Традиции и вкус: как сиренето Président прави Великден още по-специален!

• 8 716
  • 388
  •   1
Отговори
# 45
  • Велико Търново
Ние на всеки празник правим традиционна баница със сирене и така бих включола вашите прекрасни продукти.
Най-топлите ми спомени са събирането на цялото семейство около трапезата.

# 46
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
Обичаме приготовленията за великден, правим сладки, козунаци, боядисваме яйца. Тогава успяваме да се съберем цялото семвйство. Сиренето и маслото на Président често купуваме, защото го харесваме вкъщи. Покрай почивните дни ще направя баница за закуска.

# 47
Великденски те спомени ми носят уют и топлина. Всички се събирахме за празниците. Идваха роднини от близко и далеч. Месехме козунаци и боядисвахме яйца.

# 48
  • София
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? - Чукането с боядисани яйца, както и събирането на семейството около Великденската трапеза.
Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус? - Сирене Президент добавяме към различни салати, също приготвяме и чудесни баници с него.

# 49
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Цялото приготовление на традиционните ястия са ми много ценни- агнешко в тенджерата под налягане, зелена салата, красивите боядисани яйца, вкусни козунаци с хубаво кисело мляко.
Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
Сирене винаги имаме на трапезата, без значение дали ще е в салата или просто нарязано самостоятелно.

# 50
Боядисването и чукането с яйца ми е сред най-топлите спомени за Великден, както и събирането на цялото семейство на празничната маса.
Бих включила сирене Президент в шопската салата и нарязано самостоятелно.

# 51
  • Пловдив
Спомените ми са за боядисването и броенето с яйца, миризмата на козунак и сладки. Ще включа сирене Президент в салатата Simple Smile

# 52
Великден го свързвам с боядисване на яйца и месене на козунаци. Сиренето е неизменна част от великденската трапеза, слагам го в салата или го ядем така.

# 53
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си? Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?

Най-ценните ми спомени сега ще предам и на децата си. Много се вълнувам защото голямото ми момченце вече разбира и ще му бъде много интересно тази година. Това което помня от дете е ,че имахме едно дървено яйце и всяка година го слагахме при общите яйца и някой все се объркваше да го вземе. Сиренцето бих вкарала в солени пролетни мъфини със сирене и спанак.

# 54
Боядисването на яйцата и месене на козунаци.

# 55
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си?
Моите спомени от великденската трапеза са свързани с голямата фамилия, събрана около трапезата, многото боядисани яйца, различни по вид и вкус козунаци, печеното цяло агне ...  и много усмивки. Спазвам същата традиция и в моето семейство.
Как бихте включили сирене Président в традиционни великденски рецепти, за да им придадете нов и изискан вкус?
Сиренето ще бъде част от мезетата преди да стане самото агне.

# 56
Най-ценните ми спомени са събирането на близките , суетенето на децата около масата, нетърпението им кой ще победи с борака.
Опитвам се да спазвам традициите предадени ми от баба и майка.
Сирене бих включила в празничната зелена салата с яйца, репички и кубчета Президент.

# 57
  • София
Какви са вашите най-ценни спомени от великденската трапеза и какви традиции продължавате да спазвате в семейството си?
Топли детски спомени за месене на козунаци и кифлички и боядисване на яйца.
Сирене винаги може да се включи. В салати и дори просто нарязано и добавено към останалите ястия на масата.

# 58
Помня че винаги участвах в боядисването на яйцата и мама ми слагаше червена точка от първото боядисано яйце. Козунаци купувахме, но имаше огромни опашки за да се снабдим. Сега се научих и си правя. Сирене Президент  го използвам за да направя пролетна баница с лапад и сирене

# 59
  • Mediterraneo
Ценните моменти са събиранията със семейството. По стечение на обстоятелствата, рядко се случва вече. Но традицията си е традиция- боядисват се яйца и се правят козунаци.
Президент бих ползвала за направата на баница, нищо, че не е чак традиционна за Великден точно.

Общи условия

Активация на акаунт