в книжките,които аз имам Wink
Чао  и доскоро виждане,приятно прекарване на срещичката днес и искам снимки! Grinning

# 271
  • Sofia
Честит празник на Спеси и Габи  bouquet Растете здрави дечица за радост на мама и тати  Hug

Денис, нали Марти е с АБКМ и се налага отлагане на някой ваксини. Но без специална комисия не става, педиатърката ни праща всъщност за официален документ. Иначе ще му бият само ДТК и ще му дадат полиемиелитните капки. Всички други се отлагат засега, коклюша напълно се отхвърля за такива алергични деца.

# 272
Добро, утро!  bouquet

Честити месечинки на: newsm59  ura Спаси,Димитър,ГабииДеян!Да са живи и здрави, вечно усмихнати и весели детски годинки!!! Tada
 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Деси, аз съм давала на Даная различни зеленчуци, почти всичките, без домат, защото се подсича от него. Ще и го въведа по късно. Давала съм: чушка,картоф,спанак, морков, грах, зелен фасул, карфиол...не се сещам за други....а и зеле е яла.

Chochy, честито ви зъбче. Да ви растат здравички, и белички!!! newsm47 newsm68

Момичета това е засега. Ставам, че ще закусваме с мъжо!

Лек и усмихнат ден на всички!!!  bouquet Heart Eyes

# 273
Здрамеите милички Hug
Честити мини празничета на сладурчетата-Спаси,Габи,Деян и Димитър Heart Eyes-растете здрави и щастливи мъничета Heart Eyes
Аз днес ще вляза да ви изчета за последно Rolling Eyes-че утре ще ми спрът нета.
chochy-честито ви зъбче! Simple Smile
Яничка-много ми става мъчно като прочета за някое болно бебече-да се оправяте бързичко Praynig
alexal-радвам се че вече се оправяте и повече никакви настинки Wink
Щастливка-ама какви са тези наистина странни прояви на чувство за хумор там при вас на 1-ви април Shocked-много ще ми липсват твоите свежи и изпълнени с хумор постинги Hug
Ави-поздравления за идеята за заглавие на новата ни темичка-сигурно ще я изпишете без нас но Naughty ще ви изчета от- Winkдо
Ние също имаме чашата на Авент -но Дари не и обръща внимание-изка да пие като голям човек но не успява(олива се цялата)-Спаси трябва да ни предаде някои урок Wink
Приятен и усмихнат ден Heart Eyes

# 274
  • София
Vesito-как така ще му бият ДТК, нали тя съдържа и ваксината против коклюш?

Мамичка Яничка - мисля, че всеки път ново яйце трябва да вариш. И се започва с няколко трохички от жълтъка  Peace

Честита месечинка на Спаси и Габи! Да са весели и здрави!

# 275
4естити месе4инки на бебоците!!!  Heart Eyes

Филип до сега е опитвал от зелен4уците : моркови, картофи, броколи, тикви4ки, карфиол, спанак, грах

плодове: тиква, ябълка, кру6а, банан, портокал на сок, сливи, праскови, ананас, киви, малини

месо: пиле
ориз, бисквити
Имам заместено едно обедно хранене. Но го кърмя и през но6та, буди се  и само на гърдата заспива. Ина4е така се ококорва  Shocked А 4етох в едно списание, 4е от 6-я месец е добре децата да спят в отделна стая. Ве4е по4ват да разбират, а навиците които им създаваме, после много трудно отвикват от тях, наприер: да пие вода но6но време, да го кърмим, да су4е биберон,  да заспива на ръце, на гърда или с нас в леглото.

# 276
Привет! Simple Smile
На6ият палавник Димитър днес става на 7 месеца(роди се в 14.47ч.),
на вси4ки месе4ковци днес Спаси,Габи и Деян желаем да са здрави4ки,6тастливи и усмихнати де4ица  Grinning!

Да ви е сладко!
На6ият Тати ве4е е по добре  Grinning,ве4е не е под карантина(баба 6арка си отива  Grinning)!
Другата седмица сме на консултация с Мити ,имам куп въпроси към педито му.
Дилипили,как сте?
Мариянка,у4и6 ли?Наистина е малък света!
Усмихнат ден!

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 17:20 от Sesiliq

# 277
  • Sofia
Базел, още незнам точно как ще я бият ДТК без К-то..Но доц. Маринова ми обясняваше, че имало начин и има ваксина, която е с разделени съставки, тоест ще се пропусне коклюша. Ние отидохме до детската педиатрия, оказа се че комисията е само по документи и детето не трябва да се води. Ние си тръгнахме с Марти и оставихме тати на пост.
На мен обаче нещо ми е много лошо, вие ми се свят, боли ме гърло и ми горят очите. Температурата не ми е висока, но съм като парцал. Сега пак почвам да се тъпча с Цитросепт, дано ми помогне, че от петък имаме безброй мероприятия - рожден ден на приятелка, в събота - мъжа ми е рожденик, в неделя сме на детски рожден ден, а мама в понеделник заминава за Прага Mr. Green Дано ми е минало докогава, че какво пътуване ще е като съм болна newsm78

# 278
Честита седма месечинка на Спаси, Габи, Мити и Деян! Да растат здрави, весели, щастливи за гордост на мама и тати!

Със Сашето току що се връщаме от среща и той сладко спинка. Харесва му като се возим в тролея. По времето, в което пътуваме тролеите са почти празни, а и смея да отбележа, че винаги се намира добър човек, който да ни помогне с качването и слизането. Дундуркането му понася много добре, даже, ако се е размрънкал преди да се качим, бързо се успокоява. Така не се чудя къде да паркирам из центъра.

С най-голямо удоволствие се запознахме днес с Лаци и мама Меги, които се присъединиха към голямата дружина - Ема, Неси, Ян, Бобо, Хриси и Сашко. Фонтанът на Народния театър вече работи и беше красиво. Днес не съм снимала, очакваме снимки от останалите мами.

Лилка, ще ни липсвате с Дари! Бързо да си включите интернет в новия дом!

Базел, радвам се за по-добрите ти резултати. Скоро и аз ще се занеса на преглед, но докторът ми е в чужбина.

Вече направихме нови уговорки за среща, но току що видях, че следващия четвъртък ще има протести в София и предлагам срещата ни да бъде в сряда, 11 април, в 12 часа - един час по-късно от обикновено за поспаливите мами  Hug, на фонтана в градинката пред Народния театър. С идеята, мисля, че на Доника, да си носим по яйце, за да почетем традицията.  easter

Алексал, чакаме ви с Минчо! Отдавна не сме ви виждали.

Чочи, вече ви честитих зъбчето лично! Да го направя и тук!  Simple Smile

Утре сме на консултация и ще докладваме как е минала. Сега ще папкаме пюренце от кайсии и моркови за следобедна закуска.

Приятна вечер на всички!

Последна редакция: ср, 04 апр 2007, 16:18 от Ави

# 279
  Ееее привет и от нас, и ние преди малко се прибрахме от срещичката, хапнахме и млечице и кашичка и доволно си подскачаме на бънджито. С усмивка на лице мога да ви се похваля, че като отидох да си взема колата със закъснение от няяяяякалко часа (от 11 - 16:30) и само 3 талона за по 30 мин, попаднах на много приятни служители на "Паркинги и гаражи" и те ми бяха сложили бележка само за 2,50 лв и така се разминах със скобите и 10 лв глоба .. Юпиииииии newsm44
 Иначе , не искам да ви ядосвам, но минавайки покрай попа на път обратно към театър се натъкнах на сладоледи "Рафи" и просто не можах да ги подмина и хапнах и за вас две топчици сладоледче..
  Много ми беше приятно да се запознаем и със сигурност ще дойда пак другата сряда..

Честит рожден ден на всички сладури, които стават 7 месеца днес и също така ще ми бъде приятно да се видим на някоя друго среща . Бъдете здрави , щастливи и много палави хехех
 От нас това, до скоро, че Лаци иска да спи и мрънка

# 280
DVV :  ние също сме с Авент. За коя клапа говориш, това прозрачното от вътрешната страна на накрайника ли? Питам, защото от скоро я имаме и не знам.    А един цял жълтък колко време го използваш? В смисъл всеки път ново яйце ли вариш? Първия път 1/4 ли да дам? А следващите пъти.
Извинете ме за глупавите въпроси, но все пак и аз трябва да знам.
Да за същата клапа говоря. Всеки път варя наново яйце,отначало започваш с няколко прашинки и постипенно увеличаваш до 1/4 Peace

# 281
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СПАСИ НА ИРИНИИ, ГАБИ, МИТИ И ДЕЯН!!!

Благодаря на всички за включването!

# 282
  • София
Честита месечинка на Спаси, Мити, Габи и Деян Simple Smile
Аз съм ЗА среща в сряда, въпреки многото ангажименти тогава-имам рожден ден  newsm44 и тъй като нямах настроение за празнуване ще ми е приятно да изкарам празника с вас Simple SmileЕто и малко снимки от днес, че нямам много време за писане-Хриси иска и той да пише и...

# 283
Честит празник на празнуващите днес бебчета, живи и здрави и мнооогооо щастливи:)

Срещата ни бе супер днес Simple Smile

Качвам снимки и бягам, че деня бе дълъг, а бебетата са решили да ме побъркат тази вечер  Close

# 284
момичета, благодаря ви за чудесните пожелания по повод мини празника ни днес. Всичко най-добро и за връстниците ни Мити, Деян и Габи!
Днес отново поработих малко и не можах да се включа към срещата, но следващата седмица мисля да не пропускам вече  Naughty
Заповядайте в новата ни тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=179795.new#new

Общи условия

Активация на акаунт